Aşk İlişkileri Zayıf kızlar neden bu kadar güzel? _Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hiç bişey demiyorum, sadece o göbek, bel kısmı.😍 Zayıf kızlar neden bu kadar güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Daha fit oldukları için 1 0 Yorumla
TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yani bunlar kadınsa benim her gün gördüklerim ne 1 0 Yorumla
Gizgizemli Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Biz cirkinmiyiz 4 1 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Hayır ya sadece onlar daha güzel öyle düşünme.😅 Yorumla
ghbfjndmkgbhfdmk Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl fiziğine mi bakıyorsunuz bir kişiyi severken cidden o zaman fiziği daha güzel biri çıkınca ona gidersiniz biz kızlar da bir kişide takılı kalıp onu her haliyle sevelim ve acı çeken biz olalım 0 11 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Kanka edebiyat yapma, duyar kasma be. Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Önce hemcinslerine bakta. Yorumla ghbfjndmkgbhfdmk +1 yıl onların içindeyim ne düşündüklerini çok iyi biliyorum merak etme Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Merak ediyorum çoğunuz sadece lafsiniz. Yorumla ghbfjndmkgbhfdmk +1 yıl sen öyle san Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Sanmama gerek yok onlarca kız kankam var, onlarca sevgilim oldu. Yorumla ghbfjndmkgbhfdmk +1 yıl benim de var kendimden de biliyorum ondan hoşlandığımı bile bilmiyor ama ben yinede hangi erkek yazarsa yazsın hoşlandığım birisi var diyorum Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Bilemeyiz allahla sen biliyosun. Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Bu tür lafları kızlardan çok duyuyorum biraz tanıyınca yüzleri çıkıyor ortaya.🙂 Yorumla ghbfjndmkgbhfdmk +1 yıl kanıtlamak zorunda değilim kendimi biliyorum Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl İyi öyleyse Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yukarıdaki abla da kas var o yüzden güzel sırf zayıf kemikler güzel olmuyor 0 4 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Kas var da ne kadar var sanki. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel gözükmesini sağlayacak kadar var Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Kıskanma lütfen, kas olmayıpta güzel olanda çok var. djsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Varsa var bana ne ben kas seviyorum zaten Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayret yağlı kadın istemeyen bir erkek hdjd 1 3 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Zayıf kızların bel, göbek bölgesine direkt düşüyorum ya, aşırı harika bir olay bence.😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl balık etli sevenler göbekli yağlı kız istediklerinin farkında olmuyorlar s. s. s Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Evett, zayıf kızların yüz hatları biraz daha belirgin ya o da ayrı bir çekicilik katıyor bence.🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neresi güzel gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz 1 14 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Ya kıskanma ama.😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo ben daha güzelim hıh Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl He he Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen daha zayıf kızla hiç ilişkiye girmedin galiba dkjfdjjf Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Girdim, tadı çok güzel. dhsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kemik her yeri iejfkdkjf Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Olsun, yağ olsa daha mı iyi. shsjz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Hiçte bile kıskanma hıh. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yio kendi fiziğimi seviyorum tam istediğim gibiyim bikere😒 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Hani at bakim göreyim. fshsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balık etliyim ben sevemzsin sen skjfkdjf Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Olur olur yeriz. dhsjs Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Önyargı yapma ya belki tercihlerimi zevklerimi değiştirirsin. dshxjs Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zayif olduklari icin:) 1 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Şahane görünüyor ne yalan söyleyeyim 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl O midenin içinde kimbilir canlı ahtapot yüzüyordur sjsjsjs 0 1 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Ne saçmalıyorsun anonim. dhsjs
Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sana göre öyle balık etli olanlar daha güzel 1 8 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Sana göre öyle. Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bana göre böyleSana göre öyle Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Genel olarak zayıflar daha çok seçiliyor ama Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bir ata sözü vardırYemeğin salçalısıKadının kalçalısı lezzetlidir Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Zayıf her kızda kalça yok mu demek, zayıf olup kalçası, göğsü büyük olan çok kız var. Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Görseldeki kızları örnek olarak verirsek bana göre çekici değil Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Yanında cilve yapsa erirsin. djsjs Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl O anki ruh halime göre değişir Bakarız duruma göre Yorumla
cirkinkizlarbacimdir Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl güzel olmaması dışında sorun yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kadın dediğin ele gelecek 0 3 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Niye bunlar hayalet mi el içinden boş mu geciyor.😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha lafın gelişiYani çok zayıf değil çok şişko değil Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Başka ketçap mayonez de olsun mu, balkonuda odaya katak mi. fshsj Yorumla
Kralleonidas16 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Aşırı zayıf iyi değil bacaklar kalın olmalı biraz 1 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Allah öyle yaratmış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Daha fit oldukları için
Yani bunlar kadınsa benim her gün gördüklerim ne
Biz cirkinmiyiz
Hayır ya sadece onlar daha güzel öyle düşünme.😅
fiziğine mi bakıyorsunuz bir kişiyi severken cidden o zaman fiziği daha güzel biri çıkınca ona gidersiniz biz kızlar da bir kişide takılı kalıp onu her haliyle sevelim ve acı çeken biz olalım
Kanka edebiyat yapma, duyar kasma be.
Önce hemcinslerine bakta.
onların içindeyim ne düşündüklerini çok iyi biliyorum merak etme
Merak ediyorum çoğunuz sadece lafsiniz.
sen öyle san
Sanmama gerek yok onlarca kız kankam var, onlarca sevgilim oldu.
benim de var kendimden de biliyorum ondan hoşlandığımı bile bilmiyor ama ben yinede hangi erkek yazarsa yazsın hoşlandığım birisi var diyorum
Bilemeyiz allahla sen biliyosun.
Bu tür lafları kızlardan çok duyuyorum biraz tanıyınca yüzleri çıkıyor ortaya.🙂
kanıtlamak zorunda değilim kendimi biliyorum
İyi öyleyse
Yukarıdaki abla da kas var o yüzden güzel sırf zayıf kemikler güzel olmuyor
Kas var da ne kadar var sanki.
Güzel gözükmesini sağlayacak kadar var
Kıskanma lütfen, kas olmayıpta güzel olanda çok var. djsjs
Varsa var bana ne ben kas seviyorum zaten
Hayret yağlı kadın istemeyen bir erkek hdjd
Zayıf kızların bel, göbek bölgesine direkt düşüyorum ya, aşırı harika bir olay bence.😁
balık etli sevenler göbekli yağlı kız istediklerinin farkında olmuyorlar s. s. s
Evett, zayıf kızların yüz hatları biraz daha belirgin ya o da ayrı bir çekicilik katıyor bence.🙂
Neresi güzel gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz
Ya kıskanma ama.😄
Yo ben daha güzelim hıh
He he
Sen daha zayıf kızla hiç ilişkiye girmedin galiba dkjfdjjf
Girdim, tadı çok güzel. dhsjs
Kemik her yeri iejfkdkjf
Olsun, yağ olsa daha mı iyi. shsjz
Evet
Hiçte bile kıskanma hıh.
Yio kendi fiziğimi seviyorum tam istediğim gibiyim bikere😒
Hani at bakim göreyim. fshsjs
Balık etliyim ben sevemzsin sen skjfkdjf
Olur olur yeriz. dhsjs
Önyargı yapma ya belki tercihlerimi zevklerimi değiştirirsin. dshxjs
Zayif olduklari icin:)
Şahane görünüyor ne yalan söyleyeyim
Daha narin göründükleri için herhalde.
O midenin içinde kimbilir canlı ahtapot yüzüyordur sjsjsjs
Ne saçmalıyorsun anonim. dhsjs
Sana göre öyle balık etli olanlar daha güzel
Sana göre öyle.
Bana göre böyle
Sana göre öyle
Genel olarak zayıflar daha çok seçiliyor ama
Bir ata sözü vardır
Yemeğin salçalısı
Kadının kalçalısı lezzetlidir
Zayıf her kızda kalça yok mu demek, zayıf olup kalçası, göğsü büyük olan çok kız var.
Görseldeki kızları örnek olarak verirsek bana göre çekici değil
Yanında cilve yapsa erirsin. djsjs
O anki ruh halime göre değişir
Bakarız duruma göre
güzel olmaması dışında sorun yok
Kadın dediğin ele gelecek
Niye bunlar hayalet mi el içinden boş mu geciyor.😄
Hahaha lafın gelişi
Yani çok zayıf değil çok şişko değil
Başka ketçap mayonez de olsun mu, balkonuda odaya katak mi. fshsj
+1milyon
Bayılıyorum böyle kızlara