eski sevgilinizi nasıl unutuyorsunuz nasıllllll 4 gün oldu ben unutamıyorumm acı çekiyorum dayanamıyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İnsansın robot değilsin balık değilsin nasıl unutasın. Zamanla düzelecektir. Aynı durumdayım zamana bıraktım.
unutsam bile bir daha kimseyi onun kadar sevemeyeceğim çok üzülüyorum bu duruma
Öyle düşünme. Emin ol yaşından kaynaklı bir durum. Azıcık zaman geçsin şu haline bakıp alay edeceksin kendinle.
inşallah öyle olur çok teşekkür ederim
rica ederim.
2 yıldır birlikte olduğum kişiyle ayrıldık :/
1 ay oldu ayrılalı
1 haftadır ne yapıyorsa gözüme batmaya başladı bunun sebebide bana karşı yaptığı kötü şeyler aklıma geldi
Bundan dolayı soğuma hissi geldi
ya asılında 1 ay önce ayrıldık ama sürekli ara ara konuşuyorduk kopamıyorduk ama 4 gündür hiç konuşmuyorz net olarak bitirdik 1 ayı geçiyor yani
Bu hayatta kendiden fazla kimseye değer vermiyiceksin
Ben 2 yıllık ilişkiyi bitirdim
Kimse için üzülmeye değmez
Yoluna bak birden karşına mücize gibi biri çıkar ve mutlu olursun
4 gün ❗️ Daha dur yeni başlıyor 🙂
ya asılında 1 ay önce ayrıldık ama sürekli ara ara konuşuyorduk kopamıyorduk ama 4 gündür hiç konuşmuyorz net olarak bitirdik 1 ayı geçiyor yani
Neden bitti düzeltebileceğin bir şey var mı onu düşün ve yap
ben her kavgada ayrılalım diyordum beni uyarıyordu ve son dememde bitiridi neyse 1 ay kavga da etsek konuşuyorduk ara ara falan en son düşman olmaya gerek yok buluşalım dedik 1 ay sonunda buluştuk ve özlemişti belliydi sarıldı öptü falan sevgili gibi en son barıştık mı dedim hayır sıkı dostuz unuttun mu dedi güldü bende eve gelince engelledim her yerden 4 gündür konuşmuyoruz bugun kaldırdım ama hiç aramadı etmedi yazacağını da sanmıyorum yani bitti ama kabullenemiyorum sadece unutmak istiyorum
Çok ilginç bir yaklaşımın var❗️Degismen gerek ve kavga yerine sakince konuşarak sorunlarını çözmelisin.
evet bir dahaki ilişkimde dikkatli olurum :( tabi onu unutup yeni ilişkiye başlayabilirsem
Elindekinin değerini bilsen daha güzel olur
elimde değil ki gitti ben barışmak için çok şeyler söyledim kabul etmedi buluştuğumuzda sevgili gibi davrandı ama ayrılırken arkadasız dedi benim gururmu çok kırdı onu çok seviyorum ama bir daha gelmeyeceğini ve benim de ona gitmeyeceğimi biliyorum. İnstagramı da aktif kullanmaya başladı kızları ekliyor falan kim bilir bulmuştur bile belki yeni birini
1.5 yıldır unutamadım. Gerçekten aşık olduğunda unutamazsın zaten.
Sıradan bir ilişki olduğunu düşünüyorsan 1 ayda hiçbir şeyin kalmaz merak etme.
sıradan değildi benim için çok başkaydı onun da benden vazgeçemeyeciğini falan düşünüyordum beni en çok üzen de bitirebilmesi özlememesi
Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Daha bu sabah o kişinin rüyasıyla uyandım bak ne kadar zaman geçti üzerinden. Çivi çiviyi söker derler ama sökmez bununda bilincinde ol. Kendi kendine zamanla çözülecek. Çok acı çekeceksin, ağlayarak uyanacaksın, her şarkıda aklına o gelecek ama bir gün geçecek. Elbet bir gün geçiyor. Başka sormak istediğin bir detay varsa da yardımcı olabilirim.
teşekkür ederim umarım geçer çünkü artık bana zarar veriyor onun başka birini sevebilme ihtimali beni çok üzüyor umarım biran önce alışırım
1 ay sonra o ateş sönecek
No contact dediğimiz şeyi uygulamalısın.
4 gün diyorsun zamanla geçer ilk günki acılar geçer belki içinde kalır ama eskisi gibi olmaz
inşallah yaaa of
Kendine ayırdığın vakitten daha fazlasını ayır kafanı hep meşgul et ki onu düşünmeye vaktin olmasın ve onu hatırlatacak şeyleri çıkar hayatından
yapamıyorum çalışıyorum bir de ama hiç yogun olmuyorum sürekli müsaitim stalklıyorum fake hesaplar açıp isteğimi kabul etmesini bekliyorum mala bağladım
Kendine değer vermeye çalış o zaman bi gereksiz için boşa çabaladığını anlayıp rahatlayacaksın
4 gün :) daha çok yeni ama canım ya. Kim kimi bıraktı? neden ayrıldınız? ne kadar sürmüştü
1 yıllık bir ilişkiydi benim her kavgada ayrılalım dememden bitirdi 1 aydır ayrıyız aslına ama birbirimizden kopamadık ara ara da olsa mesaj attık falan 1 ay sonunda arkadasça buluşalım dedik ve buluştuk sevgili gibiydik özlemişti belliydi neyse en son ayrılırken barıştık mı dedim hayır arkadasız dedi bende sinirle her yerden engelledim bugun kaldırdım ama yazmayacam o da yazmaz
Engelle , asla yazma. Kendini küçültme daha fazla. Öğrencimisin çalışıyor musun? hangi şehirdesin?
Kafanmi güzel 4 gün diyorsun ne eskisi.. bende 4 ay çiçek sandim
Zaman bunun ilacı.. başka işlerle oyalanmaya çalış derim o zaman daha çabuk unutursun
yenısını bul bebegım hıc kımse vazgecılmez degıldır kendını daha cok onemsedıgınde baskasına bagımlı olmamayı ogrenmıs olursun
Ne kadar büyük acı çekiyor olabilirsin haa en fazla ne kadar şiddetli olur
gerçekten çok büyük
Konuşturma şimdi beni 1-2 hafta da unutursun onu boşa üzülme
Eee anla artık bazı şeyler bitmiş
anladım zaten bittiğini sadece unutması kaldı
Unutması da sana kaldı geçmiş olsun 😃
Abi 4 günde de bir zahmet unutama
4 gün ahahhahahsjfrkkdk
yaaa 1 aydır ayrıyız ama konuşuyorduk ara ara 4 gün önce tam anlamıyla kestik
Ohoo daha 1 hafta sonra geri yazacak, sonra ara verip 1 ay sonra aklına geleceksin, sevgili yapacak ayrılınca sana yazacak daha nerdesinnn
hayır yazacağını sanmıyorum 1 ay ara ara konuştuk en sonunda arkadasça görüşelim dedik görüştük baya özlemişti belliydi sarıldı elimi falan öptü ayrılırken barıştık mı dedim hayır sıkı dostuz dedi güldü mesaj atmadı bende her yerden engelledim 4 gündür bugun kaldırdım ama yazacağından değil yazmayacağını biliyrum
unutamazsın bende unutamadım
Dur daha yeni ayrılmışsınız sakin ol.
adı üstünde eski üstüne toprak at gitsin
atamaıyorum
kafanı başka şeylerle meşgul et git yeni bi manita bul onla filan konuş kafanı dağıt
4 gün de nasıl unutacaksın :D
boş ver ya unutursun zamanla düşme üstüne
Unutamadim baristik
ne kadar süre sonra barıştınız
Bizim max küs kalma suresi 4 gün
4 gun de olmqz bu
1 aydır ayrıyız aslında ama 4 gün önce net olarak kestik konuşmayı
monusmak lazim da gizlisn ya
ister kapında kopek edım ıster unutturabıkırım
Baska birini bularak tabii ki.
4 gün neyki zamanla unutursun
Başka çare var mı
takılma çok