Onsuzluga alışmaya başlayana kadar sabırla bekle. Sonra yeni ama samimi insanlarla tanış. İçlerinden bağ kurabildigin kendine en yakın hissetigin kişiyle yepyeni bir ilişki kur
bak ben de onun ne tipini severim ne kariyerini zaten itin teki boş bi insandır. tipte yok. ama öyle işte. seni seven sensin diye seviyo. hatta bazen çok güzel seviyo.
hayır sadece kendini kandırıyorsun. dünayada hiçbir akıllı insan bir erkek veya kadına bu denli saplantılı birşekilde bağlanmaz. inan beraber olsan 1 sene sonra ben bunun için mi bu kadar dert ettim diyeceksin.
Bak sevmenin ne olduğunu benden daha iyi kimse anlayamaz ama hayat devam ediyor bir köşeye çekilip ağlayacak pes edecek halimiz yok evet sevdik istedik ama bu hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor ki
Bak unutmak kolay değil inan hiç değil yeri gelecek beraber dinlendiğiniz müzik bir yerlerde çalacak hatırlayacaksin , yeri gelecek buluştuğunuz yerler görünecek sana, yeri gelecek başkasıyla olduğun halde onu arayacaksın ama en son başaracaksın ne kadar zor olsa da her şey kafada bitiyor
aslında oda seviyo sevmeyen insan böyle olmaz ama neden çabalamıyo. yani en azından biraz daha uğraşsa. biliyorum oda üzülüyo. ama neden olmuyo. gelse pişmanım dese affedicem. söz affedicem lütfen gelsin
hemmmde çoooook. böyle için mahvolur yani çok değişik bişey ellerin titrer. dalarsın durduk yere. böyle kjendini kaybedersin. sonra niye bu kadar umursuyorum dersin. ama umursarsın işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
aşk acısı mı sen kıyıya kadar çektiğin k0ca balığın 0ltadan kurtulup giderken arkasından baka kaldınmı😂
hayır ama o kadar çabadan sevgiden sonra tam bulmuşken kaybettim onu
belki kaybetmemişsindir belkide kadar çabaya sevgiye değecek hakedecek biri dildir kurtulmuşsundur
ama çok güzel sevdim
naaparsın
evet sadce sen sevdin 0 sevmedi sevseydi yanında 0lurdu ve mutlu 0lurdun
belkide sevdi ben de incittim onu. ama dönse affederim lütfen dönsün
seni hala seviyorum desin
0 kısmını zamana bırak
ah be zaman unutturmu gideni yoksa gerimi getirir bilemem ama en azından acımı azaltır
zamanla herşeye alışmayı b0şvermeyi öğreniy0r insan üzülmemeyi
ama o zaman hiçbişeyin anlamı kalmıyo
tamam işte anlamı kalmayınca acı mutsuzluk gibi şeylerde 0lmuy0 hayatında
olsun ama o olsun
zaten her şey bitmişti gözümde onla düzeldi o gitti
0lmuy0 işte herkes bi gün gidiy0 snunda yine kendine dönüy0 insan
Bıcak yarasının acısı gecerde aşk acısının ki gecmiyo
mağlesef
zor be...
Cok zor iyi bilirim
Nefis bir kez ölür aşık hergun ölür. Çözüm aradığına göre aşık degilsin. Sadece saplantilisin
o zaman bu saplantıdan nasıl kurtulucam
Onsuzluga alışmaya başlayana kadar sabırla bekle. Sonra yeni ama samimi insanlarla tanış. İçlerinden bağ kurabildigin kendine en yakın hissetigin kişiyle yepyeni bir ilişki kur
İnşallah
Engelli olmak aşk acısından daha kötü bir şey
doğru diyosun be hep şükrederim halime inan isyan değil bu ama zor be
Bu yüzden hiç arkadaşım sevgilim olmadı yok
bak ben de onun ne tipini severim ne kariyerini zaten itin teki boş bi insandır. tipte yok. ama öyle işte. seni seven sensin diye seviyo. hatta bazen çok güzel seviyo.
Sevgilimizin olması için pic erkek serseri erkek olman gerekiyor anca öyle sevilir sayılırsın
alakası yok öyle biri olduğunu sonradan öğrendim zaten. hatta o benim gözümde çok iyi biri.
İyi niyetli insanlar hep kaybediyor
belki de çok güzel sevmek yanlış
Hiç sevilmedim ki
kusura bakma ama sevilip sevilmemekte seninle alakalı bişey kimseyi suçlama.
Reddediliyorum ne yapayım
sen kendini sev gerisi geliyo
hep derim özgüven özgüven özgüven
la olm sizin bana tavsiye vermeniz gerekiyomuydu
Arkadaş çevrem bile yok 0
Bana diyor ki sen engellisin bizimle takılamazsın diyorlar.
mallar boş ver
kendine uğrunda yaşanabilir bir amaç bulunca.
amaç vardır ama aracı odur belki
hayır sadece kendini kandırıyorsun. dünayada hiçbir akıllı insan bir erkek veya kadına bu denli saplantılı birşekilde bağlanmaz. inan beraber olsan 1 sene sonra ben bunun için mi bu kadar dert ettim diyeceksin.
doğru diyosun da inan kalbim mantığıma uysa hiçbir sıkıntı olmayacak
işte bunun için zihinini bir işle meşgül et
ne kadar meşkul olsanda yastığa başını koyunca geliyo aklına düşünmesen rüyana geliyo
zalımın oğlu
O zaman bunun tek çaresi var. Maneviyatını güçlendireceksin. Kesin çözüm 👍
Yaşın 21-23 arası mı 😅
onu denedim. zaten imanlı bi insanım ama ters tepti onun için dua etmeye başladım
Onun için değil kendin için dua et. Haramın sonu hüsrandır. Biraz ilim sohbetlerine katıl.
Allahım eğer hayırlısıysa benim olsun değilse unutturda bu acı geçsin.
ama unutamadım
unutamıyorum
Sabır.
İnna lillahi ve inne ileyhirraciun
Geçer benim gibi birinin bile geçtiyse
yok geçmiyo
Çözüm belli yeni bir aşka yelken aç
ne güzel söyledin kolay zaten ne var
Kolay olduğunu söyleyen yok ama çivi çiviyi söker misali hayatında biri olmadıkça tabiki unutamazsin
var ama başkasıyla olmuyo. unutulmuyo
Biraz da çabala hiçbir şey çabasız olmaz
hakkaten bumu tavsiyeniz
mahvoldum diyorum ne yapıyom olmuyo la yetti canıma
Bak sevmenin ne olduğunu benden daha iyi kimse anlayamaz ama hayat devam ediyor bir köşeye çekilip ağlayacak pes edecek halimiz yok evet sevdik istedik ama bu hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor ki
inan hiç belli etmem. çok güleç biriyimdir. çokta meşgul bi insanım. ama kendimle başbaşa kalmak beni bitiriyo
İyi ya kendini biliyorsun yanlız bırakma kendini seni geçmişe götürecek herşeye stop çek
peki onu tam unutmuşken görüyor olmam.
o görmek yetiyo geçmişe dönmeye
benim suçum çok kınadım. sevmem sevsemde unuturum dedim.
Bak unutmak kolay değil inan hiç değil yeri gelecek beraber dinlendiğiniz müzik bir yerlerde çalacak hatırlayacaksin , yeri gelecek buluştuğunuz yerler görünecek sana, yeri gelecek başkasıyla olduğun halde onu arayacaksın ama en son başaracaksın ne kadar zor olsa da her şey kafada bitiyor
ne kadar sürecek peki ömrümün sonuna kadar diye korkuyorum. neyini sevmişim bu kadar diyorum kendime.
Aşk nedenler üzerine kurulu değildir neden sorgulama sadece inanman gerekecek bide çabalamaktadır
aslında oda seviyo sevmeyen insan böyle olmaz ama neden çabalamıyo. yani en azından biraz daha uğraşsa. biliyorum oda üzülüyo. ama neden olmuyo. gelse pişmanım dese affedicem. söz affedicem lütfen gelsin
Sen daha çok üzülürsun kb
evet daha çok üzülürüm
Çünkü senin kendine saygın da yok sevgin de
bak işte. herkese özgüven dersi veren ben bu halede düştüm be. hayat işte
benden delikanlısı yoktu. ne oldu şimdi
Eeee ne oldum değil ne olacam diyeceksin
bence sen de deme
düşersin buralara yazık olur bir delikanlıya daha
Düştüm bugün rahat ol
bir de bugün
çabuk kalk sonra zor oluyo
Karşımda oturan ve defalarca yüz yüze baktığım kıza açilamadim ve en kötüsü bir kağıtta instami bile atamadım
bugünmü tanıştın
Tanışmadim kütüphanede çalışıyordum iki defa gözlerime öyle baktı ki..
al işte geçmiş olsun
Ya dur sende 😔😅
eski ben sana tavsiye verirdi ama yok beni bitirdiyse kimseyi yaşatamaz
hiç bulaşma çok üzülürsün
Ya korktum dedim bu kız bana kadar düştüyse ya hastadir ya da deli ondan cesaret edemedim
hemmmde çoooook. böyle için mahvolur yani çok değişik bişey ellerin titrer. dalarsın durduk yere. böyle kjendini kaybedersin. sonra niye bu kadar umursuyorum dersin. ama umursarsın işte
Yarın yine aynı saatte aynı yere gidecem bulursam açılacam
Gitti Akıl hocamız
geldim
bence açılma yani olcaksada hemen olmaz o
biraz zaman ver tanı
flört et ya da
Normalde hiç tanıyorum ilk defa kütüphane de denk geldik
konuşmaya çalış direk olmaz
Gittim yerinde bulamadım gitti bizim günlük aşkımız 😅😅
iyi ya kurtuldun işte
Yok be ilk defa bir kız bana öyle baktı
inanmadım nedense.