6 senelik ilişki bitti. Öok karışık diye detaya girmek istemiyorum. Sevgilim beni ikinci kez terk etti. Güvenini kırdım istemeden ama aldatma olmadı.
sevgilim bana dedi ki senle ilgili gerçeklik algım yok oldu. Sana hiçbir şekilde güvenmiyorum ve sırtımı senin gibi birine asla dayamam dedi.
1 Aydırda ayrıyız iletişim yok gibi. Sizce bu noktadan sonra geri dönüş yok mudur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
6 senelik ilişki zaten bittiyse biter. 6 sene de aşk biter saygı sevgi kalır bunlar arıza yaşarsa zaten bitsin dersin.
O zaman evli olanlar nasıl o kadar süre evli kalıyor fark nedir ki
İyi de kuzum evlilik zaten ilk 5 yılda bitiyorsa bitiyor 5 yıl sonunda evliliklerin çoğu 30 yıla gidiyor zaten 5 6 yıl en önemli dönemeçler evlilikte.
Değişik cidden
6 yıllık bir ilişki de muhakkak bir şeylerin netleşmesi gerekirdi. Netleşmeyen her şey yok olmaya mahkumdur.
Tam netleşmeden önce 2. kez oldu böyle ama sebepleri farklı. Altta yorumumu okursanız görüşünüzü merak ediyorum. Ben inanmazdım böyle şeylere ama öyleymiş galiba
çok fark var , sevgi saygı tutku devam ettiği sürece , yaşanmışlıklar için iyi ki denildiğinde, değil 6 60 sene de sürer
@vayvaygidi üzgünüm ne diyeyim
İnan bende senin adına üzgünüm şu an. ya bişey diyeceğim böyle yorumlarda konuşmasak mı , özelden konuşmak mümkün mü acaba sizin için bi sakıncası yoksa
Adam benim yorumumdan yürüdü resmen. Takdir ettim.
@vayvaygidi hayır
nasıl olurda bu kadar net bi şekilde açık açık bunları söyleyebiliyor ve tam 6yıl , kendisine göre yanlış olan ne yaptınız ki? Dönmek mi istiyorsunuz?
Çok karışık konu ama şöyle özetleyeyim. Sevgilim beni evliliğe hazır değil diye bi kez terk etmişti. Ama o dönem böyle demedi sana sevgim azaldı senle olmazsa zaman kaybı olarak görürüm dedi. Sonra barıştık. Bu sefer de ayrılık dönemi benim davranışlarıma takıldı. Birkaç erkekle umudumun olmadığı zaman sadece mesajlaşmıştım. İlk söylemedim yalan söyledim güveni baya kırıldı. İşte sevsen konuşamazdın dedi. Ama kimseyle buluşmadım etmedim de inanmadı tabi. En son bi erkek beni arzuladığına dair mesaj atmıştı Buda o dönemki psikolojimle hoşuma gitti dedim. Ama o kişiyle de bi şey yaşamamıştık. Sonra bunların hepsi birleşince baya sıkıntı oldu. Erkek arkadaşım tekrar terk etti. Ben böyle bitsin istemezdim haksızlık yapıyor bana nem istemediğim bi ayrılık döneminde yaptığımdan yargılanılıp terk ediliyorum. Haksızlık dğeil mi umudumu da o kırdı o dönem benim barışmam vs nasıl böyle önemsizleştirilir bilmiyorum
Bazen insanlar bazı şeyleri itiraf edemez , dile dökemez ve sadece bi açık aramak ister bahane oluşturmak için. içinde bişeylerin kalmadığı veya ciddi anlamda azaldığı kuvvetle ihtimal. 1 ay iletişimsiz kalmak ciddi bi süre tekrar dönmek için ve tekrar bişey hissedebilmesi için . Asla kendini hep bekleyen taraf olarak gösterme
Ben bunları bilseydim senle zaten barışmazdım ilk başta sordum dedi. Ama onun sordum dediği şeyi o döneme özgü flört sevgilişil gibi düşündüm. Ben normal kafamı dağıtmak onu unutmak için mesajlaştım. Hatta o kişilere mesaj atarak bunu ispatladım hepsi dedi ümit vermedin hatta yeni sevgilinden ayrıldığını istemediğin bi ayrılık olduğunu söyledin vs dediler. Hatta konuşmayı hepsiyle ben bitirmiştim. Onu da dediler ama işte hep bi şeyler dedi. Ben de bahane ve açım olayını düşündüm. aslında kötü oldu üzüldü psikoloğa bile gitti bu durumlar için ama kabullenemiyorum ayrılık dönemi ama yedirmeşyorum dedi. Arzulanma olayı içinde basit bi kızeın diye böyle hissettin sen beniö evleneceğim insan olamazsın dedi. Her durumda terk edildim Kısacası. Siz erkek olarak me düşünüyorsunuz? Sevmesem umursamazdım ama sevdiğim için takılıyor dedi. Bide yalan söyledim diye daha fazlası oldu sandı ama olmadı. Tek tik iletişim oldu son kez 3 gün sonra falan yüz yüze görüşeceğiz. Tamamen bitirme amaçlı. Bu durumlardan dolayı sevgisi de azalmış. Bana neler dedi bilseniz aklınız durur. Bunlardan dolayı basit kızsın, defol git, senle olacağıma yalnız olurum daha iyi, sen erkek meraklısı birisin vs daha neler beler dedi. Kendisi de ilk sevgilimdi benim. Tek o girdi hayatıma. İşte ilk olduğu için böyle erkek meraklısı oldun vs dedi. Yalan söylemediğim halde şu an yalan söylüyorum sanıyor benle ilgili algısı inanılmaz kirlendi anlatamam. Ben de şoke oldum. Siz ne düşünüyorsunuz. Önceden evliliğe hazır değil diye ayrılmıştı. Şimdide evliliğe hazırmış ama doğru insan ben değilmişim. Böyle bi şey olabilir ni
Bazı insanlar tabularını yıkamıyor. Yanlız tek taraflı düşünmek hep suçlamak bencillikten öte bişey değildir
Siz ne düşündünüz peki bu söylediklerimden
6 yıl az bi zaman değil , ve ben karşı taraf için bencillik diyorum. Sonuç itibariyle bu yaşadıklarınızın sebebinin az da olsa kendisinin olduğunu bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Biliyor ama yeterli dğeil senin davranışında olmasa yapmazdın vs diyor
peki sen ne düşünüyorsun bütün bu verilen tepkilere hala zorlayacakmısın , son kez görüşmeye gideceğin zaman herşeye yeniden başlamak için mi gideceksin ya da bunun için ne yapacaksın. yoksa herşeyi bitirmeyi kafana koyup mu gideceksin. Ya da herşeyi oluruna mı bırakacksın
Bilmiyorum içimde kalmasın diye gideceğim son kez kendimi açıklayacağım. Bide güz yüze göreyim onu. Siz ne düşünüyorsunuz sizce haklı mı
Umarım faydası olur. Onun kendince haklı olması , senin hiç bi zaman başka bişeye yönleneceğini tahmin etmemiş olmaması ve bunu kabullenememesi. Sadece haklılık payı var diyebilirim , tamamıyla haklı değil.
Bu mu peki bunun karşlığı sizce?
bence bu olmamalı
güvenini kırdın ise haketmissin.. döneceği sanmam
Sal gitsin yenileri gelsin
Defolsun gitsin