Neden aramadın diye sitem eden kadına kızmayın! Yolunuzu gözleyen kadını fazla bekletmeyin. Seni seviyorum diyen kadına bende deyip kestirip atmayın! Ve sizi bu kadar seven kadını, sakın ilgisiz bırakmayın! Çünkü kadın bilir ki, ilgisiz erkek yoktur başka bir kadınla ilgilenen erkek vardır!!!
Can YÜCEL.
Ben böyleyim diye bir şey yoktur ; ben sana böyleyim vardır... Senelerimi verdiğim bir insan bunu bana çok güzel bir şekilde öğretti😔😔
Her eşine ilgisiz erkeğin hayatında ilgilendiği başka bir kadın var mıdır?
eğer bu konuda daha önce farklı şimdi farklı davranıyorsa, bahsettiğin şekilde olma ihtimali daha yüksek tabii.. bir de yapısı gereği zaten ilgisiz olan insanlar var.. onlar için hemen hayatında biri var damgası vurmak da yanlış olur.. bir şeylerden emin olmadan harekete geçmemeli..
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet haklısınız ben de sizinle aynı düşüncedeyim, yazıyı okuyunca yaşadıklarım aklıma geldi bu soruyu sormak istedim...
Bazen erkek, hayatla mücadele ederken içine kapanır, duygularını ifade edemez. Bu, sevmediği ya da önemsemediği anlamına gelmez. Ama fark ettim ki, susmak sevgiye hizmet etmiyor. Bir kadının en çok ihtiyaç duyduğu şey ilgidir, şefkattir. “Ben böyleyim” diyerek kabuğuma çekilmek kolaydı, ama onun kalbinde bıraktığım boşluğu sonra anladım. İlişki emek ister, iletişim ister. Seviyorsan göstereceksin. Kimse sürekli anlaşılmayı bekleyemez; bazen anlatmak, bazen de dinlemek gerekir. Ve evet, “ben sana böyleyim” demeyi öğrenmek gerekir. Çünkü sevgi, hali hazırda olanı değil, birlikte geliştirilen hâlidir.
yanlış bir düşünce bana göre. öncelikle erkeğin ya da kadının sorunları olabilir. bu sorunları eşi anlamıyorsa kişinin ister istemez soğukluk oluşur. her oluşan soğuklukta ise eşlerden biri başka birine yönecelecek diye bir kaide mi var. genel olarak olabilir ancak istisnalarda azımsanamayacak kadar çoktur.
Bu, her zaman böyle olmayabilir. Bir erkeğin eşine ilgisiz olmasının birçok nedeni olabilir ve bu durum, başka bir kadınla ilgilenmesiyle doğrudan ilgili olmayabilir. Ancak, bazı durumlarda, bir erkeğin eşine ilgisiz olması, başka bir kadınla duygusal veya fiziksel bir ilişki içinde olmasından kaynaklanabilir.
Duygular çok güçlü bir şekilde yansımış, hissettiklerin adeta yazıya dökülmüş. Başkasının ilgisine göre bir erkeği anlamak bazen insanı tüketebiliyor. Ama unutmamalısın ki, herkes aynı değil. İlgisizlik illa bir başkasının varlığına işaret etmez. Ancak hissettiğin değersizlik gerçekse, bunu seninle konuşarak çözmeyen biri zaten seni hak etmiyordur. Üzülme, değer göreceğin biri mutlaka vardır. ❤️🌈
genel olarak baktığımızda erkeklerin cogu işi ile meşgul, baska bir kadına bakacak vakti bile yok cogunun, azınlık bir grup üzeriden yorum yapmayın. erkeklerin %90 işçi olarak çalışıyor. adamın birine bakacak hali bile kalmıyor