Ben şu resmi veya gayrı resmi, her türlü nikah işine prensipte karşı olduğum için bunu soruyorum.
Aşıksan, nikahsız da olsa, onunla yaşar mısın?

Ben şu resmi veya gayrı resmi, her türlü nikah işine prensipte karşı olduğum için bunu soruyorum.
Aşıksan, nikahsız da olsa, onunla yaşar mısın?

Modern zaman deyyor ki, "git her çiçekten balını al amaaaağa kimseye karşı sorumlu olma" Deep galiba adı adam evlendi, 2 ya da 4 yıl için milyonlar ödedi. Kadın sonra Teslanın başkanı ile sevgili oldu deep in gözüne baka baka deep e deep e aşk yaşadı adam "hadi sana güle güle" dedi beş kuruş masraf yapmadı. Buradan bakarsak bu iş kısa vadede erkeklerin işine geliyor ama bu evlilik denen şey güzel yaşanılsa yaşlılıkta ki yanlışlıklar ve keşkeler insanı yiyip bitirir.🙂
https://m.youtube.com/shorts/dNvuS581QbEEvlenmeden olmaz nikah garantim benim kullanıp atmayacağı ne malum aşk tamam da etraf ne der sonra sonra herkes sevdi sevdi seni sonra orta da bıraktı derler cık olmaz.
Devletin imzasının olduğu her şeye karşıyım o yüzden bir saniye bile düşünmem
Ticarete dönüşüyor iş bu seferde evlenince sigorta poliçesi veya konsorsiyum gibi bir şey kadın açısından içi boş bir kurum boşalttılar dost hayatı evlilik dışı ilişki daha samimi
Hemen kabul ederim , uzun soluklu, sürekli canlı bir ilişki olur 🙆♀️
Cevap
5Cevap
Kabul ederim tabi ki.
Nikahsız yaşamam.
Nikaha karşı ise gitsin başkasını bulsun.
🙂
Aşk başka nikah şart. Aşığım zaten. Ama toplumun kuralları var. Çocuk lazım..
Ben çoğu ortamda evli olduğum için daha rahatım. Her çeşit insanla (it kopuk serseri hırsız katil dolandırıcı uyuşturucu satıcısı vs) ile sohbet ediyorum. Gerçekten eşimin varlığı bana ortamlarda güven veriyor. Kişisel bir şey bu. Herkes böyle olacak değil. Ben böyleyim. Klasik bir kadınım ben. Dini hassasiyetlerim var. Toplumsal kurallara oldukça bağlıyım.
Rica ederim. 🙂
Güzel söz şurayada iliştireyim.
https://m.youtube.com/shorts/dNvuS581QbE
@azelcan güzel demiş. ben de elimde olanlara sahip çıkmayı severim. eşimi, çocuklarımı... aile olmayı severim. belki sadece iki kişi arasında yaşanan bir ilişkide, nikah meselesi tartışılabilir, gerekli midir değil midir vs. ama benim gibi aile olmayı isteyen, seven bir kadının Türkiye şartlarında bunu başarabilmesi kolay değil.
evlilik zaman zaman ne kadar çürük olursa olsun, gene de bir yuva kurmak için bulunan en ideal yöntem. Seviyorum ben evli olmayı. Tek eşliliği... Bu benim yapım. Dini hassasiyet derken de kas ettiğim bunlar.
İnsanlara ilan edilmeyen nikâhın kabulü ypk. Ayrıca hers dini nikahın kolaylığının peşinde ama madem Allah'tan korkuyorlar mehire de önem versinler. Boşanma halinde isterse 2 milyon lira mehir istesin, adam kadına o parayı vermek zorunda ama veren var mı, zannetmiyorum. Burada amaç fini hassasiyet değil, kadını kadını ve haşa akkılları sıra Allah'ı kandırmak der ve kaçarım. Kusura bakma aerol ağabey 😊
Çocuk talebi olmayan durumda bence ilişki daha sağlıklı yürür. Elde ettim kaygısızlığı olmadan.
Yetiştirilme tarzıma aykırı olduğu için istemem yoksa sevdiğim kişiyi yaşamak için nikah çokta önemli olmazdı aslında
Dini nikah ahiret için şart. Resmi nikah dünya hali için şart
Kabul etmem ayrılık bir çözüm yolu değil konuşup ikna etmeye çalışırım
Kabul ederim çünkü evlenirsem babamın maaşını alamam kesilir jdnjcndjndkxkmd
Aşka inanmıyorum.
Nihak olmadan sevişmem anasın bile :)
Yaşamam.
Oluruz, problem yok
En sevdiğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?