Saçlarım sarı gözlerim yeşil yüzüm filan güzel ama boyum 1.66 kilom 70 ve kilomu aşırı kafaya takıyorum.
Tabii ki değildir. Güzelliği belli kurallara bölüp, kategorize etmemek lazım. Soyle düşün hammurabi zamanında yaşamış bir kadın olsaydın çok zayıf olduğunu düşünüp kilo almaya çalışacaktın. Güzellik algisi dönem dönem, seneler icinde değişiyor ve buna uyum sağlamaya çalışmak, bunun kölesi olmak doğru değil. Güzel görünme, güzel hisset.
Haklısın teşekkür ederim 😊
Sari sacli, mavi gozlu, beyaz tenli erkek :D sence yakisikli mi bu?
Renklerle guzellik olmaz. Yüzünün, agzinin, burnunun, gozunun şekli seni güzel yapar. Renkler sadece guzelsen güzellik katar.
Böyle tarifle ne duymak istiyorsun ki? Kilolular da guzeldir.
Emin ol beni bir insan ne kadar yanlış anlaşılabilirse o kadar yanlış anlamışsın ben güzel olduğumu iddia etmedim göreceli bir şeydir zaten benim anlatmak istediğim standart bir yüz güzelliğinde güzel olup 65 70 kilo arasındaki kızlar hakkında ne düşündüğünüz
bakma sen aşağıdaki davarların dediğine 100 kilo seven erkek te vardır 70 te 50 de 40 da sen kendine güvenli ol, kilo sağlıklı değildir o yüzden vermeye çalış ben balık etli kızlardan hoşlanırım mesela ama kilonun vücuduna nasıl dağıldığına bağlı herşey
Göbeğim az ama bacaklarım kalın ve çok kafaya takıyorum
Teşekkür ederim görüşün için
Haklısın 😊😊
Böyle yağ torbası olmadığı sürece bir insana şişman bile denmemeli. Sen de şişman değilsin. Ek olarak zayıflar güzel kilolular çirkin diye bir kaide kesinlikle yok.
Dışarıdan nasıl göründüğüm hakkında hiçbir fikrim yok ama kendim çok kafama takıyorum çok şişmanmışım gibi geliyor
1.66 boya 70 kilo emin ol hiç şişman değil. İnternetten kendi fiziğine uygun bir fotoğraf bulup atar mısın kilona bakalım
Buradan atılmıyor ama özelden atsam sorun olur mu?
Sıkıntı yok at
Böyleyse eğer kilolusun biraz ama şişman değil
Teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim iyi geceler.
İyi geceler.
Cevap
39Cevap
İdeal kilo iyidir. Mesala benim boyuma göre kilom az. Halbuki çok yemek yiyen bir insanım ama bir türlü kilo alamıyorum. Zayıf olmak çok kötü hiç imrenmeyin. Hastalıktan kurtulamıyorum bünyem zayıf diye.
Yani çok zayıf olmakta iyi değil çok kilolu olmakta
Bir insan tescilli güzel de olsa huyu kötüyse bir süre sonra dünyanın en çirkin insanı görünür. Bunu hayat felsefesi edindim. İnsanlık olarak mutlu olmayı ne zaman başarırız biliyor musun bir başkası için değil de kendimiz için kararlar aldığımızda. Sen kendini güzel hissediyorsan güzelsindir bacım. Ne yaparsan yap "kendin için" yap!
Söyle düşün tatlım a grubu
Süper lig varken sizi kim ne yapsın
Zayıf olun zayıf
Adam hep güclü olamaz yaslanınca nasıl sevişcek sisman kadinla:))))₺
Kişiden kişiye değişen bir görüş...
Bence zayıf olmak daha iyi, aradığın herşeyi bulabiliyorsun ve yakışıyor
göbek kalça saklama derdin olmuyor
Haklısın teşekkür ederim
Ne biçim soru bu hiçte bile afedersin kilolu olsanda veya işte başkası onlar insan değil mi çok yanlış düşünüyorsun benden söylemesi
Sanırım çok yanlış anlaşılmışım ben kilolu kadınlar ile ilgili bir şey söylemedim sadece zayıf kızlar güzel bulunup kilolu kadınlar yüzü çok güzel olsa da çirkin mi bulunuyor bunu merak ettim
1.73 üm kilom 53 ve bende fazla takıyorum sonu kötü bitiyor başlamadan bırak kiloyu felan böyle ponçik güzelsin sen bence
💕💕💕
Güzellik yüzle çekicilik fizikle alakalıdır. Güzelsindir. Ama benim için çekici değilsindir. Kafana takmaya değmez kilolu seven bir çok adam var. Çok takıyorsan da spor ve diyete başla.
Beli ince olmalı , zayıf kadın daha çekici geliyor bana. Sende guzelsindir, balık etli seven erkek daha fazla.
Hayır bence tombik olup tatlı olanlarda şok çağla kenanoğlunu ben çok beğeniyorum mesela 😄
Teşekkür ederim 💕
ricalar tombiş günler 😄
Sarışınları mavi ve yeşil gözlüleri sevmiyorum sen tam zıtsın
Sevip sevmemenin bir önemi yok benim asıl sormak istediğim 65 70 kilolarda güzel bir kızı mı tercih edersin yoksa 50 55 kilolarında çirkin bir kızı mı
Boyu kaç bunların çirkin kızı tercih etmem kilosu fazla olursa zayıflar dert değil
1.65 1.70
Yağ oranı önemli belki de çok güzel olabilir
Haklısın
Kiz ne takiyorsun be 😊 Ben 153 85 kilodayim kendimi gayet guzel tatli hissediyorum insanlarin ne dusundugu ne dedigi umrumda degil canim kendim😊😂
Yoo gayet normal kilo bence
Bende sarışın mavi gözlüyüm 165 boy 67 kiloyum iyi mi sence
Bence iyi ama ben bacaklarımın kalın olmasını çok fazla kafaya takıyorum
Merak etme bu ülkede böyle erkekler varken yalnız kalmazsınız
E yani, bir kere sağlığa zararlı.
Her daim zayıf olunmalıdır, boyuna göre uygun kiloda.
Kilolu değilsin ki sadece balık etlisin. Ve sadece zayıf kızlar güzel değildir tabiki de.
Aslında 1.81 boyuma rağmen kısa ve hafif balık etli kadınları çekici buluyorum
Malesef kardes ya, sadece zayif kizlar guzeldir. Bir genc kiz niye sisman olur bende bunu anlamam. Yemeye mi geldin arkadas bu dunyaya az yavas ☺️
Hayir tabiki sadece zayif kizlar goze hos görünür
Yani 65 70 kilolarında güzel yüzlü birini mi tercih edersin yoksa 50 kilolarında yüzü kötü olan birini mi
Teşekkür ederim yorumun için
Bana gore oyle ama kisiden kişiye değişiyor bu herkes ayni olsa hayatın tadi kalmaz dimi
Güzellik göreceli. Fakat maalesef öyle bir algı var😶
Guzellik goreceli bir kavram sismani zayifi olmaz
Haklısın
Bence kilolu kızlarda güzeldir tabi size de yakışıyor
bence idealsin zayıf kızlardan hoslanmam itici geliyorlar kemikleri belli oluyor çok çirkin
Sadece zayıf kızlar güzeldir.
Yani diyosun ki 70 kilolarda ama güzel yerine 50 kilo ama çirkin tercih ederim
Aynen. 70 kilo ne, TSK'ya başvursan bomba niyetine Afrin'e atarlar sdfghjkjhgfds
IQ testi yaptırsan seni ülkeden gönderirler
Kilo verilir.. denemelisin
4 ay boyunca spora gittim inceledim 7 kiloya yakın verdim fakat hala kafama takıyorum
kilo guzel bir kizin tipini bozuyor
Güzellik zayıflıkta değil kendini sevmekte.
Genelde evet ama istisnalar da vardır.
Hafif balık etlisin yani
Nasıl anlatsam bilmiyorum ama dışardan nasıl görünüyorum cidden bilmiyorum ama kendimi 300 400 kilolu gibi hissediyorum kafama takıyorum yani
Hayır ama zayıflar sağlıklı.
zayıfla allah bize irade vermiş
Takma bence zayıf kızları sevmiyoruz 😂😂
Takma bence seven her turlu sever
Haklısın teşekkür ederim 😊😊
Ne diye?
Senin gibi bir kızla seks yapmak isterdim
Göbek yoksa sorun yok
Göbeğim az ama bacaklarım çok kalın
Balık etli sevende var ama bana gore zayif
Bütün kizlar güzeldir. Olay kapanmiştir.
Zayıf kızlar güzeldir.
olculerın gorunusunnasılkı
Göbeğim yok denecek kadar az ama bacaklarım aşırı kalın
olcu dedımkı bel basen gogus
Ben balık etlı sewıorum etıne dolgun şahsen
Birazda göreceli bir şey tabi
Balık etli diye kastettiğin kaç kilo arasındaki kadınlar?
Yorumun için teşekkür ederim
yüz güzelliği fizik gerektirmez
Görecelidir
Haklısın
sismanlar guzel olamaz
Ben etli butlu severim
ince belli güzeldir
Belim aşırı kalın değil bacaklarım kalın
Zayifla o zaman
Evet
Daha detaylı cevap verirsen sevinirim
Zayıf kızlar güzeldir
Çok detaylı oldu gerçekten çok sağolun
Rica
evettttttttttttttttt
Daha detaylı açıklasan?
zayif kizlar narin oluyor. Ufacik popusu. sevisirken cok vahsi bir duygu
oldumu deyatli
Sadece sevişme açısından değerlendirip abaza olduğunu gösterdiğin için teşekkür ederim 😊
guzeller onlar hos bakmasi yurymesi hepsi
Değildir
Kesinlikle Hayir
zayıf severim..
Öyle bir dünya yok
Evett
Biraz daha detaylı bilgi verirsen sevinirim
Görmedim bilmiyorum seni ama iyisindir
Guzeldir
Spor yap
5 ay boyunca yaptım zaten 7 kilo verdim ama spor hocalarımla konuştuğumda sporun incelttiğini yağ oranını kas oranına çevirdiğini ama fazla kilo verdirmediğini söylediler ben de böyle olunca sporu bıraktım
Fitness kastetmiyorum yürüyüş yap mesela bol bol su iç
Kıza bağlı
Çok zayıf değil
Evet
zayıf daha iyi
Doğru...
zayıflatırız :)
Buraların bu kadar abaza dolduğundan haberim yoktu doğrusu
tüh yazık
Pardon?
yok bişi takıl sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?