Balık etli kızlar güzel olamaz mı? Balık etten bahsettiğim cidden aşırı kilo değil.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Güzelliğin kilo ile hiç bir alakası yoktur ve kişiden kişiye değişir. Bence güzellik doğal ve temizliktir. Birde sağlıklı olup spor yapıyorsa fitse siyah saç beyaz tenliyse teni pürüzsüz kara kaş gözlerin elmas dedirtecek ince belli 1,65 boy 55 kilo ağırlığında hatun varsa direk gözlerimden kalpler 💕 fışkırıyor.
75 Yorumla- +1 yıl
aynen obzez inasnlarda çok güzel (!)
- +1 yıl
@Lütfettinizefenim Başına obez kız düşer dikkat et :) bak iki pembiş eksilemiş beşkide senin yüzünden
- +1 yıl
bence sana
inanmadıklarnda belkide senin yalaka olduğunu düşündüklerinden - +1 yıl
@Lütfettinizefenim git engelli bahçemde kumla oyna :)
- +1 yıl
@Kawasaki_Ninja resmen beni kastediyosun sonda 😂😂😂😂😂 sksjsjsfkak
En İyi Cevaplar
ben buna çok karşıyım aslına bakarsan bende çok zayıfım şu an daha iyiyim ama önceden kilo alamıyordum resmen 13 yaşında 8 yaşında 7 yaşında gibi duruyordum belki daha küçük.. zayıflık güzell birşey değil emin ol ha ben obez çok iyidir demiyorum ama olman gereken kilodaysan sorun yok hala ilaç kullanıyorum yaşımın kilosunda değilim ve zorluk çekiyorum.. takma kilo işlerini falan belliki biri sana bunu düşündürmüş ya davranışlarıyla ya da direk söyledi bilemiyorum boşver ''ben kendimi beğeniyorsam başkasının beni beğenmesine gerek yok'' ben hep bu cümleyi kendime söylerim sende öyle yap :)
1230 Yorumla- +1 yıl
Aa bende kilo alamıyorum. şu an alabiliyor musun?
- +1 yıl
@Clemelqueen eskisinden daha iyiyim ama hala olmam gereken kiloda değilim
- +1 yıl
Ay boşver kilo alabiliyosan iyisindir. Ben aynı kiloda duruyorum hep ne veriyorum ne alıyorum 😂
- +1 yıl
Ben de zayıfım maalesef :(
- +1 yıl
Kendim dışımda çok zayıf görmezdim çevremde 😂 burda 3 kişi buldum. Benim boy uzun kilo az çok fazla zayıfım
- +1 yıl
Boyun kilon kaç ki?
- +1 yıl
@MelissaDöğücü 1.73e 41
- +1 yıl
Hmmm evet sen bana göre zayıfsın
- +1 yıl
Senin kaç ölçülerin?
- +1 yıl
158 boyum 43 kilom
- +1 yıl
Aslında boy ve kilo orantılı gibi bence iyisin çok dert etme
- +1 yıl
Ya sevindimmmm :) teşekkür ederim
- +1 yıl
Aslına bakarsan 3 kilo civarı aldım 3 haftadır
- +1 yıl
Biraz spor filan yapsan fiziğin çok iyi olur. Bende spor yapmak istiyorum ama fazla zayıfım biraz kilo alırsam yapıcam 😄
- +1 yıl
Öbür türlü yağ filan göbek çıkarsa rahatsız eder bu sefer kilo
- +1 yıl
Yaza doğru yapmaya çalışacağım canım yaptım da çok zorladı sonra bıraktım😀
- +1 yıl
Haklısınnn
- +1 yıl
Evet ya üşengeçlik oluyo başta biraz
- +1 yıl
Evet aslına bakarsan yemek yerken birkaç kere denedim 😀😀 sonra da bıraktım hemen çok üşeniyorum😀
- +1 yıl
Aynen öyle oluyo. Umarım kilo alırız ne diyim 😂 görüşmek üzere o zaman burayı rahatsız etmeyelim fazla.
- +1 yıl
Tamamdır kendine iyi bak, takibe aldım seni :)
- +1 yıl
Teşekkürler sen de iyi bak bende takibe aldım 🌸
- +1 yıl
@Clemelqueen bende 1.64 veya 1.65 boya 44 kiloyum 47 olmak istiyorum ama alamıyorum :)
- +1 yıl
@Berivann6 umarım alırsın yaa bence kilo almak kilo vermekten daha zor 😂😂
- +1 yıl
@Clemelqueen Aslında çok yine almak istemem çok sayıda duemuyorum orta gidi duruyorum ama bel bacak fiziğim güzel ama 47 olsam bir tık daha iyi olur gibi geliyor :)
- +1 yıl
Balık etli hatta hafif kilolu kadınlardan da çok güzelleri var. Sadece dikkat edilmesi gereken konu, istediğini değil yakışanı giyeceksin. Yani kilonu kıyafetle örteceksin. Öyle ben 80 kiloyum ama yine de dar kot giyeceğim derseniz güzel olmayı unutun.
30 Yorumla
Her güzel kız zayıf olabilir. Her güzel kız zayıf olamayabilir.
Vücut dediğiniz şey, bir kabuktur. Kendinize göre şekillendirebileceğiniz bir kabuk.
Yukarıda dediğimin aksine, her zayıf kız güzel olmayabilir. Yine, her zayıf olmayan kız da güzel olmayabilir.
Güzellik görecelidir. Bu konularda, bu kadar yorulmayın. Herkesin beğeneceği biri, onu beğenecek de başka biri vardır.
Saygılar.50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
139Cevap
- +1 yıl
Balık etli kadınların albenisi daha yüksek ama gadası
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 3,6b cevap paylaştı. balık etli olup çok güzel kadınlar var..
21 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bilakis güzel olurlar hatta çok güzel olurlar sadece balık et değil gerçekten kilolu olanlara bile baktığımız zaman ayrı bir güzellikleri tatlılıklari vardır , ayrıca vücut hatlarının ebatlı oluşu bacaklarının kalın olabilmesi , göbekli olmaları veya çok olmasada göbeğinin belirgin olması gerdaninın bile dolgun olması kollarinın ve omuzlarının daha dolgun olması göbek çevresi çemberi ve hatta basenli olmaları bile gerçekten çok ama çok etkileyici bir bütününün ayrı ayrı cazibe merkezi haline gelmiş bölümleri olarak baştan çıkarıcı şekilde kuvvetli albenileri vardır. Güzellik unsurunun zayiflara ithaf edilmesi artık gerilerde kalıyor. Kadınlığın kadinsiligin zerafetin endami. Ve sexiligin sadece zayiflara has olmadığını hatta bilakis daha dolgun vücutları olanlarda daha ileri düzeyde olduğu ön plana çıkarken bu şekilde olan kadınların güzelliğide artık açık ara dikkati çekiyor. Güzelliğin zayiflikla bagdastirilmasi dünya genelinde , para babalarının , ekonomi ve kadın somuruculerin oluşturduğu ve dayattığı bir algıydı insanlar uyandikca gerçeğinde böyle olmadığı ortaya çıktı.
00 Yorumla - +1 yıl
Güzellik anlayışının belirli kalıplara sokulması belki de dünyada en çok karşı olduğum şeylerden biridir.
Hiç birimiz fabrikadan çıkmış fabrikasyon ürünler degiliz hepimiz farklıyız bir kalıba sıgamayız,, hepimizin aldığı gen özellikleri farklı kardeşler bile genel olarak farklı özellikler ile doğar kardeşine ablasına benzemez, insanları aynı kalıp görmeyi bırakın kimse vucudunu yüzünü kimden doğacağını seçmedi ve hepiniz kusurlusunuz önce herkes aynaya ve karakterine baksın özellikle karakter varsa bir kişide karşısındaki insana bu tarz laflar söylemez.13 Yorumla- +1 yıl
Tamam güzelsin
- +1 yıl
Ne alaka 😑
- +1 yıl
Bilmiyorum ki ya hiç okumadım bile direk yazdım düşüncemi
Balık etli değil de şöyle kızlar çok hoşuma gidiyor. https://www.google.com/search?q=ayva+g%C3%B6bekli+kad%C4%B1n&safe=strict&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=inv&sxsrf=ALeKk026ifwWXMSCooRhedFJCZAFsZ0INA:1616916123897&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwil2cj5udLvAhUP4aQKHfcmDQgQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=393&bih=713#imgrc=nTnf_y5P2a60JM
01 Yorumla- +1 yıl
Düşüncemi belitmek gerekirse zayıflar ve ortalar güzel olur balık etli ve şişmanlar göz zevkimi bozuyor ama şöyle iyi bir yanıda var ben onları gördüğümde mutlu oluyorum çünkü şiskolara bakıp kendimi beğenmek kendimi iyi hissettiriyor,ülkenin böyle insanlara da ihtiyacı var.. yanlış anlaşılmasın kötü bir niyetle söylemiyorum sonuçta fiziği benim gibi olanlar gibi doğmuyor demi
30 Yorumla İnsanları kalıplara sokmak istemem kilolu olup genelde tatlı olunabiliyor ama zarif durmuyor bence zayıf vücut şeklin daha hoş durduğunu ve sağlıklı durduğunu düşünüyorum ama öyle iskelet gibi zayıf değil orta kilodaki zayıflıktan bahsediyorum ve birazda hatlar olmalı dümdüz olmayan hatlı zayıf vücutlar her zaman çekicidir
10 Yorumla- +1 yıl
Güzellik başka şey sağlıklı olmak başka şey. Sen güzel olma sağlıklı ol. vücut kg endeksi hesabına göre kg nu ayarla, yakışanı giy, saçını yakışan şekilde tasarla ve makyajını yakışan şekilde yap.
Sonra seni güzel bulmayan, beğenmeyen olursa baş tekmeyi10 Yorumla Hayır nerden çıkardınız? Barbie ferreira ya bir göz at o kadar beğeniyorum ki çok güzel bir kız kilosu gözüme batmıyor yüzü aşırı hoş herşeyiyle çok güzel biri kilosuda çok yakışıyor ona kilo seni güzel çirkin yapan birşey değildir bırakın bu algıları her insan farklıdır her zayıfa güzel her kiloluya çirkin demek gibi bir zorunluluğumuz mu var?
00 YorumlaHerkesin güzellik algisi kendine
Ben 34 bedenli Küçücük fındık kalçali Sifir basenli Incecik bacaklı kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadindaki kadınları güzel ve arzulatici buluyorum..
Şunun gibilerini...
Zayıf vücutlu kadınlar daha mi çekici ne?00 Yorumlabence zayıflık güzel ama zayıflık anlayışımıza da bakmak lazım zayıf derken sporunu yapan sağlıklı beslenen fit birisinden bahsediyorum.. balık etli insanlara göre yüz biraz küçük oluyor tabi orası ayrı.. ama balık etli de güzel derken o balık etli olayını da yanlış anlamayalım.
00 YorumlaInsan nasıl mutluysa oyle yaşamalı. Ancak şöylede bır gercek var aşırı kılo demek bazı hastalıklara daha cok meyıllenmek demektır.Çabuk yorulursun her gıymek ıstedıgın şey sana olmayabılır şeker kalp tansıyon hastası adayı olursun. Yanı saglıklı olmak ıcın herkez dıkkat etmelı ancak guzellık vs kavramlar daha farklı bence.Çok takıntılı olmamak lazım herzaman ortası ıyıdır bence
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Aslında öyle gibi oluyor. Nasıl dersen, zayıf kişiler daha genç algılanıyor ve daha dinamik algılanıyorlar. Bu durumda zayıf kişiler bazılarına daha güzel görünebilir.
Bunun tam tersi obez kişiler hiç de güzel algılamazlar zaten.
Ben zayıf (çok zayıf olmayan, bir deri bir kemik olmayan) ve orta kiloda birini güzel bulurum.20 Yorumla İnsanların balık etli anlayışı garibime gidiyor. Balık etli diye gösterdikleri kızlar bildiğiniz kilolu oluyor. Aşırı zayıf kadınlar güzel değildir. İdeal zayıflıkta ki kadınlar için güzel diyebiliriz.
30 Yorumla- +1 yıl
Güzellik göreceği bir kavram ama kilo alınca kendimi hiç beğenmiyorum. Zayıf kızları daha güzel buluyorum. Yalnız bu demek olmuyor ki her zayıf kız güzel. Yüzünün de güzel olması lazım. Zayıf ve yüzü güzel olan kızlar güzeldir.
20 Yorumla - +1 yıl
asıl onlar güzel. ben zayıfım bileklerim aşırı ince safinaz gibi duruyorum. zaten ne göt var ne meme var. istesen de olamaz spor yapsan da olamaz çünkü sıkılaşacak bir şey yok. ama spor yaparsan çok güzel olursun hem
11 Yorumla- +1 yıl
valla bende kiloluyum zayıflamaya çalışıyorum en iyisi orta kilo
Güzellik özneldir toplumun yarattığı belli kalıplara göre kendinizi sınırlandırmayın olduğun halin zaten güzeldir farklılığımız bize güzellik katar ve ben güzelliğin fiziksel değil ruhen olduğuna inanırım güzel kalpli insanlar güzel insanlardır
10 Yorumla- +1 yıl
Ben zayıf kadın seviyorum daha göze hoş geliyor bilmiyorum ama balık etli seven kilolu kadına aşırı derece de bayılan erkeklerde var ama ben zayıf kadın giyim ince belli olması tek hamleyle belini kavrama hissi hoşuma gidiyor
00 Yorumla - +1 yıl
Kadın veya erkek farketmeksizin her insanın kendisine özgü bir güzelliği var. Yani kısacası her insan ayrı güzel. İnsana güzel olduğunu hissettiren şey ise kendindeki bu güzelliğin başkaları tarafından fark edilmesi.
00 Yorumla - +1 yıl
Zayıf kız her pozisyonda sevişile bilir. Ama kilolu ya da balık etli kız yatakta yoruyor. Görsel olarak kumral olursa harika ama uygulamada zor gibi ama vücut sıcaklığı harika oluyor
10 Yorumla Zayıf kadınların da çirkin olanları var bunun kiloyla alakası yok.
41 Yorumla- +1 yıl
Bravo aşko
- +1 yıl
Kilolu kızları neden sevsinler ki, ben zayıf olmak için o kadar uğraştım. Dislike atmadan önce; Eğer kiloluysan (aşırı ve sağlık problemi dışında) bu senin suçun kusura bakma. Ben burada spor yapıp kendimi paralarken sen hiçbir şey yapma, sonra da erkeklerin seni beğenmesini bekle. Oldu, o zaman benim hakkım ne olacak.
00 Yorumla - +1 yıl
Güzellik, o kişinin bedenen ve zihinsel kendi özüne uyumudur bana göre. Tabii bu demek değil ki obezler (kadın-erkek) güzel. Üzgünüm güzel değil. İnsanın kendine içten ve dıştan saygısı olması gerek.
00 Yorumla yüzdeki güzel bir tebessümle birlikte vücut hatlarının güzelliği zayıf veya balık etli fark etmeksizin güzeldir her kadının farklı bir güzelliği vardır fark edene
00 Yorumla- +1 yıl
İdeal kiloda olan kadın güzeldir diyelim. Ne çok zayıf ne çok kilolu. Bide güzelliğin bakımla giyim kuşamla tavırlarla alakası var. Temiz olmalı kadın dediğin. Mis gibi kokmali.
00 Yorumla Balık et farklı kilolu olmak farklı. Ben şahsen balık etliye ölüyorum o derece. Öyle ince bel felan hiç çekici gelmiyor. Böyle göğüsler büyük bel hafif incelip tekrar bademler büyük. Mükemmel. Balık et candır ♥️
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı. Yok balık etli kozlar da çok güzel. Çok zayıf olanları sorum gibi derler ya öylesini ve çok şişman olanları obez gibi olanları sevmiyorum. Ama mutlaka bakımlı ve temiz olacak. 🌸😎
00 YorumlaHayir zayif kizlar guzel diye birsey yok.
Kaliteli giyinen kızlar guzel olur. Her yere pazardan aldigi 40 liralık tayt la giden kadin kadin zaten cekici bile değildir00 YorumlaBalık etli kızlar da güzel olabilir, obez kızlar da güzel olabilir. Kendinizi üzmeyin böyle şeylerle. Gerçi günümüzde herkes dış görünüşe bakıyor ama.. bence öyle değil
00 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var yahu. Herkes kendine has güzelliklere sahip.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Benim beğendiğim zayıf kızlar da var. Asiri zayıflık güzel değil. Gozler kuytulaşiyor vs. hosuma gitmiyor. Hatta bazısı kiloluyken güzelken zayiflayinca çirkinleşiyor. Guzellikte zayıflık baz alınmamalı
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
*beğenmediğim zayıf kızlar
- +1 yıl
Dolgun olanlar daha Seksi
- +1 yıl
Kilolu olan her kadın güzel olmaz diyen, peşin hükümlü biridir. Bazen kilolu birini görürsünüz, dibiniz düşer!!!
00 Yorumla Güzellik bir ölçü meselesi değildir. Şekil meselesidir. Yine de belirli aralıktaki kilolarda kalmak lazım. Dışına çıkınca güzellik de kayboluyor.
00 Yorumla- +1 yıl
Balık etli hatta hafif kilolu kadınlardan da çok güzelleri var. Sadece dikkat edilmesi gereken konu, istediğini değil yakışanı giyeceksin.
00 Yorumla Hiç-bir zayıf kızın balık etlinin yüzü kadar güzel oldgunu görmedim ulan her balık etlinin yüzü böyle güzel olur mu beee
00 Yorumla- +1 yıl
Güzellik deyince benim aklıma yüz güzelliği gelir, herkes güzel olabilir ama zayıf olmak sadece güzelliğe güzellik katar.
00 Yorumla - +1 yıl
Babacımm bak güzel kız yoktur. Makyajlı kız vardır bi ogrenemediniz gitti yaa. Bide hepsi güzelim yazmış :D
00 Yorumla Balık etli olup ne kadar güzel kızmış dediğim oldu. Yüzün güzel vücudun da iyi ise kim niye beğenmesin.
00 Yorumlavalla benim görüşüm zayıf kızlardan yana balık etli bayanları hiç arzulayamıyorum kadın dediğin zarif olmalı
08 Yorumla- +1 yıl
öyle mi
- +1 yıl
balık etli değilim ama bacaklarım roberto carlosla yarışıyor kas konusunda :(
- +1 yıl
neresine gelicen
- +1 yıl
ben yarın yurt dışına çıkıyorum. havaalanına gidicem bende yarın sabah 6.00 da
Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Ben maalesef kilodan haz etmiyorum hiç güzellik başka bir şey balıketlide güzel olamaz mı bir çok insanın gözüne güzel gelebilir benim hiçbir zaman gözüme güzel gelmedi, gelmezde. Yapım böyle kendimi bildim bileli.
00 YorumlaZayif kizlari sevmem. Ne cok zayif olcak ne çok kilolu olcak normal
10 Yorumlakiloyla alakası yok o insanın kemik yapısı, ve genel yüz yapısı ile alakalı, ama spor yapanlar hem sağlıklı ola biliyorlar hemde güzel
00 Yorumla- +1 yıl
Vücuduyla barışık olan, kendisini seven her kadın güzeldir
10 Yorumla Evet sadece zayıf kız seksi olur. Güzel lik önemli degil seksi olmak önemli
10 Yorumla- +1 yıl
Kilo ve güzellik farklı bence. Zayıflar güzel diye bir şey yok, kilolularda çirkin diye bir şey yok.
10 Yorumla Hayır balık etli olup çok güzel olan pek cok insan var önemli olan vücut sıkılığı
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
180 cmim 80 kiloyum 55 olmak istiyorum zayıflayınca bu halimi çok özleyeceğim ama yinede çok zayıf olmak istiyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Kilon ideal yalniz
- Cevap sahibi+1 yıl
@Reco000099 biliyorum
- +1 yıl
Zayiflama o zaman
Yok ben baliketli kizlardan hoslaniyorum ve güzel buluyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Hiçbiri 60 kg altına düşmeyen ama hepsi çok güzel ve seksi olan Latin kadınları bunun örneği bence
05 Yorumla- +1 yıl
Ben de onu diyorum.45 kilo olup düz olacağına 60 olsun Latin gibi olsun
- +1 yıl
@Berivann6 evet tabiki ama anlatmak istediğim sadece zayıf olmakla olmuyor. önemli olan görünüş. Çekici olabilmek. kilo verdikçe alımlılığını kaybeden insanlar var
- +1 yıl
Hayır ben balık etli koz seviyorum öpünce yanaklar dolu dolu olcak sarfımı hissetmem lazım
00 Yorumla - +1 yıl
Göreceli bir kavram çok şişman olup çok güzel olanlarda var çok zayıf olup çirkin olanlarda 😜
00 Yorumla - +1 yıl
Benim balık et daha hoşuma gidiyor tavuk etli de güzel
00 Yorumla - +1 yıl
Güzellik kiloyla bağlantılı değildir. Sağlıklı olan her vücut güzel görünür.
00 Yorumla Zayıflıkla alakası olduğunu düşünmüyorum orantılı bir beden önemli güzellik için.
00 Yorumla- +1 yıl
Hafif balık etli kadınlardan çok hoşlanırım. Biraz ele gelmeli.
00 Yorumla Hayır ama kilo sorunu olmayan kızlar her zaman onlardan daha estetik durur
00 Yorumla- +1 yıl
Zayiflik zerafeti beraberinde getirir. kadin daha bi estetik durur
00 Yorumla - +1 yıl
Yooooo
00 Yorumla - +1 yıl
Alakası yok yüz güzelse her türü güzelsindir bunun kiloyla zayıf veya şişman olmakla alakası yoktur
00 Yorumla - +1 yıl
çok zayıf çokta balık etli olmıcak orta derecede olcak :)
00 Yorumla - Devamını Gör (157)
Devamını Gör(212)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi