Evlenmek istiyorum ama sizce tanidigim biri mi görücü usulü mü? Ne yapacagim bilmiyorum sizce?

Sevgilim var ama surukturuyor biraz bu konuyu. Evlilik meselesini açtım yakin bir zamanda sende atan öyle dedi. Evlenmemizi benim atanmama bagliyor yani. Kendisi atanmış, geliri var. Bende gec kalmayalim diyorum bana atanmayi 1-2 sene daha dene oyle diyor.

Bu yuzden aileme de benim sevgilim ciddi oldugum biri var diyemiyorum. Sevgilim var desem gelsin tanışalım adini koyalim diyecekler. O yuzden bilmiyorlar.

Bilmedikleri içinde bana görücü usulu kisiler geliyor. Ailemde, yakin cevrede bir konusun tanisin diyorlar. Itiraz edemiyorum. Birkacini reddettim ama cok reddedince de dikkat çekiyor bazilarini kabul etmek durumunda kaliyorum.

Sevgilim tamam dese bu sorunlari bende yasamayacagim biraz bu hareketleri vs de sogutuyor beni. Milletin, benim atamamizi beklersek daha cok bekleriz. Ve önümüzdeki yillarda da pek atama olmayacak. Maliye bakani bile açıkladı.

Simdi de biriyle görüşüyorum gorucu ve yalan yok kendimi yakin hissediyorum. Digerlerinde boyle olmamisti. Sevgi, duygu vs yok ama iyi biri. Pozitif, bana iyi davranıyor. Maddi konulari sıkıntı etmiyor pek.

Atanma durumu sıkıntı olur mu senin icin, bazi erkekler calisan kadin istiyor dedim. Yok senin icin olmazsa benim icinde olmaz.

Hani sen ev isleri yemek vs o sekilde evlilik yapip calisamam, atanamam boyle dersen saygi duyarim bu konuda sana alanda saglamaya calisirm ama benim icin senin gelirinin olmamasi sıkıntı degil.

Para kazanmis olsan da daha cok kendine kazanirsin zaten. Senin maddi ihtiyaclarin benim üstümden kalkmis olur. Belki yilda 1 defa degil de 2-3 kere tatile gideriz. Belki biraz daha fazla yatırım yapabiliriz o kadar. Onun disinda da benim icin pek fark olmaz senin kazancinin olup olmamasi.

Benim gelirimle idare ederiz sen atanana kadar calismaman, maasinin olmamasi benim icin sorun degil dedi. Sevgilim bana boyle demiyor ama. Sen de atan da öyle deyince yolumuza engel gibi oluyor.

Bilmiyorum ne yapsam. Sevdigim adam bana pek guvence vermiyor gibi. Bu yuzden aileme bile soyleyemiyorum kendisini. Hakli taraflari olabilir ama benim 1 sene sonra atanacagimin garantisi yok ki. Bu biraz da nasip meselesi atanma işi de. Gorucu evlenmekte biraz riskli geliyor. Bilmiyorum ne yapsam

Evlenmek istiyorum ama sizce tanidigim biri mi görücü usulü mü? Ne yapacagim bilmiyorum sizce?