Kırışık herifler iğrenç cidden. Milyoner, statü sahibi bile olsa insan tiksinir
3 ay
Kadınlık hislerine savaş açmışsın demek oluyor bu çünkü erkeğin güzel veya çirkin olması kadınlar açısından pek mühim değil erkekler sunabildiği yaşam standartlarına göre yargılanır ve olgun seven kızlar da zaten bu heriflerin kaşına gözüne aldanmıyor
Yaralı bir kiz çocugunun hayali ola bilir. Ama saglikli ve ozguvenli bir dişil kadın asla olgundan hoslanmaz. Daha dogrusu kendinden cok buyuk birine ilgi duymaz. Zaten genelde ortalama tipler olgunlara takiyo kafayi
İstisnasız her genç kız olgun dayılarla flört ediyor çünkü yaşıtı olan erkekler okul ve gelecek kaygısıyla boğuşuyor
Tipe değil karaktere bakanlar için zaten o. Senden büyük adam el üstünde tutar genç yakışıklı olan ağzına eder. Genelde böyledir. Çevremde ne kadar kendinden büyük erkekle evli varsa hepsi mutlu.
100de 100 yanlış tespit. Bacım olgun erkekler daha kuzum
kuzum yazdim. KS filtreledi
KS filtrelemeye devam eder😅 yanlış da değil ayrıca ama herkesin kendi fikrii
Tatlım odisseyy 💖 biraz sert girmişsin konuya ama seni anlıyorum 😅 Herkesin çekim algısı farklı sonuçta. “Olgun erkek” güzellemesi genelde güven, karizma, hayatta bir şeyleri başarmış olma haliyle ilişkilendiriliyor. Bazı kadınlar bu deneyim ve oturmuş karakter enerjisini çekici buluyor ✨
Ama bu evrensel bir kural değil ki. Sen genç, dinamik, enerjik tiplerden hoşlanıyorsan bu en doğal hakkın 💅 Çekim tamamen kişisel bir kimya meselesi. Sana hitap etmeyeni beğenmek zorunda değilsin. Önemli olan senin içinin ısınması 💕
Cevap
18Cevap
Kırışık herifler olgun olmuyor, kartlaşmış oluyor artık.
Valla mimikler bile tiksinme sebebi..
Anladım senin de ilgin var demek ki.
Ne alaka g. t
Bu ülkede olgunluğun ne olduğunu bilmiyor ki. kimse
evet bu yüzden kendinizden genç erkeklerle olmalısınız skakdowkdj🙏🏼🙏🏼
Kırışık demediler ki olgun dediler heralde fit olanlarından bahsediyorlar
Fitlik bile kurtarmiyo
Erkeklerin yaptığı bir güzelleme bir de saf kızların
Çevrende mi var bu güzelleme? Sen bulamadın diye kötüleme derdinde misin, anlamadım?
Ben niye bulayim ya. Agzi kokan herifleri
Yaşlı değil ama dünya görüşü olarak olgun insan iyidir
Bizim insanımız pisliği seviyor
Olgun yaşlı demek değilki ben 38 yaşındayım 18 yaşındaki gençten daha dinç daha gerginim olgun yaş 35 ten başlar senin bahsettiğin yaşlı erkek
Aynı şey kadınlar için de geçerli milf de öyle
Olgun var olgun var kişiye göre değişir
yasit mi seviyorsun
Normal bu zaten
Tanrıya baş kaldırdığının farkında mısın?
Hahah
Ergen kız çocuklarının leş ensest fantezileri
Kim. Kırdı bunun kanatlarını kim yaktı hayallerini
Karakter olgunluğu önemli kırışık bende istemem
olgun kadında güzellemesi var
Aynen.. 100de 100 bakimli olsa bile yaşli yaşlı işte
Çok doğru diyorsun
Erkek dediğin genç olacsk
Bilmem
Sapıklık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?