10 sene once iş sebebiyle tanıştık, kongrede. sadece 2 gun ve aksam çeşme de zaman gecirdik, sahilde yemek yedik, basbasa sohbet ettik. Ozamanlar daha 22 yasindaydim. O da 32. Ben çok etkilenmedim. Ben 4 senelik erkek arkadasimdan ayrilmistim yeni. o da onu terketme asamasindaki karisindan bahsetti. Onunla 2 gunde cok sey konustuk dertlestik. Oylece kaldi. Cunku ikimiz farkli ulkelerde yasiyorduk. Ama eposta arkadasi olduk. Ben evlendim. Bambaska biriyle 6 aydir tanidigim biriyle. Onu karisi tahmin ettigi gibi terketti. Karisi fettan bi tip oldugu icin, o korkuyla kendinden 10 yas buyuk biriyle evlendi. Ben bosandim o ara. neyse uzatmayayim, 10 sene gecti. ben Şu an 32 yim. o 42 ve 52 yasindaki karisindan bosandi. Benimle gorusmek istiyor. Biz bu 10 sene hic kopmadik. Hep dert ortagi gibi her 3 gune birbirimize yazdik. Hicbir ozel gunumuzu unutmadik. en sırlarımızı anlattik. Ve benimle evlenmek istiyor.
10 sene once, is icin biriyle karsilastim. O gunden son hic gorusmedik. Simdi bulusmak istiyor, ne yapayim?
Güncellemeler
+1 yıl
son 5 senedir çok sık goruntulu konustuk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evleneceğini sanmam ama güzel bir seks olacak
zina yaoan biri oldugumu nerden cikardiniz
akliniz fikriniz seks te.. turkiyedeki erkeklerden korkar oldum
Görürsün sana yaklaşımını
bizim 10 senedir konusmamiz hic o yonde olmadi...
ayrica evlenmek istiyor niyetinin o yonde oldugunu biliyorum. sadece ben karar veremiyorum
mutlaka dönecek
donmez.. oyle biri degil.. evlenmek istedigini soyledi
zina yaomadigimi biliyor
evlenme yolunda da pişpirik oynanıyodu zaten :)
anlamdim ne demek o
evlılık yolunda da seks yapılır mutlaka da donecek gorursun
kardesim zina ypmyn biriyi.. o cok iyi biliyor. asla oyle birsey dusunmez evlilik oncesi
arkdasim, kardesim. Turbanli biriyim. Ailem duzgun insnlr. Zina yaomadigimi soyluyorum israrla seks. diyorsun. evoenme niyetiyle gorusmek sitedigini soyledi
hıc evlenmedın mı
evlendim ayrildim yazeim ya soruda.
sen dıkkat et
kardesim dikkat edilecek birsey yok..10 senedir konusmaiz hic o yonde olmadi.. birbirimizin dert ortagi olduk.. hattabana evlenmem icin israrci. Ben Hollandada yasiyorum , o turkiyede.
hollandaya gelecek olsam bende ısrar ederdım :D
kulturlu biri, muhendis
ama turkiyede olsaydim, kullanirdi oyle mi.. iste bu yuzden kimseye guvenemiyorum turkiyeden
kesın kullanırdı bence
ayrıca hollandaya gelmek ıcın de kullanıyor olabılır
turkiy3de olsaydim eglencelik, ve israrla israr ediyorsun.. ban basit kadin muamelesi yapiyorsun.. hollanda deyince aninda evlenilecek kadin oldum.. vay turkiyedeki kadinlarin haline.. yazik
hollandaya gelmek ıcın kullanıyor olabılır
cınsellık ıcın olmasada kullanmak kullanmaktır
kisi kendi bilir isi demis atalar.. bence maalesef zihniyetiniz bu yonde. .. Uzgunum... ama o hic oyle biri degil... bana eger yine ayni elekrigi alirsak, evlenip turkiyeye tasinmam konusunda israrci.. ikincisi , her esinden ayri kdin kullanilck kqdin degil, turkiyede yasyan ikinci evliligini namusuyla yapn pek cok kisi vr.. direk, kullncak diye israr etriniz bu cok cirkin.. neyse.. hoscakalin
mutlaka var
sız dıkkat edın ıyı tanııyın
10 senedir her uc gune bir yazistigin, ve asla konuyu cinsellige getirmeyen, hayatinin her surecinde dert ortakligi yaptigin birini uzakta olsak bence taniyorsundur. yani ben onun eai onu terkettiginde nasil cocuguylcirpindigina sahit oldum, veya aldatmaz umuduyla ikinci birlikte oldugu kendinden 10 yas buyuk kadinla evliginde o kadina nasil saygiyla yaklstigini, ama zorlamasina ragmen bir turlu asik olamadigina sahidin, veya kizi şuanda 21 yasinda, ilk erkek arkadasindan darbe yediginde , onun kullanan erkeklerden nasil hicn duydugunu.. veya kalp krizi gecirdiginde nasil bir ruh haline burundugunu.. ustelik bahsettigim kisinin avruoaya gelmesi icin bana ihtiyaci yok, rahat seyahat edebiliyir. defalarca ziyaretime gelmek istedi ama o an benimle ilgili sebeplerle ben istemedim. Ben onu belki annesine yakin bir seviyede tanidigimi dusunuyorum ve su zihniyet hic yok onda, kullanayim.. vs.
bulusacagiz, ve bana soyle sordu, " istersen kizim ve ailemle de tanistirayim seni o tanisma gununde, cunku kendinden cok emin. Kizina cok duskun, taistirdigi kisiyi sevgilim diye tanistirmaz.. ciddi olmadigi kisiyi kiziyla tanistirip kafasini karistirmaz.. Ona ben dedim, once bir goruselim, belki yillarsan sonra o elektrigi alamayacagiz..
İstersen olur