Kocamı 4 kişiyle aldattım sorusunu görünce merak ettim. Amac yuva kurmak mı, yoksa birisine kendine baktırtmak mı?

Kocamı 4 kişiyle aldattım sorusunu görünce merak ettim. Amac yuva kurmak mı, yoksa birisine kendine baktırtmak mı?

Bazı kadınların zihniyeti maalesef bu.. Hani okuyup bir meslek sahibi olup kendi ayakları üzerinde durmaktansa, koca parası yiyerek evde oturmak daha çekici geliyor. Bunun bir üst leveli de var. Sırf zengin diye sevmediği biriyle evlenip, ona hayatı zindan eden sonra da boşanma karşılığında bir dünya tazminat ve nafaka isteyen tipler.. Ben onlara kan emici sülükler diyorum..
Aradığını bulamayınca kadın aldatır
Zorla evlendirildiyse aldatır
Sevgisiz kaldıysa aldatır
Kocadan hayır gormediyse aldatır
Cinsellikten yana tatmin kar olmuyorsa aldatır
Kısaca bir boşluğa denk gelir yine yapar
Erkekler kadınları hizmetli gibi Kadınlarda adamları bankamatik gibi kullanıyor. Ancak genelleme yapmam etik olmaz. Güzel insanların olduğunu düşünüyor ve inanıyorum. Kısaca herkes bir birini köle gibi kullana biliyor. Konu insan ise her şey dönebilir. Çünkü Dünya'nın en tehlikeli yaratıklarındanız.
Cevap
13Cevap
Kadınlar para arıyor sadece
Güzel bir soru. Böyle hemcinslerimi görmek güzel. Ben de seninle aynı fikirdeyim. Sitedeki kızların hepsi yakışıklı olsun 1.90 boyunda olsun ve zengin olsun istiyor. Tamam da aşk sevgi dostluk eğlence samimiyet nerde? Siz gerçekten aşık olabileceğiniz kişiyi seçebiliyor musunuz? Kaderde ne varsa o oluyor zaten? Ben ilişki yaparken hiç böyle kriterlerim olsun istemedim. Şu an 5 yıla yakındır bir ilişkim ve sevgilimi de çok seviyorum. Aile içinde zaten yeterince ilgi gördüm bir dediğim iki edilmedi o yüzden ileriki hayatımda bana bakacak birine ihtiyacım yok. Zaten okuyorum mesleğimi de elime alınca kendi ihtiyaçlarımı isteklerimi giderebilirim. Yanımdaki erkek beni sevsin ben de onu seveyim yeter. İnsan be bu. Kullanılıp atılacak bir şey değil. Azıcık vicdan !
Böyle güzel yorum görmedim tebrikler
Çalışan bir bayanım, 16 yaşından bu yana her zaman çalıştım. Birileri bana baksın veya bana dadılık yapsın diye hiçkimseyi seçmedim. Koca parasını yemeği de beceremedim. Ama 16 yıllık birkimimi bir çırpıda kumara veren birine denk geldim. Bu nedenle artık şunu söylüyorum. Bana benim paramla kocalık yapacak kimseye ihtiyacım yok. Çünkü ben kimsenin 1 kuruşuna tenezzül etmedim, etmem de...
Çoğu kadının derdi paralı birini bulup keyfini sürmek ne yazık ki. Bakacak birini arıyorlar. Para bitsin kaçarlar.
Aynı şeyi bazı erkekler içinde söyleyebiliriz maalesef o zihniyet onlarda da var
Çıkar ilişkisi kadın sığınacak bir liman. Erkek ise bir kadın istiyor
aynen oyle erkek yapsin her seyi kadin ustune otursun yasin icsin
Evet var yürüyüş yapmak namaz kılmak
Hepsi değil ama çok var böyle kadın
Sabit bir direğim olsun 🤣🤣
Artık Gelecek garantörlüğü desem yeri 😄
Benimde bir kadın alsa kedi diye🙄
Köle arıyorlar
Kisiye gore
Ş. ere. Fsizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?