Aşk İlişkileri İlişkide çözüm odaklı mısın, trip odaklı mı? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sorunları konuşarak çözebilir misiniz, yoksa trip şart mı? İlişkide çözüm odaklı mısın, trip odaklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 263,2b cevap paylaştı. Çözüm odaklıyım 1 0 Yorumla
veganlarakilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Oksitosin seni sevmiyorum, bu yüzden soruna cevap vermiyorum. İyi günler sana. 1 3 Yorumla Oksitosin +1 yıl Neden ama ☺️ Yorumla veganlarakilim +1 yıl Tanımıyorum ya. Trip atasım geldi öyle. Yorumla Oksitosin +1 yıl Gel mangal yapıp barışalım Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl trip odaklı o yüzden mutlu olmayı hak etmiyorum ilişkide yani 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben direkt çözüm odaklıyım ya. Trip atmak falan asla benim olayım değil. 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çözüm odaklı biriyim, trip atmam , trip atanın tribini anlamam , trip atandan uzaklaşırım 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çözüm odaklı ama karşımdaki buna ne kadar azimli ben çözmeye çalıştıkca onun büyütmesi olmaz 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Çözüm.. 2 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Çözüm odaklı 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Çözüm odaklı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çözüm odaklıyım
Oksitosin seni sevmiyorum, bu yüzden soruna cevap vermiyorum. İyi günler sana.
Neden ama ☺️
Tanımıyorum ya. Trip atasım geldi öyle.
Gel mangal yapıp barışalım
trip odaklı o yüzden mutlu olmayı hak etmiyorum ilişkide yani
Ben direkt çözüm odaklıyım ya. Trip atmak falan asla benim olayım değil.
Çözüm odaklı biriyim, trip atmam , trip atanın tribini anlamam , trip atandan uzaklaşırım
Çözüm odaklı ama karşımdaki buna ne kadar azimli ben çözmeye çalıştıkca onun büyütmesi olmaz
Çözüm..
Çözüm
Çözüm odaklı
Trip hh.
Çözüm odaklı tabikide
Duygu
Çözüm odaklı
Trip