Merhabalar,
Sevgiliniz "Evlenmeden önce sözleşme imzalayalım." dese ne tepki verirdiniz?

Merhabalar,
Sevgiliniz "Evlenmeden önce sözleşme imzalayalım." dese ne tepki verirdiniz?

Bu güvensizlik doğurur Eğer güvensizlik doğuracak bir evlilik istiyorsa Ben de hiçbir zaman öyle bir evliliğe zaten adımımı atmam hiç kimse kusura bakmasın
Evlilik bir iş anlaşması değildir.. biz duygulara sevgiye mi ortak olacağız maddiyata mı atacağım tek imza nikah defterine olur.. kimseye böyle bir teklifte bulunmam kendimde kabul etmem
kendinize gelince yapmazsınız kadının malına göz dikmediğini kanıtlamak için rahatça yapabilmelisin aslında :D
@bilmemkacinciuyelik manevi olarak verdiğin sadakat ve sevgi iyi bir kanıt ve garantidir, imza ile bir şeyi garanti altına almaya çalışan mısırda sultan olsa o evliliği yapmam... maddi beklentiler evliliğin önüne geçmemeli bu konuda.. hissettirirsen
yapmıyorsan o maddiyatı kaybetmeyi göze alamıyorsun demektir
evlilik sözleşmesini kabul etmeyenler=karşı tarafın parasını alamayacağını anlayınca topuklayanlar
@bilmemkacinciuyelik ilişkilere menfaat beklentisi olanlar kendini garantiye almak isteyenler onlar... gidip mantık evliliği yapsınlar
senin parayla işin olmasa menfaat beklentin olmasa imzalardın :D
@bilmemkacinciuyelik parayla işim yok ki hayatıma dahil olanda gelip bu sözü söylesin bir şeyleri garantiye almak yerine o zaman senin sevdiğin insana da güvenin yok...
Sen insanlara güveniyorsun diye onlar AA bana güveniyor kandırmiyim demiyorlar
@bilmemkacinciuyelik bir ömür yaşamayı düşündüğün insana bunu diyemiyorsan evlenme zaten... güven ilişkinin temeli sen önüme bir kağıt bir imza getiriyorsan geçmiş olsun.. evliliğin önüne çoktan bişiler geçmiştir
Evlilik sözleşmesine güvensizlik olarak bakan kadınlar, güven yeterli ise nikah da yapmayın o zaman. Nikah seni koruyacak diye adam eşit olsun diye sözleşme istiyor. Yerinde istek.
At ulen imzayı 😅
👀
Atacaksın bebeğim 💋
Cevap
12Cevap
Evlenmezdim 😅 sözleşme maddelerini merak eder sorardım ama
Olur tabii ki çok da beni bağlayan bir şey olmaz.
Evlenmezdim.
Ticarette ortaklığı sevmiyorum git başkası ile ortak ol"derim. Evlilik kurumu ticaret değildir bu tarz sözleşmeleri kaba buluyorum
Hemen ayrılırdım. Menfaat üzerine bir evlilik yaşamak istemem
Karşı tarafın mali varsa sözleşme istiyorsa imzalarım.
kendi durumumdada imzalasın isterim.
bu gayet normal bence
Bana uygun olur :)) şimdiki evlenen her çift yapmalı bence.
Evlenmem sözleşme üstüne evlilik mi olur sözleşme yerine bu konular konuşular anlaşılır güven yok daha evliliğe girmeden
Zenginse kabul etmem, zengin olma ihtimali varsa madde koyar ederim, fakirse olur. 😄
bazı durumlarda mantıklı olabilir ama bana güvenmeyen biriyle yapamazdım
Sözleşmeyi ben de isterim açıkçası. İşime gelir.
Aslında iki tarafın da haklarını koruyan bir durum. Ama kulağa romantik gelmiyor yinede..
Nafaka talep etmesin diye madde koyacaksak imzalarım
Sen yoluna ben yoluma derim, ne bu evlilik oyuncak mı.
Güvensizlik işareti bu. Ayrılırım, sanki ben onun malı mülkü için evlenmişim gibi. Nesin sen Koç, Sabancı falan mı?
Birliktelik yaşayacağımız azami sayıyı da ekle derim
Şirket mi kuruyoruz derdim
Hayırdır ticaret mi yapıyoruz derim
Olmaz o iş yavrum derim
Olur, konuşalım bunun detaylarını derim.
Neden böyle bir şey yapıyoruz diye sorarım
Gel imzalayalım derim güvenmesi açısından
Hayırdır ne sözleşmesi derdim
Fakir biriyse kabul derim😎
Ben de öyle düşünüyorum
İşime gelir gizli varlığımdan faydalanamaz hahaha
Saçma yapmazdım öyle bir şey
Kazancı benden çoksa hayır derdim.
Kapıyı gösteririm neyin sözleşmesini imzalayacağım
Benim istediğim madeleride koycaksa tabiki
Kesinlikle derim
Neden diye sorardım