10 sene once, is icin biriyle karsilastim. O gunden son hic gorusmedik. Simdi bulusmak istiyor, ne yapayim?

10 sene once iş sebebiyle tanıştık, kongrede. sadece 2 gun ve aksam çeşme de zaman gecirdik, sahilde yemek yedik, basbasa sohbet ettik. Ozamanlar daha 22 yasindaydim. O da 32. Ben çok etkilenmedim. Ben 4 senelik erkek arkadasimdan ayrilmistim yeni. o da onu terketme asamasindaki karisindan bahsetti. Onunla 2 gunde cok sey konustuk dertlestik. Oylece kaldi. Cunku ikimiz farkli ulkelerde yasiyorduk. Ama eposta arkadasi olduk. Ben evlendim. Bambaska biriyle 6 aydir tanidigim biriyle. Onu karisi tahmin ettigi gibi terketti. Karisi fettan bi tip oldugu icin, o korkuyla kendinden 10 yas buyuk biriyle evlendi. Ben bosandim o ara. neyse uzatmayayim, 10 sene gecti. ben Şu an 32 yim. o 42 ve 52 yasindaki karisindan bosandi. Benimle gorusmek istiyor. Biz bu 10 sene hic kopmadik. Hep dert ortagi gibi her 3 gune birbirimize yazdik. Hicbir ozel gunumuzu unutmadik. en sırlarımızı anlattik. Ve benimle evlenmek istiyor.

Güncellemeler
+1 yıl
son 5 senedir çok sık goruntulu konustuk
10 sene once, is icin biriyle karsilastim. O gunden son hic gorusmedik. Simdi bulusmak istiyor, ne yapayim?