Niye hiç ciddi ve olgun erkek yok?

Selam odtüde okudum birçok dernek topluluk master yurtdışında erkek tanıdım flört ettim ama aralarına evlenmek isteyenler hiç benim dengim değildi. Aileleri çok farklı ve sıkıntılıydı. Erkeklerin hayatları çok sefildi hepsi benden fakirdi ve resmen oh güzel zengin kız kafesleyelim diye yaklaştılar tanımadan üstüne atladılar. Hiç beni gerçekten seven, çıkarsız. Birini tanımadım ve birçok insandan teklif geliyor hani tanıdıkların da arkadaşları filan görüp beni beğeniyor ama iki gün konuşsak çoğu abaza filan çıkıyor. Eğitimsiz çirkin ya da gerikafalı. Nerden buluşcam eğitimli modern zengin evlenilecek erkek?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya mal mısınız ben erkekler benle eğleniyor evlenmiyor mu dedim canım. Hepsi evlenmek sevgili olmak istiyor da onlar mal. Hiçbir kız onlarla ne sevgili olur ne evlenir. Mal ezik parasız abaza tipler. Dengim erkek yok diyorum okuma özürlü canım
Güncellemeler
+1 yıl
Valla eskort dışında kadın bulamayan ezikler doldu posta hadi basın gidin ezikler başka yerde ağlayın keşke savaş çıksa da şu embesil erkekler geberse ülke temizlenir
Niye hiç ciddi ve olgun erkek yok?