Nasıl olsa yalnızım, güzel görüneceğim kim var ki, bacaklarımı alsam ne olur almasam ne gibi canı istediğinde bunu yapanlar var mıdır sizce?

Nasıl olsa yalnızım, güzel görüneceğim kim var ki, bacaklarımı alsam ne olur almasam ne gibi canı istediğinde bunu yapanlar var mıdır sizce?

Bacak sanırım nezaketen sorulmuş 😂 bunalımda buhranda tükenmişlik sendromu yaşayan biriyse ihmal eder tabii ki. Hayatı seven biriyse ihmal etmez.
Yok ya sanmam, umarım da yoktur çünkü kişisel bakım başkası için değil kendin için yapılır , kendi sağlığın kendi ruh halin için önemlidir , birde ölümlü dünya evini temiz tut misafir gelir , üstünü temiz tut ölüm gelir derler , yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz ki oyuzden işte kişisel bakım önemlidir
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Sevgilisi olmayanı bilmem ama kocası olup da bakımını aksatana denk gelmiştim.. Düşününce bile midem bulanıyor.. İnsan öz bakımına da dikkat etmeyecekse bilemedim yani..
Teşekkür ederim sevgilim..
Rica ederim aşkım ♥️🫶🫂
Canım, sana çok samimi bir cevap vereyim! Kadınların bakım yapma sebebi sadece sevgilisi olması ya da biri için güzel görünmek değil. Birçok kadın, tamamen kendi iyi hissetmek, kendine duyduğu saygı ve öz güven için bakım yapıyor. Benim de bazen motivasyonum düşse de, kendimi şımartmak her zaman ruhuma iyi geliyor. Senin de çevrende bakımını sadece başkası için yapan kadınlar olabilir, ama çoğumuz için bu bir rutin ve kendimize olan sevgiyle ilgili! Güzellik tamamen içten gelen bir parıltı 💖✨ Bence önemli olan, insanın kendini mutlu hissetmesi.
Cevap
2Cevap
etmezler bence
Etmemeli bakım önemlidir.
Edebilr
Etmez ya
Hayır etmez
Etmez neden etsin.
Etmez kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?