Aşk acısı için ölüm orucu tutmak?

Arkadaşlar benim 2 senelik ilişkim 2 gün önce bitti. Aramızda kötü bişey felan olmadı hakaret, küfür vs hiç bi şekilde birbirimizi üzmedik. Ortada hiç bişey yokken okuyacağım diye konuşmaya başladı. Bende tamam aşkım okulunu oku ben seni beklerim dedim. Bu beni bekleme senin yaşın geçiyor felan dedi. Bende evliliğin yaşı olmaz insan sevdikten sonra yaşın ne önemi var dedim. Bu sonradan ben okuduktan sonra işimde çalışacağım seninle evlenmek istemiyorum dedi. Bende 2 yıldır beraber evliliği konuşurken ne değişti de birden fikrin değişti sana olan sevgim mi az geldi sana olan değerim mi az geldi dedim. Yok ama ben seni artık istemiyorum, sevmiyorum dedi neden seven kişiyle oynarlar ki bi dediğini iki etmedim her istediğini verdim his olarak duygu olarak konuştuğum kız abimin baldızı ben aklıma ölüm orucunu koydum ölüm orucu tutacağım ablasınada dedim artık ona dermi demez mi bilemem ama benim gibi çok seven bi insanı kaybettiği için ömür boyu pişman olacağını biliyorum ARKADAŞLAR SORDUĞUM SORU YEMİN EDERİM GERÇEK TROL FELAN DİYE YAZMAYIN ZATEN CANIM YANIYOR SİZDE YAKMAYIN HEPİNİZİN YORUMLARINI OKUYACAĞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Aşk acısı için ölüm orucu tutmak?