bu durum pedofiliye giriyo yalnız. kız daha çocuk ama erkek yetiskin adam ya olmaz öyle sey. ikisinin bi iliskiden beklentileri farklıdır olgunlukları farklıdır. asla olmaz
Bu bildiğin taciz 16 yaşında reşit bile olmayan bi çocukla 22 yaşındaki bi adamın birlikte olmasına sessiz kalmayın ikna edilecek bişey de değil bu konuşmaya tartışmaya da kapalı yani
Hayır farketmiyor reşit olduktan sonra doğru kararı versin ama şu an için bu gerçekten normal bi durum değil bence kuzeninin iyiliği için engel ol bu duruma ve o adamdan da uzak tut 16 yaşındaki kıza bakabiliyorsa iyi bir insan değildir
Karşınızdaki insanı tanımadan kaç yaşında olduğunu hayatını bilmeden burada saçma sapan konuşup ‘bebe şöyle böyle’ diye yorum yapmak çok kolay anladığım kadarıyla sizin için. Ama gerçekten boş yorum yapan insanlara harcayacak zamanım olmuyor maalesef iyi günler size ve yorumlarınıza
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
bu durum pedofiliye giriyo yalnız. kız daha çocuk ama erkek yetiskin adam ya olmaz öyle sey. ikisinin bi iliskiden beklentileri farklıdır olgunlukları farklıdır. asla olmaz
16 yaşındaki biri 22 yaşındaki biri için çocuk daha
21 yaşında erkek yanlış yazdım
21 22 fark etmez. mesela 18 kız 24 erkek olsaydı bişey demezdim. ama 16 çocuk geliyo bana
Kuzenim anlamıyor hadi o çocuk bu erkekte mi düşünemiyor bunları anlamıyorum yani bide kendini öyle kaptırmış ki yanlış bişey olur diye korkuyorum
kıza baskı yapmadan kontrol altında tutun. kızlar aşk sandıkları şeyler için her şeyi yapıyo
Uygun falan değil reşit bile değil kız bu resmen pedofili
Bende öyle söylüyorum ama anlamıyor yaşayıp görsün diyorum aralarında bişey olursa ondan korkuyorum çünkü kendini baya kaptırmış
16 yaşındaki kız sen değilsen hiçbir şey bilmiyorum
Bu bildiğin taciz 16 yaşında reşit bile olmayan bi çocukla 22 yaşındaki bi adamın birlikte olmasına sessiz kalmayın ikna edilecek bişey de değil bu konuşmaya tartışmaya da kapalı yani
21 yaşında yanlış yazdım ama bişey farketmez heralde
Hayır farketmiyor reşit olduktan sonra doğru kararı versin ama şu an için bu gerçekten normal bi durum değil bence kuzeninin iyiliği için engel ol bu duruma ve o adamdan da uzak tut 16 yaşındaki kıza bakabiliyorsa iyi bir insan değildir
Konuştu 18 yaş bebe
@evcilerlii03 bana demiyorsunuz umarım
Yok hanımefendi direk size diyorum
Karşınızdaki insanı tanımadan kaç yaşında olduğunu hayatını bilmeden burada saçma sapan konuşup ‘bebe şöyle böyle’ diye yorum yapmak çok kolay anladığım kadarıyla sizin için. Ama gerçekten boş yorum yapan insanlara harcayacak zamanım olmuyor maalesef iyi günler size ve yorumlarınıza
@Evcilerlii03 pardon da gayet Olgun konuşmuş normal mi yani böyle bişey
Bence uygun değil yani Sen 16 hoşlandın kişi 22 yaşında mı?
Ben değilim ama erkek 21 yaşında yanlış yazdım oraya
e sen değilsen neden soruyorsun ki anlamadım saçma yani
Kuzenim kendisi konuştum hiç bi şekilde anlamıyor o yüzden bunları göstericem bakalım
5 yıl sonra olsa 6 yaş cok demezdim ama şimdi fazla... en fazla 18 19 olmalı.
Erkek 21 yanlış yazdım
Yine de fazla. Bu yaşlarda kızların lise arkadaşlarına takılması daha mantıklı. Çocuk ne is yapiyor bu arada?
Bilemem bebeğim ben de 24 yaşındayım 15 yasinda bir kızla muhabbet ediyorum
Kısmi olur ama yaşlar büyüdugunde oran olarak tutuyor mesela sen 20 iken o 26 olur
Bende öyle söyledim şu an uygun değil dedim ama anlamıyor işte
O zaman bırak konuşma sabırsız kişiden hayır gelmez sapık moduna düşüyor direk akıllı değil sanırım sanada yaramaz
O adam sübyancının teki
Tabiki değil. Kız üzülür sonunda
Ben diyorum ama anlamıyor yaşasın görsün diyorum ama kendi öyle kaptırırmış ki yanlış bişey olurda diye korkuyorum
Hayal gücü genismis kuzeninin
Neden
Bi tek kız mı suçlu sanki
bırlıktelıkten kastın
Sevgili olarak ya
ısteklıysen olur
Pedofili
Uygun
pedofili
Değil tabiki sübyancılığa giriyor suç
Hayır
Olabilir