Kız beni çok seviyor ve onunla evleneceğimi söyledim. Onun için sonuncu olmamı istiyor yani başka bir erkek istemiyor. Yüzük takıyor ki evli olduğunu düşünsün millet. Ama sadece patronu evli olmadığını biliyor diye düşünüyorum. Çünkü beni ona gösterdi bu benim sevgilim dedi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaranip işinin devamını istiyordur
Nasıl yani?
İşten atılmamış için yapıyor olabilirmi
Bilmem ama önümde yapması beni kıskandırıyor
Evet sende haklısın
İşten atılmak istemiyor tabii yağ çekiyor olabilir
Yani devamlı yapıyor
Beni artık farklı düşünmeye itiyor
Patronu evlimi bekarmi
Bilmiyom evliyse ne anlama gelir bekarsa ne anlama gelir?
Evli olunca bir şey yapamaz işlerinde hemen haber verirler o bakımdan onu durayım dedim bence kıskanmayan derim elinde bir bilgin olmadan
Abi zaten kiskanmamin sebebi elimde bilgi olmaması.
Adam belki benim kızı tavlicak veya ne bilim kız beni kandırıyor olabilir bilemem
Çünkü hiçbir şey uzak ilişkide belli değildir. Sıkıntılı bişey ya
Bilemiyorum dayı işte Türk kızları içimizdeki güveni o kadar zedeledi ki 5 dakika yalnız kalsa kız, diyorsun acaba aldatıyor mu?
Ne iş yapiyorlar. Sevgilin orada ne işi yapmakla görevli, adam sürekli oradami çalışıyor yoksa arada birmi geliyor
Adam oralarda her zaman
Kız rehine dükkanı işletiyor.
Kız girdiğini çıktısını iyi biliyorsa adam belki mal getir götür işi yapiyordur
Bilmiyorum çok samimi olmaları hoşuma gitmiyor. İlk fırsatta onu ordan alırım.
Kız beni çok seviyor ve onunla evleneceğimi söyledim. Onun için sonuncu olmamı istiyor yani başka bir erkek istemiyor. Yüzük takıyor ki evli olduğunu düşünsün millet. Ama sadece patronu evli olmadığını biliyor diye düşünüyorum. Çünkü beni ona gösterdi bu benim sevgilim dedi.
Sık sık ziyaret etki arkasi olduğunu hissettir
Uzak mesafe ilişkisi
Ziyaret edemem
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!