Arkamda ailem yok, yapayalnızım. Nasıl güçlenebilirim?

Evliyim. Bir çocuğum var 6 aylık.
Kocamla başedemiyorum.
Beni kadın olarak görmüyor.
Hizmetçi gibiyim. Yemek yap bulaşık yıka evi temizle elbiseleri ütüle çocuğa bak ha kadınlık yap. Robot gibiyim.
Hiç sosyal bir yaşantım yok. Evlendikten sonra çalışmamı istemedi. Uzun zamandır evdeyim sadece pazar günleri evin eksikleri için çıkarım o kadar.
Diğer evli çiftler beraber yemeğe çıkar gezer tozar ya onu geçtim eşim başımı okşasa bir tatlı söz söylese o bile bana yeter. Hergün arkamı dönüp ağlıyorum. Banyo yapıcam ağlıyorum disarda mutlu ciftler gorsem agliyorum mutlu değilim.
Ailem zamaninda bana o kadar baski kurdu siddet gosterip sevgisiz birakti ki duygularimi ifade edememiyorum özgüvensizim laf çeviremiyorum.
Kaynanam mesela kızlarını el üstünde tutuyor doğum yaptı kızının evinden cikmadi dolmalar borekler ben lohusayken benden hizmet bekliyorlardi evime gelip niye yatiyorsun bizde dogurduk oglumun basini yedin deyip duruyordu.
Yapayalnizim şu kocaman dünyaya sığamadım. Çekip gitsem şu dünyadan bebeğim ne olacak
Güncellemeler
+1 yıl
@livaneli Allah razı olsun
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşlerinizi okudum, yazdıklarınızla sevindim mutlu oldum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkamda ailem yok, yapayalnızım. Nasıl güçlenebilirim?