Canım sıkkın o yüzden fazla detay veremeyeceğim.. mutlu çiftleri görünce özenir misin?

Canım sıkkın o yüzden fazla detay veremeyeceğim.. mutlu çiftleri görünce özenir misin?

Mutlu çiftleri görünce önce içim ısınır, sonra hafif bir sızı olur. Özenirim ama kıskanmam; gördüğüm mutluluğu hedef değil, hatırlatıcı sayarım. Bu bana doğru yerde ve doğru insanla bunun mümkün olduğunu hatırlatır. Yalnız bir günümdeysem kendimi yormamak için görüntüyü kapatır, ritmime geri dönerim. Çünkü dışarıdan görünen sahne kolaydır, asıl iş emek, sabır, saygı ve şefkattir. Bu yüzden standartlarımı düşürmem ama kalbimi de sertleştirmem. Yoluma sakin devam ederim. Bir gün yanımda aynı dili konuştuğum biri olursa o sahne benim için de gerçeğe döner. O zamana kadar küçük güzellikleri çoğaltır, içimdeki alanı temiz tutarım.
Özeniyorum ya😅
O kadar iyi kalpli bir insanım benim niye bundanım olmuyo niye hiç haketmeyenler bu kadar güzel ilişki yaşarken biz doğru insanı bulamıyoruz bir türlü diyorum😅
İlla ıt kopuk, serseri, çapkın, her önüne gelenle takılan biri mi olmak lazım yani adam olunca neden mutlu olunmuyor 😅
Çok katılıyorum. d
Son cümlen. gjgg
Hayır özenmem ama kız çocuklarını görünce "Keşke aşık olsam da sevdiğim kadınla böyle güzel bir kızım olsa" diye iç geçirdiğim doğrudur
Detaydaki görselin görüntüsü reklam yazıları yüzünden kötü görünüyor bence ona dikkat etmelisin
Peki, teşekkürler
Rica ederim
Teşekkürler
i.hizliresim.com/k4mj8ad.gif
Fotoğraftaki çift çok mutlu görünüyor ama ver bak şu an kıskandım niye böyle soru soruyorsun bizde insanız 🥲
🥲.
Tamam
Mutlu çiftleri görünce böyle hissetmen çok normal, hele ki içinde bulunduğun ruh hali keyifli değilse. Ama unutma ki her ilişkinin inişleri, çıkışları var ve dışarıdan gördüğümüz sadece bir anlık bir görüntü. 🌿 Kendine biraz şefkat göster ve bu zamanı, kendi mutluluğunu keşfetmek için bir fırsat olarak gör. Senin de güzel bir hikayen olacak, biraz sabır yeter! 💕
Cevap
86Cevap
Ya ne güzel derim sonra arka planda olup yansıtmadıkları şeyleri düşünürüm tövbe estağfurullah yok Allah'ım kalsın istemiyorum diyip önüme bakıyorum 🤣😁
Agahaga
Gerçekler bu ama))🫢🤣
Katılıyorum gkgjg
Nerden biliyorsun arka planlarını
Mutlu çiftleri görüp özensem de halimden memnunum.
Herkes evlenecek diye bir kural da yok. İster istediğini yaşta sevdiğini bulup evlenir.
İstemeyenler ise bekar kalıp hayatın tadını çıkartabilir.
Onların adına sevinir mutlu olurum özenmek sanırım bu da bazen içime bir acı çöker iç çekerim
Hayır, benim olmayan ilişkilere çokta dikkatli bakmıyorum o yüzden özenecek bir an yakalamam pek mümkün olmuyor.
Çok hoşuma gider onları öyle görmek, imrenirim😇
❤️💖
Özenmem allah daha mutlu etsin...
Hayır umurumda değiller ne halt yerse yesinler.
Hayır genelde maşallah diyorum gadası
Özenmek değil de, içimden “Umarım bu halleri hep sürer” diyorum. Çünkü dışarıdan mutlu görünen her çiftin içinde neler yaşadığını kimse bilmez. Ama bazen de, itiraf edeyim, “Keşke ben de o rahat gülüşü birinin yanında atabilsem” diye geçiriyorum. Yani kıskançlık değil bu, daha çok umut gibi.
Özenmiyorum.
Hayatta her şeyin bir bedeli vardır buna mutluluk da dahildir.
Mutlu görünen çiftlerin geri planda ne zorluklar, hayal kırıklıkları yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.
Mutluluk en fazla emek isteyen duygu çünkü, elde tutması zor olan 🙃
:(
Mutlu çiftleri görünce içimden dua edesim geliyo... Allah'ım hiç bozma mutluluğunu, beraber yaşlamsinlar omuz omuza kalsınlar... çok hoşuma gidiyo işte
Amin
hayır tiksinçlik gelir
https://www.youtube.com/embed/314ci0K_Y88🤣🤣🤣
Mutluluğu yaşayan çift yoktur mutluluğu yaşayan Ruhtur ruhta bölünmez ve parçalanmaz
"Onlar (kadınlar) size örtüdürler, siz de onlara örtüsünüz!" (Bakara 187)
Sizi bir tek nefisten yaratan ve ondan da eşini yaratan ( Nisa 1 )
Mutlu olduklarını dışarıdan bakarak anlayamam genelde ya boşta kalmayayım diye ya da geç kalmayayım diye bir şeyler yaşıyorlar gerçekten mutlu olduklarını düşündüğüm bir defa çok tatlı bir çifte rastladım sanırım onlar da uzak doğululardı Japon olmaları lazım
Bu arada özenmedim ama kendi ilişkilerim yolunda gitmeyince hep onları hatırlarım 😂
😃😃
hayır, aferin derim.
bizden daha iyi bir çift var zaten (en azından biz öyle düşünüyoruz) , Allah bozmasın. geri kalanarın hepsi maalesef, bol handikaplı.
%100 ve sorunsuz ve her daim mutlu ilişki Zaten yoktur arkadaşlar. anlık mutlulukları görürsünüz sadece. Doğal olarak Ortada özenecek bir şey de yok :)
Özenmem ya ben. Pekala mutlu olduğum ilişkilerim olmuştur vaktiyle. Karşıdakine şans vermek yerine kendine şans vermeyi seçtiğinde tekrar mutlu olabilir belki insan, Kim bilir...
Geçen bi çifte çok özendim. Kamp yaptılar yolumun üstünde. 3 gün kaldılar hep onları izledim. Hatta tanışmak için kahve yaptım ama yoldan geri döndüm gitmedim.
Toplum kurallarına riayet eden çiftler ise hep böyle mutlu olmaları için “Maşaallah” derim, hatta dua da ederim, ama aşırı derecede rezil, iğrenç hareketler sergileyenlerin hâlinden utanırım.
Bilemiyorum o an ben de derin bi sessizlik oluyor sonra bir iki dakika kafamı yere eğip düşünüyorum ( ne düşündüğümü de bilmiyorum tabi) sonra sağdan sağdan yoluma devam ediyorum 🙂
Allah mutlu mesut etsin diyip geçiyorum. Özendiğim yok ama özlediğim hisler var sanırım.
Rol yapıyorlar nesine özenek..
Mutlu gibi..
Daha ne aradıklarını ne istediklerini bilmiyorlar... Biz hepsini biliyoruz.
Aksine çok sevinirim. Herkes mutlu olsun. Ne kadar fazla insan mutlu olursa bu enerji günün sonunda beni de besler.
Güldür güldür deki şevket gibi "keşke benim olsa" diyorum 😂 Hiç öyle bir özentim yok. Allah sevenleri mutlu etsin
kıskanmam ama çok özenirim, onların adına mutlu olurum ve içten içe ben de yaşamak isterim, bazen mutluluktan gözlerim dolar izlerken.
Özenmem, mutlu olurum.
Her şeye rağmen başarmış olmalarından.
Bazı şeylerin imkansız olmadığını her şeye rağmen gösterebildikleri için.
Özenirimde bu tarz etekleri cidden giyer misin?
Giymiyorsam üzerimde ne ariyo. dkdjd
Buradaki kizlarin fotolarının %75 feyk bilgin yok mu?
Milleti takip etmiyorum. djdj
Ben seni ediyorum o etekle pozisyon verme korkusu olmuyor mu 😂😅
Saygıyı aşma! İyi geceler
Ciddi bir soruydu
Yani ben evde bornozlayken yaşadiğim korkudan biliyorum
Esinti
Esintili
Esss
Hepsi yüzen ördek sendromu yaşıyor özenilecek bir tarafı yok.
Özenebilirim hoşuma gider falan ama hiç kimseyi kıskanmam bu ayrımı Bilmek gerek
Görmesem güzel diyeceğim ama güzel yorum
Tabi ki özellikle metroda falan görüyoruz imreniyoruz
Mutlu bir ilişkim olduğu için özenecek değil özenilecek biriyim
Yooo ne özenicem ya 🥲🥲
Görünce istemsizce gülümsüyorum
Bir kere sadece bi kerecik o yanılgıya düştüm, boşluğuma denk geldi diye
Şu güzellik şu fizikle mutluluğu nereye kaçırmayı başarıonuz ya
Özenmek birşeyi değiştirmez, yalnız olmak kötü bir şey değil.
Maşaallah derim. Şu zaamnda birlikte mutlu olabilmek pek kolay degil.
benim niye yok diye üzülürüm tabi ki onları kıskanmam
evet valla çok özenirim mutlu çift olmayı hep istedim ama bir türlü olamadım :(
Ozenmem kimin mutlu kimin üzgün olduğu beni ilgilendirmez
Özenmem… doğru kişiyle zaten yaşanır. Ayrıca Mutlu çift görmek hoşuma gider… hatırlatır.🦋
Bi maşallah derim ve evet benim de o duyguları yaşayasım geliyor..
sevdigim kadini mutlu ediyorum herkes bizi kiskansin
Niye özeneyim zaten en mutlu çiftler bile 2 ay sonra kavga dövüş birbirini yiyorlar
Özeniyorum. Dışarıda bir erkeğin ya da kızın elinde çiçek görünce o kadar mutlu oluyorum ki
Hiç mutlu birliktelik yaşamasam özenirdim ama yaşadım, öyle bir imrenme olmuyor
Görseldeki bu çift mutluluğu gözümüze sokuyorlar sanki shsh
Yalan yok özenirim ama genelde ıssız adam gibi takılırım.
Asla özenmem. Kim bilir evde nasıl fırtınalar kopuyor diye düşünürüm.
Hayır mutlu oluyorum, birbirini seven insanlara çok rastlamıyoruz. 🌿🦋🪴
Bitek benim olanı kıskanırım benim olmayan hiçbirşeye özenmem
Hak etmeyecek canım ve kibirli kızların popon pervane olanları görünce özenme değil ama tiksinme ve öfke oluyor
El ele tutuşunca toplulukta içine öküz oturuyor değil mi
Ya etrafta öpüşmesinler lütfen. Bizim Evin aşağıdaki banka bi çift çökmüş. Akşama kadar ordalar ve aralıksız öpüşüyolar. Ben utanıyorum onlar yerine ksks
Keske olsa. Avukat olacakmis. Dusunsene o kiz esim olsa. Hadi dese. omrumu versen. biktim artik her seyden. Anladım ki ölümle rahatlatacak bu ruhum.
Keske olsa. Bir kiz arkadaşım olsa yasasak.
Özenmiyorum, hayır.
Ben çok mutlu oluyorum sağlıklı ilişkisi olan insanları görünce Polyanna mıyım neyim
Hayır, çünkü sevgili veya evlilik gibi derdim yok, arayışta değilim. Mutlu olmak biriyle olmaya bağlı değil.
Haset anlamda özenmek değil de birbirlerini böyle seven çift görünce gerçekten mutlu oluyorum aslında ve özeniyorum da
Sadece ayrılmalarını istiyorum ben aşkı sevgili hak etmiyorsam bunlar neden hak ediyor misali belki boyle dusundugum icin de boyle oluyor olabilir idk
Bence onlar dışarı mutlu evde kaos var 😂
Ben de öyle düşünüyorum
Öyle zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?