Sevgilimin patronu ile bi mekanda karşılaşıp tanıştık yanımda sevgilimde varken tabi. Daha sonra bir seyi bahane etti onu aradı ve biraz yanımıza uğrayacağını söyledi. Sevgilimde bunu duyunca onada birseyler almak için gittiğinde geldi. Yalnızken bana baya soru sordu nerelisin vs diye sonra laf arasında güzel olduğumu söyledi. Daha sonra bizi ısrarla başka bi mekana götüreyim sizi diye ısrar etti ama kabul etmedik. Amacı neydi sizce
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Direkt seni götüremeyecegine göre önce başlarda sevgilin yanindayken seninle muhabbet edip ilerleyen zamanlarda özelden muhabbet etmeye çalışacaktır
neden hemen cinsellik düşünüyosunuz belki dostça demiştir
Ben öyle düsünmedim. Anlık hoşlanmış olabilir mi diye düşündüm
o hoşlantı da cinselliğe gider. hoşlanmış olsa ne yapacak zaten evlisin seninle nasil evlensin. evine davet edip yakınlaşmaya çalışır
Evli değilim de sevgilim var ve onu çok seviyorum
ha pardon sevgilim diye yazmışsın zaten. o zaman sen yüz vermediğin müddetçe bir şey olmaz.
sana yürümek istemis istiycek olmus olabilir
Seni * cinsel hayalini süslemişsin dikkat et 😄
Ne anlamadım? * ne?
Seni zikecek yani versen almam demez konum da
Başka insan mı kalmadı ya
Sana Bir sır vereyim hep aklın da götür onunla Bir daha asla ve asla aynı ortamda takılmayın ikinizin de iyiliğini istiyorsan bunu yap çünkü eğer erkek arkadaşın yanında sana güzel deme ihtimali hiç ama hiç yoktu işte bundan ne kadar yav şak olduğunu anla adamın
Bugün iş yerine gittiğimde beni gördüğünde kaçtı hiç selam bile vermedi :) bence o da hatasını anladı uzak durmaya çalışıyor artık
Yanlız soruna çok güldüm adamın ne demek istediğini amacını herkesten daha iyi biliyorsun ama yalandan teyit ettirmek istiyorsun 😄😄sana bir sır daha vereyim yav şak insan rahat insan asla yav şaklığı hata görmez kendini boşuna kandır ma
Evet bunu düşündüm ama yanlış anlama ihtimalim olduğundan insanlara da sormak istedim. Birkaç kişiden de aynı yorumu alınca emin oldum sadece.
Umarım hoşlandı benden diye düşünecek kadar SLK biri değilsin dir o şartlar altında kaşına gözüne hayran olacağını düşünmüşsen sen bu düşünce kafa ile çok ağlar sin 😄😄
Teyit etmeni gerektiren bir durum yok adam seni hava da zikmek istiyor benim sevgili me karşı cins güzel diyecek onun ben anasını...
Kötü niyetli olduğunu düsündüm ve sevgilimin bundan haberi olmadığı için onun adına üzüldüm hepsi bu kadar. Patronunu çok seviyor ve aşırı iyi biri olduğunu düsünüyor
Sevgilime söylemeli miyim bunu?
Şimdi seni tanıdıya sevgiline daha iyi davranacak sana daha yakın olmak için adam zeki 😄😄nerden yav şarım diye pilanlıyor
Böyle şeyler bir erkek den hiç bir zaman saklanmalı benim sevgilim böyle birşeyi saklasa ikisinede ziktir çeker kapıya koyarım
Haftasonu tatil planı yapmıs bizi de davet etmis. Bunun gibi şeyler mi?
Söyleyeceğim o zaman ama işinden olmasından korkuyorum
Üçü beşi düşünüyorsun ama ilerde sana çok büyük sorunlar çıkaracak
Baksana davet bile ediyor
Senin olduğun bir ortam yaratmaya çalışıyor
Sevgilimin görmesini istiyorum ben söylemeden. O da asla görmüyor
Pasif mi senin sevgilin niye görmüyor belki de sana ileri dönük bir şey düşünmüyor ondandır nasılsa bir gün bitecek diye bakıyor dur belkide ilişki ye belkide patronu baya baya kendini güvendir miş gözünü boyamış dir
Adam çok zeki herseyi belli etmeden yapıyor
Zeki değil sevgilin den korkmuyor yiyeceği yumruğu bilen bir erkek asla milletin karısına Sevgilisine yazılmaz
Mesela benim. Sevgilime selam merhaba bile diyemiyorlar beni tanıyanlar çünkü tepkimi biliyorlar
İlişkimiz daha yeni o da bunu biliyor. Sanırım sevgilim ona pek ciddiyiz gibi bahsetmemis ki ona bu cesareti vermiş. Birbirlerine ilişkilerini bahsetmisler çünkü.
Senin Sevgilin harbi SLK miş 😄 patronu yem atmış oda içini özellinini dökmüş haha patronu da ona göre zemin hazırlamış sana 😄
Bak ben ne dedim sana ileri dönük ciddi bir düşünce yok sevgilinin içinde dedim belki bu yüzden gördükleri de görmemezlikden geliyor olabilir dedim
Aranma
Bana mı dedin anlamadım?
Smacı net
Ne?
Amacı seni bafilemek
O ne demek
Bilmem
😅
Hemen kötü düşünmeyin beki o an iyi bir şey yapmak istemiş olabilir