Bilmiyorum neden ama.. 3yildir tanisiyoruz.. instagramdan bugun bi yerde karsilastik. Beni engelemisti zaten ama gorunce bi kaldirdi hic gorusmemistik. Neyse sonunda goruselim dedi ve o fuar alanindan sonra yemek yemege gittik ve sonrasinda 10-15dk biyere cektik opusme disinda bisey olmadi. Izin vermedim Oda saygi duydu hata biraz konustuk cinselik yasamaidmi bilio Ilk benle olur gibi bisey soyledi.. beklentilerimiz farkli ben dogru zamanda dogru kisiyle dedim evlendikten once karsi oldumu soyledim ama kendisinden cok etkilendim.. lafta sozde devami olcak gibi konustu ama daha yazmadi opusmemelimiydim? Birden sasirdim oluruna biraktim ama.. fazlasina izin vermedim ama nasil pismanim.. ama etkilendimde ne yapcami bilmiyorum Siz nasil degerlendiriyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Keyfine bakıp bırakacak seni. Bariz net! Kullandırma kendini
Kotu dusunmusmudur peki izin verdim opmesine diye.. Evet biliyorum zaten evlenmeden kimseye kendimi birakmam
Hayatım, aşkım, canım benim, kimin ne düşündüğünün zerre önemi yok. O kötü düşündü diye sen kötü olmazsın. Madem öpmekle kötü oluyorsun oda seni öptü, o da kötü oluyor o zaman onun mantığıyla? Sen öpmek istedin ve öptün veya izin verdin öpmesine gayet doğal olabilir. Bunu istedin/izin verdin diye kötü olmazsın ama bence ondan uzak dur sana yaklaşımı pek doğru gelmedi bana. Üzer seni.
Bunu acik biri olmasina yormamliyim ozaman?
Onunki abazanlıktan hayatım.
Saol nee iyi ki varsin. Sence bidaha boyle opmeye calisan birine nasil tepki vereyim
Hayatım, bu senin kararın. Kimle napmak istediğine sen karar verirsin. Her öpmeye çalışana engel ol demiyorum. Sen öpmek istiyorsan öpersin o senin bileceğin iş ya da izin verirsin. Bu herif seni engellemiş onca yıl geçmiş sonra görünce sırf dişiliğin için yaklaşmış işte sevgiden değil. Obje olarak görüp gelmiş böylesine tepki bile verme muhatap olma hayatına sokma.
Evlenmeden yapma sakın
Y’a orasi kesin hayata yapmam ama duzgun birinde cikmiyor karsima yoruldum gercekten
Senle sadece oral isterim
Emmek yalamak isterim her yerini
Ne sacmalion beee abazan
Çok canım istiyo
Swn kac. Yasindasin
27
Ondan hoslandigini ama evlenmeden boyle seylere karsi oldugunu anlat tepkisine bak
Aslinda soyledim bunu ama hoslandimi belirtmedim erkekler biraz zoru sever biliyorumda ama cok degisin duygulari icindeyim keske o opmeye izin vermeseydim
Opmesiule
Alakasi yok hicbiseyin ilkez o mu optu seni senin derdin basit gorunmus opmak ama ona dimi
Evet ama ona karsi degil kendime karsida
Ilk degil ama onume gelnle de opusmutorum
Anladim
Herkesle opusmusun onu anladim hep bir sekilde tahrik oldugun icin optun istmesizce kendini tutamadigin icin ilkez kendin istiyerek opustun ve bunu ona yapman ve basit horunmen seni uzdu dimi
Bunda tahrik olcak bisey olmadi cunku izin vermedim dokunmasina falan Oda saygi duydu.. ama etkilendim y’a birden
Basta oplesinden kactim derken biz kanka kardes degiliz dedi
Mecbur kaldin yani bunda da
Mecbur degilde naptimi biemek olabilir sen nasil dusunursun onun yerinde olan
Yaa bunda bisey yok ben kotu dusunmezdim ama sana oyle sonucta demezdim kanka degiliz kardes degiliz bildigin swnle sevismek icin gitmis oraya sen istemedigin icin durmus yasi buyuk swnin yaptiginla ugrammasi normal
Ugrammasi ne demek? Bisey beklemeyim demi yolama bakiyim..
Ah uzuldum tek sey uzun zaman sonra birinden etkilenlis olmanin verdigi heycan in kotu bitmesi..
Ugrasmamasi yoluna bak sen adam niyetini soylemis zaten
Yani ama seni kullanicakti bence en mantiklisini yapmissin
Boyleleri naisl ciddi dusunur ki
Bu zmanla olucak bisey degil gordugunde olur ama senle ciddi dsuunmedigi soylediginden belli sansini denemis
Uzdun beeee
Sadce fikrimi soyledim ama hayat senin yanilmisda olabilirim sonucta munetcim degilim
Peki hatayi kimde nerde aramaliyim biktim ayni seylerin sonucsuz sonuclanmasindan. Hep etkekler in cogunun hepsi degil boyle yaklasmasindan biktim nasil tepkimi gosteriyim sen soyle
Onu en bastan koymalisin bence sonra degil en bastan kirmizi cizgilerini soyleki ona gore uanassinlar
Bak sozum meclisten disari ama sana tecavuzde edebilirdi neyi kime sikayet edicen mesla kimden ne hesap sorucan dimi bence sana soyledigi hakeret kardes degiliz nedemek
Haklisin kanka degiliz dedi kardes den emin’olamadim smdi.. Evet belkide o zaman simdi degil diyebilirdim belki..
Malim ben
Kankada ayni sey kaardes kanka degiliz neden geldik buraya sevismiceksek demis sana
Hani demek istedigi bu sende opusmusun neyse onemli dehil mal degolsin mutlu olmak istiyorusn
Allahim affetsin..
Allah affedicidir allah affeder sen kendini affet