Sitede gördüğüm bir çok kadın daha olgun erkeklerden hoşlanıyor.
peki sizin için olgun erkekler hangi yönüyle ön plana çıkıyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sitede gördüğüm bir çok kadın daha olgun erkeklerden hoşlanıyor.
peki sizin için olgun erkekler hangi yönüyle ön plana çıkıyor.
Baba fantezisi vardır
Kadın aklıyla alakalı değil. Anne sevgisini yeterince alamamış erkeklerde de genelde kendinden büyük yastaki kadınlara ilgisi olabiliyor.
Baba sevgisi gormediginde icgudusel olarak baba gibi daha cok korumasini istiyorsun ve kendinden yasca buyukler de ilgini cekebiliyor. Bu ensestlik degil. Şu an uvey babamla yasiyorum. Ne oz ne de uvey babama o gozle bakmam cunku onlar benim babalarim. Ama sevdigim adam benden buyukse de her ilgi gordugumde, gecmisteki baba boslugunu biraz doldurur
Tr erkeklerinin kriterleri bizimkini gecer.. Yokluktan onune gelene asigim diyeni boş ver 😅
Maalesef :)
Yahu bulamadigindan onlar… Kadinlar daha sansli. Erkeklere mesaj gelmesi icin ya yakisikli olacak ya komik ya zengin vs.. Ama biz kizlar ne olursak olalim mesaj aliriz. Dolayisiyla ozelligi olmayan erkegin de bulduguna gömülmesini saymayalim lutfen😀 Azicik secme sansi olan cogu erkek ayak numarandan, cinsel organ tenginden, bacak kalinligindan, boy kilona kadar bakiyor. Hele ki biraz da kaslıysa off.. Barbara bile olsan, sadik kalma ihtimali %5 falan..
Belki de derin seven bir kizsindir. Ben baba sevgisi almadim ama benim de bir tarafim annelesiyor iliskiler de @gamze200
Umarim asla degismez de kiymetini bilir 🌸 Bu kadar sevdirdigine gore adamin dibi olsa gerek. MasAllah😅
Cevap
2Cevap
Ben hoşlanmıyorum.
Olgun erkeklerde para var, ondan. JQDKMXKWXK
Ben 25 yas altini daha cekici buluyorum
@gamze200 kanka bende ayniydim. Aldatildim, akillandim. Bende enayiydim yani.
Kendimden 4 yaş küçük biriyle evliyim şu an ben daha çok çıtır seviyorum kfkdksk
Genelde Kızlar kadınlar kendilerini güvende hissetmek gücü, kuvveti, kendilerine his ettirecek kendinden büyük erkekleri tercih ederler.
Cool ve karizmatik gorunus davranislar bence
kanka bizimki daha büyük ondan
Bana daha karizmatik geliyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar