uzak mesafe ilişikisi bizimkisi.
2 aydır konuşuyoruz işte. Ben onu görmek için istanbuldan adanaya bilet aldım o da bir şey demedi, gelince şunu yaparız bunu yaparız gezer tozarız diye konuştuk günlerce ama şimdi gelme diyor. İban at bilet parasını verim diyor. Yaptığı kk.. hpeelik değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adana kizlari yapmaz böyle çakma adanalidir o😄
Kizlar gun icerisin de kendisini cok fazla cirkin hissediyorlar eger sen yüz yuze gorursen birakacagini dusunuyor olabilir kendi kriterlerini olusturmus da olabilir bu kilo vermek kilo almak cilt duzeltme vesaire gercekten bu konular da cok hassas olunuyor once kendisini ozguvenli hissedip stres anin da kendisini cok cirkin hissetmis olabilir biraz zaman tanimalisin bence
hayır en çirkin hallerini gördüm fotolarını attı bana bende ona attım en çirkin halimi ondan değil
neye güvenip böyle bir şey yaptın..
lafına sözüne
Helal keeeeee
Adananın neresinde oturuyo
Gerçekten khpeymiş nasıl inandın ya.
ya gelirsin gezeriz tozarın sinamaya, yemeğe gideriz dedi. Şimdide gelme ve ibanını paranı atayım diyor
Neden gelme diyo ne kadar süredir sevgilin bu
2 aydır işte. Adanada beni akrabalar tanır. İşte laf ederler bilmem ne. Seni sevmiyorum artık gelme diyo
Ne alaka laf ederler yahu bahaneye bak. Bende adanadayım sevgilim İst. Gelsin diye gün sayarım. O kızın başka derdi var. Senle olmak istemiyor gibi
ya dedim işte zaten ocağa aldım bileti 1500 tl gidiş geliş.
kapşonlu giysen kim anlauyacak seni dedim ama işte. İban at paranı veriyim diyo
İban at sen sktri çek en iyisi. Ondan olmaz. Sanki aşiret aw
😁😆😆