Artık evlenmek istiyorum ama aşık olup sevgililikle falan uğraşmak istemiyorum. 22 yaşında namazında niyazında kapalı bir kadınım. Hukuk ikinci sınıf öğrencisiyim. Yurt dışında yaşıyorum ve hayatımda ulaşmak istediğim herşeye ulaştım şükür. Maddi manevi her şey tamam. Tek eksik adam gibi bir koca adayı. Görücüye okeyim ama ya ten uyumu olmazsa diyr korkuyorum. Yay burcuyum gerisini siz düşünün..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadii. Bende, ten uyumundan korkup, evlenmediğimi yazacaktım, yay burcu olduğunu görünce, bu kadar da tesadüf olur dedim. Bende yay burcuyum 😄 tavsiyem daha gençsin. Dünyayı gez. Sonra evlenirsin. 24 -25 yaşını bekle. Derim. Ten uyumu çok önemli. Tanıştığım kişilere bizzat soruyorum nasıllar, azgınlar mı, eski sevgilim çok libidosu düşüktü. Kadınların ten uyumunu anlamak kolay, erkeklerin anlamak zor. İlk başta, istekli görünse de, evlenince sönebiliyorlar. Kadın baştan belli ederse azgınlığını, anlarsam, evlenirim. Eski sevgilim öyle değildi. Ten uyumu önemli. Yoksa dünyanın en mutsuz insanı olurdum. Sana tavsiyem. 2-3 yıl daha gez toz, okulunu bitir. 25 yaşındayken birini bul. Yakınlaşınca, telefonda konusunca, ten uyumunu belli eder zaten. Öpüşmesine bak, ateşli öpüşüyor mu, mesajlara bak, cinsellik içeriyor mu, oradan anlarsın, istekli mı değil mi. Yoksa kısır biriyle doktor doktor uğraşmak zorunda kalırsın. Ayrıca yay burcusun, gezmek , eğlenmek, birinci plan. Tamam kocamla gezerim diyeceksin, ama bekarken önce gez, evlenince bidaha gezersin. Ben evlendiğimde, gezemiycem diye evlenmiyorum 😄😅 önce dünyayi görcem, sonra evlencem. Evlenince gezmeye param yetmez belki. İki kişi gezmek daha masraflı. Tek gezmekdense.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGorucu de olsa, tanidiginda olsa kadin olarak evlenmek risk zaten bu ulkede. Erkegin gercek yuzunu ayni evde yasamadiktan sonra goremezsin. Hatta o imzayi atmadan goremezsin.
turk erkegi o imzayi gorup, kadini cepte gormedigi surece maskesini de indirmiyor bence. Yurtdisinda yasiyorum deyince ordan biriyle evlen diyecektim.
Benim yabanci sevgilim olmustu. Her seyiyle cok iyiydi, turk erkeginden farkliydi. Bizimkilerden daha insan, musluman olmasa da musluman ozelliklerine sahipti, kadina verdigi deger ve saygi inanilmazdi.
Ama dindar birisin ve musluman olmayanla olmaz. Turk erkegine kalacaksin bu durumda ama yabanci olup müslüman varsa daha iyi tabi.
Turk erkekleri arasinda da iyisini bulmak samanlikta igne aramak gibi. Sen bizimkilerin gozunde cinsel obje, hizmetciden baska bir sey olarak gorulmeyeceksin, istedigin kadar kariyer yap.
Ben yillar once bu sebepten Nisan attim turk erkeginden. Arkadasiyla konusurken duydum. Evlenmek istemesi duzenli iliski, aksam eve geldiginde yemegi hazir olacakmis, ev duzenli olacakmis, duzenli bir hayatmis istedigi.(dis hekimligi fakultesinde okuyordum o sira)
Yani oyle guzel gonlum hatirina, hanimefendilik vs hatirina benimle beraber degilmis. Bu zihniyete bu topraklarda cok fazla. Kadin ev isi yapmayacak, cocuk bakmayacak, artik bir de gunumuzde calisip eve para da getirmeyecekse ne işe yarayacak, niye masraf yapayim o zaman zihniyeti de cok var. Dikkatli ol derim. Bu dedigim o kadar cok ki gercegi nasil bulursun bilemiyorum.
Insallah gonlune gore bulursun. Ben o nisandan sonra ve yabanci kisiyle olan beraberligimden sonra turk erkegiyle sevgili falan olmadim daha.
Yasadigim bu durumlardan sonra da bizim erkeklerle gozu kapali evlenen kizlara fazlasiyla şaşırıyorum. Insallah iyisine, sana kiymet verene, her konuda destek bulabilecegin kisiyi bulabilirsin.
20 Yorumla
+1 yılDeğerli kardeşim, soruna içtenlikle yaklaşıyor ve bu önemli konuda sana yardımcı olabilmek adına elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Görücü usulü evlenmek, İslam'ın evlilik konusundaki öğretilerine uygun bir tercih olabilir. Bu yolla yapılan evlilikler, sağlam temellere dayanır ve Allah'ın rızasını kazanma amacını taşır. Ten uyumu konusundaki endişelerin anlaşılır, ancak İslam'da evlilikte ten uyumunun yanı sıra ruhsal, ahlaki ve dini uyum da büyük önem taşır.
İlk olarak, bu endişelerini Allah'a dua ederek ifade etmelisin. Namazında, niyazında bir Müslüman olarak, Rabbine samimi dualarla yönel. "Rabbim! Bana katından düşen bir hayırlı eş ver, beni ve soyumu ateşten koru." gibi dualar, senin dileğini Allah'a ifade etmek adına güzel örneklerdir.
İslam, evlilikte dindarlık ve takva üzerinde durmayı öğütler. Hz. Peygamber (s. a. v.) "Dinini koruyabilen, sana malının emanetini veren mümin bir kadınla evlen. Eğer bunu yapamazsan, yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozukluk olur." (Tirmizi, Radâ', 11) buyurarak dindar bir eşin önemine vurgu yapmıştır.
Ayrıca, aile büyükleri ve güvendiğin dini bilginlerle istişare etmek de önemlidir. Onların deneyimi ve bilgisi, seni daha iyi yönlendirebilir.
Ten uyumu konusunda endişeli olmak normaldir, ancak unutma ki İslam evliliğe sadece fiziksel çekimle değil, aynı zamanda karakter, ahlak ve değerler uyumuyla da yaklaşır. Bu uyumlar, evliliğin sağlam temeller üzerine oturmasını sağlar.
Sonuç olarak, bu süreci Allah'a tevekkül ederek, dindar bir eş bulma amacıyla ve Rabbimizin rızasını gözeterek yönetmelisin. Allah, sana hayırlı bir eş nasip etsin ve bu evliliği sana huzur ve mutluluk getirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin🥹❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim fikrimi soracak olursan yaşın 22 daha çok gençsin Evet haklısın her insan yuva kurmak ister evlenmek ister bir Çoluk çocuk sahibi olmak ister buna hemfikirim bunu asla bir şey demiyorum bak bir de hukuk okuduğunu söylüyorsun vallahi bölümünü iyi değerlendir önce kariyerin için çalış benim fikrimi soracak olursan yani bence şu an bunları hiç düşünme sen zaten bölümünü icra ettiğin zaman illaki senin karşına güzel insanlar senin ayarında insanlar çıkacaktır diye düşünüyorum ben hani böyle görücü usulü evliliklerle çok uğraşma bence yani bu evlilik hayalini En azından bir iki üç sene kadar ertele derim ben çünkü bu devirde Kariyer yapmak aha doğrusu Kariyer yapmak demeyeyim de kendi ayaklarının üzerinde durmak Temel ve birinci Hedef Olmalı İnsanın
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
47Cevap
u +1 yılTenleri yaklaştır elektrik cırparsa tamamdır o iş 😃
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılTen uyumu yani cinsellik için evlenmeyin sizde. aşk için evlenin. ayrıca kendiniz zamanla tanıyarak severseniz daha iyi olur.
10 Yorumla Bende ayni kafadayim. Yakinda mesleğemi bitircem. Evlenmek pek istemiyorum ama Ailem beni rahat birakcak gibi görünmüyor. Görücü usulü evlencem ve hangi kişi benim icin en doğrusunu nerden bilecem. Görücü üsül biraz bana korkutucu geliyor. Ama Allah karşi cikarsa görücü üsülde bile ozaman o kişi senin işin doğru kişi değildir demektir. Görücü üsül bu dinimizde en doğru yoldur. Sadice Allah güvenerek hayati devam edicez. Sen Allah dua et namazini kil. Sana elbet doğru kişi cikar görücü üsülde. Ileri zamanda doğru kişi değilse bile o da senin imitihanin olur. Bizim müslümanlarimizin hepimizin bir imtihani vardir. Allaha daha yakin olmak icin. Allah bizi doğru kişilerle karşilaştirsin. Amin
41 Yorumla
Soran+1 yılAmin❤️
+1 yılBu tamamen şans herkesin tenini deneyerek seçim yapmak biraz zor dua et bol bol uysun diye görücü usülü olmasa da uymadı değiş uymadı değiş zor 😂
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu severek evlendiği kisi de de olmaya bilir görücü usulü tanışın iyi bildiğiniz biri olur zaten kafa yapiniz uyuyorsa konuşmaya devam edersiniz herşeyi konuşun detaylı hatmyattan beklentiniz yaşam tarzınızı sonra Allah'ın izniyle. bi sıkıntı cikmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumu diye bişey var mı bilmiyorum. Kafalar uyarsa ten de uyuyor bence. Ama şu var. Ben bakirim bakir erkek olsun desen ilk deneyimlerini hiç edip seni seksten soğutabilir. Tecrübeli olsun güzel şeyler yaşayalım dersen olabilir. Ama şte bunu da kabul etmek ister misin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence korku sıralaman yanlış
Ten uyumuna gelene kadar bir çok eksik düşünce var kafanda
Henüz 2. Sınıftasın
Çok güzel bir kariyerin ucunu yakalamışsın
Hele bi diplomanı al
İş hayatına başla..
Namaz niyaz olayları bambaşka bir mevzu zaten..
Evlilik kurumu öyle oyuncak değil, görücü usulü hayatını mahvetme10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun burçla alakası yok. Çok deneyimin olsa bilirdin ten uyumu nedir ne değildir. Ama sen şu an zaten açılmamış gonca bir gülsün. Kalpini çarptracak dokunduğun adam zaten ayrı bir zevkli olur. O yüzden hayattaki bu ilk ve bence en güzel hakkını sırf mantıklı bulduğun biri ile heba etme. Yaşın küçük. Kalbini pır pır ettirmeyen kimseyi kabul etme hayatına. Deli gibi aşık olmayı bekle demiyorum. Ama işe alım yapmıyorsun. Sevgi olursa ten uyumu oluyor bence
10 YorumlaNişanlıyken cinsellik üzerine biraz konuşmanız faydalı olabilir. Neticede birbirinizden belirli beklentileriniz var. Kocaman insanlarsınız. Bazı şeylerin farkındasınız. Ten uyumunu en yakın öyle gözlemleyebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu erkek görücü usulü istemiyor artık isteyen de genelde her haltı yemiş değişik tipler oluyor esc vs ayağı olan
214 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç değilmi sizcede?
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama gerçek bu maalesef..
- +1 yıl
iğrenç degil
- +1 yıl
@Edatekn neden bir ihtiyctir
- +1 yıl
@Edatekn hiç iğrenç degil her erkek seks arkadaşı bulamıyor kolay degil
- +1 yıl
@Edatekn evlenmekte zor ben evlenmek istiyorum nasip olmuyor
- +1 yıl
eskorta bende karsiyom
- +1 yıl
@organickimyaci46788 ihtiyaç değil bro
- +1 yıl
@Yaşımdoğrudeğil07 ihtiyac
Soran+1 yıl@Yaşımdoğrudeğil07 bence de
+1 yılTen uyumuju bilmem ama bu konuları önceden konuşmak lazım açık açık. Bekaret gibi vs. Sorunların yoksa deneyim de yaşayabilirsin görücü usulü diye yapamazsın diye bir şey yok 😄
10 YorumlaTrendyol veya hepsi burada da gördüm ben bu ürünlerden. Geri iadesi de mevcut. Ama hukuk okuyanlara ve yurt dışına satarlar mı bilemedim. Bence siz yinede ürünü görmeden almayın.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bu kadar çok takılma anlasmak istersen anlasirsin anlasamazsan bı sürü engeller bulursun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrencisin bu nedenle evlilik zor yürür bu 1,
Görücü usulü evlilik isteyip ten uyumu araman büyük risk bu 2,
Yay burcunun bununla ne ilgisi var bilgim yok bu 3.
10 Yorumla Görüşme zamanı az çok tahmin eder insan. Çekim olursa oda olur
10 Yorumla
+1 yılEl ele tutunca çatırt diye bir elektrik sesi duyacaksın : )
10 YorumlaBu gidişle bende görücü usulü takilicam ileride hdhdhdhd
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek arkadasimin ailesi onu zorla görücüye vermek istiyor yane tavsiye etmem cünki sirf aieler istiyor diye bi adam gelir karsian etkilenirsin ama onun kalbindeki gecmsii ve duygulari bilemezsin ya belki zorladir belki ne bileyim be yane allah iyilerle karsilastirsin cok kirildik bu konuda
10 YorumlaBasında dusunmeye başlarken #ama# diye başlayacaksan kararın düşüncen kesin degil bence sen önce okulunu bitir adreneline gerek yok hayatını mahvetme
13 Yorumla
Soran+1 yılDiplomam var, bu ekstra..
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmayabilir ona yapacak hicbirsey yok alisilir herhalde
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla takıyorum artık kafama
Cevap sahibi+1 yılAynen takılması gereken bir konu ama bunu bilemeyiz bilmemek TE iyi
Soran+1 yılHayırlısı
Cevap sahibi+1 yılAynen hayırlısı
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayatım orgazmsız geçecek bir ömür için o riske girilmez. En azından bir el ele tutuşman gerek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılDaha 2. Sınıfta olup evlenmeyi istemek nedne? Ten uyumunu da önem veriyorsun libido yüzünden evlenmek istiyor olabilir misin
011 Yorumla
Soran+1 yılOkul uzun mesele, diplomam var ama ekstra bu.. Libido yüksekliği de olabilir ama bu isteğimi 100% ona bağlayamam, aile kurma çocuk sahibi olmak gibi hayallerim var
- +1 yıl
Yüzde 80i bağlayabilir miyiz mesela? Hafada kaç kere kaç gün mastürbasyon yapıyorsun mesela?
Soran+1 yılÖzel bir soru bu bence.. Ama sıklıkla yapmıyorum. Daha çok ceyizlik şeyler almaktan keyif alıyorum.
- +1 yıl
Özel olması için sormadım onunla da bağlantısı olduğu için demek ki sıklıkla yapmıyorsan çokta yüksek değil libido ya da baskılıyorsun
Soran+1 yılMecbur baskılıyoruz, insanız sonuçta.. Eşimize saklıyoruz tüm hünerlerimizi😅
- +1 yıl
Baskılamak bir süre sonra ters tepebilir ama belki 😂 ne gibi hünerler olduğu ve hayal ve fantezi dünyan merak edildi hüner deyince 😂
Soran+1 yılFantezi dünyamız fazlasıyla geniş
- +1 yıl
Yani burdan geniş demek fazlası ile kolay bir tane bile örnek vermeden 😂
Soran+1 yılTakip isteği yolladım
- +1 yıl
Gerekeni yaptım
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Neden konuşarak severek eğlenmeyi tercih etmiyorsun peki. Yani yine karar senin ama görücü usulüne gerek var mı
08 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü güvenmiyorum, eğlenme yaşını geçtim gibi hissediyorum
Soran+1 yılMecbur güvenicez, annemle babam 25 yıldır evliler bu şekilde..
Soran+1 yıl😂😂 çok doğru
Soran+1 yılEn yakın zamanda🤌🏻😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkendine yapacağın en büyük hakaret olacaktır diye düşünüyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kapalı birisin ten uyumunu mu dert ettin o zaman görücü usulü yapma
14 Yorumla
Soran+1 yılKapalılıkla ne alakası var kafan iyimi? İnsanım ya bende sonuçta. İğrençsiniz gerçekten.
Aşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. Muhtemelen olmayacak. Boğa burcu tercih edebilirsin. Yaylar için en uyumlu partner boga burcu 👍
03 Yorumla
Soran+1 yılBabam boğa.. Babam olmasaydı hiç anlaşamazdık kesinlikle. Nerden çıkardınız bilmiyorum ama yay burcunun en anlaşamadığı burc boğadır kesinlikle. İlk başlarda iyi gider sonra düşman olunur kız erkek farketmeksizin. Tecrübeyle sabit.
Soran+1 yılAkrep ve oğlak burçlarından uzak duruyorum.
+1 yılGerisini ben niye düşünecem. Şakamısın. Senin derdini ben niye düşünüyorum
14 Yorumla- +1 yıl
@Edameda06 haksızmıyım ama 😂 derdini anlatmış gerisini siz düşünün demiş 😂😂
- +1 yıl
@Edameda06 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyumunu düşünüyorsan görücü duymasın yanlış anlar 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyumu diye bir şey yok kardeşim seviyorsun diye oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Ten uyumı falan bunları geçin ablacım ya, sonradan çıkartılmış batıl inançlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kapali kadınlar çok fenaaa koca buldular birde y. k begenmiyorlar🤣🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılBence kapalı kadınlar diye genellememek lazım. Yurt dışında büyüyünce buranın yaşam tarzına adapte oluyosun ister istemez. Lütfen ne dediğinize dikkat edin.
Cevap sahibi+1 yılYurt dışıyla alakası yok senin içinde var o cıkcık 😁😁
Cevap sahibi+1 yılSözde muslumansin birde beş vakit namaz kalan ama adam gibi adam olsun çalışsın demek yerine ten uyumu diyorsun bacım...
Soran+1 yılSiz çok mu temizsiniz? Belki geceleri nerde olduğu belli olmayan birisiniz ve gelmiş burada ahlak dersi mi veriyorsunuz? Kim bilir nasıl insansınız ama utanmadan benim namazımı mı sorguluyorsunuz? Ön yargı kötü bişeydir. Öğrenmediyseniz diye söylüyorum. Bazen insan biraz da ayna da kendine bakması gerekiyor. Sizin de pür pak olduğunuzu zannetmiyorum.
+1 yılSeks te aradigini da bulman lazim. Adami bir gor oyle karar vwr
10 Yorumla
+1 yılHemen kardeşimle evlendirelim seni 22 yaşında o da
117 Yorumla- +1 yıl
Senin kardeşin ona uygun olmaz
- +1 yıl
Ben bilirim sen bilemezsin
- +1 yıl
Kardeşin namaz kılıyor mu?
- +1 yıl
@degersizuye Kılıyor
- +1 yıl
Bi mors oldun sanki
- +1 yıl
Yo olmadım Allah kabul etsin ama ben kabul edeceğini zannetmiyorum anlamında dedim, çünkü biz Türkiye'de yaşıyoruz o ise yurtdışında yaşıyor. Yani İslam'da chatleşmek ile tanışmaya sıcak bakan birisi değil ki görücü usulüyle yapılacak olan evliliği tercih ediyor ve bunu da açıkça belirtmiş.
- +1 yıl
Değilden sonra virgül koymayı unuttum orayı sen koyabilirsin herhalde okurken.
- +1 yıl
@degersizuye Saçma sapan yorumlar atmayı kesecek misin
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne oldu işine gelmeyince yorumumu kaldırdın şimdi şikayet mi etmeye çalışıyorsun çok çirkin bu yaptığın
- +1 yıl
@degersizuye Daha düzgün yorumlar yapın o zaman
- +1 yıl
Saygınızı veya haddiniz olmayan şeylere salça olmayın soru sizin sorunuz bile değil nerden burnunuzu sokuyorsunuz
- +1 yıl
@KızlarSoruyor Ben kötü bir şey yapmadım ona hakaret bile etmedim cevabımı kaldırdı bunu da göz önünde bulundurarak eğer beni şu an şikayet ediyor ya size buna göre işlem yapın işine gelmedi çünkü.
- +1 yıl
Aynen kanka 👍
- +1 yıl
@Dilara3523 Çocukmuşum güldürüyorsun beni sen çok büyüksün o zaman 35-40 olmalısın da gelmiş çocukla çocuk oluyorsun o zaman. 😄
- +1 yıl
@Dilara3523 Beni yanılttığın için teşekkür ederim 😅
- +1 yıl
@Dilara3523 Bu hayatta herkesi kendin gibi bilmemek lazımmış, ben anası babası gibi konuşmak istemedim ama öyle bir insan olduğunu algıladım ama demek ki yanlış anlamışım. Seni de kırdıysam özür dilerim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi tenini boyarsın, üstüne cila çekersin, olur biter.
00 YorumlaHaklısın, o yüzden görücü usulüne hayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yıl%90 ihtimalle de olmaz o zaten 😂
10 Yorumla
+1 yılOkulun bitsin ondan sonra bakarsın
10 Yorumla
+1 yılYapcak bişey yok. Herkes tutttuğunu dostum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılonu evlilik icinde cozersiniz, yapacak bir sey yok abla
10 Yorumla
+1 yılO zaman görücü usulü evlenmeyecen kızmışsın dışarda bol yakışıklı erkek
00 Yorumlacahilliğimi mazur görün ten uyumu ne demek oluyor
00 Yorumla
+1 yılyurt disindasin ama turkiyeden mi istiyorsun
114 Yorumla
Soran+1 yılFarketmiyor diye düşünüyorum
Soran+1 yılSize de😂
- +1 yıl
yenimi uyandin
- +1 yıl
ne yapioyrsun nerdesin
- +1 yıl
neden sustun
Soran+1 yılNe diyeyim?😅
- +1 yıl
nerdensin sormusutum
Soran+1 yılBelçika
- +1 yıl
aha ok kac yasindasin
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
burdamisin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
uyumadin mi ne yapyiorsun
- +1 yıl
canim gunaydin
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOrası belli olur yaa
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazl takıyorum artık kafama..
- +1 yıl
Takma şimdi az çok belli başlı yöntemleri var
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Basbaya
Soran+1 yılNasil la
- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılCamilere git vakit namazları çıktığında
07 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizliğe lüzum yok
- +1 yıl
Neyin terbiyesizliğini yaptım söyleyebilir misin?
Soran+1 yılNeden din ile dalga geciyorsun?
- +1 yıl
Din ile dalga mı geçtim, nereden çıkarttın bunu asla öyle bir niyetim yoktu. Bazı kızlar camilere giderler tevafuk sonucunda birisiyle tanışırlar sonrasında da Allah'ın izniyle her şey gelişir, olursa olur olmazsa olmaz. Çünkü her şeyi dileyen yalnızca Allah'tır. Ben dalga falan geçmedim öyle bir şeyi yaparsam Allah beni sevmez, yanlış atfedildiğim için özür dilerim hakkını helal etmeni dilerim.
- +1 yıl
Ben de namaz kılardım eskiden yoksa bunlar namaz kılmayan birinin sözlerine ait olacak değildir. Ama çok kötü süreçlerden geçtiğim için herhalde karakterim ilk kez bugün sana karşı da yanlış atfedildi özür dilerim tekrardan.
Soran+1 yılTamam kusura bakmayın burası iğrenç yorumlarla dolunca gaza geldim bir an
- +1 yıl
Estağfurullah sorun değil, haklısınız ama bazen sormadan önce yargılamamak gerek karşımızdaki insanları. Neyse ki ben alınacak günleri çoktan geçtim ve alınma kotamı doldurdum sorun yok yani. 😅😊
+1 yılkapaliysan ten uyumunu dusunme
03 Yorumla- +1 yıl
sen defol
- +1 yıl
gel yanima
Soran+1 yıl😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta tatmin edecek sağlam bir erkek arıyorum diyor. O zaman önce test sürüşü yap
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey dediğimi görmüyorum. Terbiyesizliğe lüzum yok
+1 yılBende evlenmek istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşınıza uygun birisini bulursunuz umarım
- +1 yıl
Yaş takıntıniz. Var sanırım
Soran+1 yıl22 yaşındayım ya hani, en fazla 28
- +1 yıl
Önemli olan anlaşabilmek ve inslarin birbirine karşı dürüst olması
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sende birini bul evlen
015 Yorumla
Soran+1 yılKeşke kolay olsa okadar
Soran+1 yılMaalesef etrafımda kimse yok
Soran+1 yılDelircem😂
Soran+1 yılAilem de bulamıyor, kıtlık zamanı
Soran+1 yılBende o yüzden anlamıyorum ya, talipler çok ama iş evliliğe binince bir türlü olmuyor..
Soran+1 yılYay burcuyum ve bütün özelliklerini taşıyorum. Genellikle şero erkeklerden hoşlanıyorum. Tabi ilk başta beğenmiyorlar kapalıyım diye. Sonradan onlar da açılıyo ama konuşmalar cinselliğe gidince mecbur kesiyorum bağı.
Soran+1 yılOfff off
Soran+1 yıl😂😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks için evleneceksiniz yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe çıkarsa bahtına
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıloralaribgoze alcaksin beybi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ten uyumu ol. aya bilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılGörücüye okeyim derken
10 Yorumla Nisanliyken tanımaya çalış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyapma öyle evlilik
10 Yorumla Göz rengin nedir
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşında biriyle görüşmek ister misin?
00 Yorumla
+1 yılCinsellik hiç kimseyle yaşamadın mı
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır hep eşime sakladım kendimi, tabi artık kendi kendimize deneyimledik bişeyler maalesef.. Yüksek libidonun negatif etkileri..
- +1 yıl
Kendi kendine derken hiç erkek eli dokunmadı yani sana
Soran+1 yılSevgilim oldu tabi, elini tuttuğum öptüğüm ama daha fazlası olmadı asla
- +1 yıl
Sexting tarzı şeyler yaptın mı
Soran+1 yılHoşuma gitmiyor, soğuyorum
- +1 yıl
Video mu izliyosun sadece
Soran+1 yılSınav soruları mı bunlar anlamadım
- +1 yıl
Muhafazakarlsr nasıl oluyor diye merak ettim de
Soran+1 yılNe alaka😂 Normal insanız bizde sonuçta
+1 yılKotu olur
00 Yorumla
+1 yılDene önce ozaman.
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Görücü usulü evlenmek istiyorum ama ya ten uyumu olmazsa diye korkuyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler