Yaaa benim neden yoook :( diye ağlamıyorum ama görünce bi içim gitmiyor değil, gidiyor..
Özellikle icten bir sarılma, saç öpüş, içten bi bakış icimden Allah ayırmasın diyorum 🥺💜
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaaa benim neden yoook :( diye ağlamıyorum ama görünce bi içim gitmiyor değil, gidiyor..
Özellikle icten bir sarılma, saç öpüş, içten bi bakış icimden Allah ayırmasın diyorum 🥺💜
Ben üzülmüyorum ama bazen bakıyorum bu buna nasıl baktı diyorum orada sinir oluyorum jdjdjd ama her şeyin zamanı var tabi
Hiç öyle demiyorum ya belki içinin güzelliği dışını örtmüştür
Yani evet ama bazıları da denk geliyor tabi
Gidiyor tabi neden ben yaşamıyorum diyorum. Allah daha fazlasını versin insalara ama azıcık bende sevgi istiyorum : (
Cevap
8Cevap
Yoo içim erimiyor çünkü umutlar tükendi artık bi yakışıklı olmayı birde srefsiz olmayı beceremedim özür dilerim benim hatam
Ben mutlu olmadıktan sonra banane çiftlerden ben olmuyorsam onlarda olmayacak 😂😂😂.
Evet kıskanıyorum, yaş 30 askerlik iş ev vs çoğu şey tamam olmayınca sevgili flan bi burukluk geliyor hissizlesiyor gece uyku tutmuyor kalpte bi üzüntü oluyor yakın çevreden mutlu kişiler görüncede daha kötü oluyorum
Önce bir nickini değiştir..
Erimiyor, her şey dışardan göründüğü gibi olmayabiliyor.
Bende direkt ağlıyorum benim neyim eksik diye düşünüyorum hep cok sevdigimizden kaybettik
Ahhh ahhh eridim bittim
İllaki insan heves ediyo 🙂 ama işte...
Ben kendi halime üzülüyorum sadece
Ya oluyor normal
Nasip olur inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?