Hayır ne alaka ki kendim bulmaya çalışsam güvenilir kız bulmak çok zor
Bende artık eşe dosta açık açık söylüyorum
Hatta ailemede bazıları makaraya bağlıyor sizce öyle mi gerçekten komik durum mu
Hayır ne alaka ki kendim bulmaya çalışsam güvenilir kız bulmak çok zor
Bende artık eşe dosta açık açık söylüyorum
Hatta ailemede bazıları makaraya bağlıyor sizce öyle mi gerçekten komik durum mu
Benim bir akrabam görücü usülü evlendi, sonrasında aldatıldı falan.
Çok güvenme yani sırf anasından eşek alır gibi kız aldın diye güvenilir olduğuna
Ya aldatma isi kendinde bulsan olucagi varsa olur görücü usulü de o kısmet işi Allah hayırlısini nasip etsin diyecez de
Ben artık kendim bulamadım güvenilir birilerini araya koyma yöntemini geçme kararı aldım jr yapayım
Çok sosyal çevrem yok onunda etkisi var
Eşek alır gibi de yanlış düşünce bence, senin verdiğin örnek geldi öyle değil yani çevremde 10 kişiden 9 u böyle çok huzurlu
Ortalama Türk ailesi huzurlu falan değil, kendini kandırıyorsun
Cevap
1Cevap
komik bi durum değil hattta cokda güzel bir durum. insanlar görücü usulü deyince evlendiği gün eşini görmek sanıyorlar sanırım. bana göre hoş ve anlamlı nir bir durum umarım dengini bulursun
başkasının bulduğuna nedne güveniyorsunda kendi bulduğuna güvenmiyorsun çok entresansın aw
Yav birader yanlış anladın başkasının bildugu derken güvenilir insanın aracı olmadı anlamında
Yani kendim de tabiki arayıştayim ama olmuyor çok sosyal değilim onunda etkisi var işten eve evden işe bir adamım
Yani dedim ya çevre kötüleşti yoksa başladı da bulsa kötü çıktı mı çıkar bu naidp işi ama çarem o kaldı artık
Saol kardeş inşallah
Siz evli misiniz görücü usulü vs ondan soruyorum
Eyvallah
Hayır haklısıjızn, onları takmayın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?