8 sene önce ameliyat olacaktım. Doktor tanıyı koydu bi ilaç verdi ameliyat tarihine kadar kullandım. Oradaki delik ya da yara kapandı. Sonrada iltihap akıntı falan olmadı. Ameliyat gerekir mi? Nadir olarak kasinti oluyo ama iltihap akıntı yok..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ameliyat olmadım son gün bi aksilik oldu. Yazmayı unutmuşum
genel cerrahi bölümüne gitmeni tavsiye ederim. kıl dönmesi kendiliğinden geçmiyor. ama doktor ilaç kullan geçer dediyse belki kıl dönmesi değildir.
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok hocam o ilaci ameliyat tarihine kullanmami soylemisti. Isin aksi tarafi ki bende ona sasiriyorum. Kendiliginden gecme durumu olmadigi halde o yaranin kapanmasi ve bida akinti olmamasi
Bi gitcem bakalimda cok korkuyorjm aradan cok zaman gecti ilerlemistir. Buda ameliyat ve sonraki iyilesme surecinin sancili olacagini gosteriyo aksi gibi bide bagirsak kanseri etme riski var
Insallah hocam cok canımı sıkıyo tedavi ve ameliyat sureci bide sigortasız olduğum için ne kadar ameliyat ücreti çıkartırlar onada cok kafam takılıyo bu konuda bilgin var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
genel cerrahi bölümüne gitmeni tavsiye ederim. kıl dönmesi kendiliğinden geçmiyor. ama doktor ilaç kullan geçer dediyse belki kıl dönmesi değildir.
Yok hocam o ilaci ameliyat tarihine kullanmami soylemisti. Isin aksi tarafi ki bende ona sasiriyorum. Kendiliginden gecme durumu olmadigi halde o yaranin kapanmasi ve bida akinti olmamasi
daha önce ameliyat olmuş muydunuz? nüks etme durumu oluyor bildiğim kadarıyla.
Hayir daha once ameliyat olmadim. Fakat doktora gitmeden once yani 8 sene oncesinde orada bi delik olusmustu iltihap akintisi ve kasinti oluyodu
anladım hocam ameliyattan önce kullan dediğin için ameliyat oldun sandım. buradan yorum yapamayız ama kaşıntı varsa mutlaka görün derim.
Bi gitcem bakalimda cok korkuyorjm aradan cok zaman gecti ilerlemistir. Buda ameliyat ve sonraki iyilesme surecinin sancili olacagini gosteriyo aksi gibi bide bagirsak kanseri etme riski var
hocam internetten çok okuma. ameliyat olsan bile 10 güne geçer gider. ömründe 10 günlük süre hiçbi şey. sıkma canını millette ne dertler var.
Insallah hocam cok canımı sıkıyo tedavi ve ameliyat sureci bide sigortasız olduğum için ne kadar ameliyat ücreti çıkartırlar onada cok kafam takılıyo bu konuda bilgin var mı?
onu bilmiyorum hocam inan. ama ameliyatı gözünde büyütme.
Cok sagol hocam insallah bisey cikmaz ya kendiliginden gecmistir
evet böyle de olabilir sıkma canını
Saolasın cidden Allah razı olsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!