Bence 15 yaş idealdir ama kadın erkekten 15 yaş büyük olmamalı ve 18,20 yaşındaki birisinin kendinden 15 yaş büyük kişiyle olmasını doğru bulmuyorum ama 30 yaşında bir kadın için uygundur aradaki 15 yaş fark. Erkek kadından 5 yaş küçük olabilir ama genel olarak erkeğin büyük olmasından yanayım.
Aslında aradaki yaş farkından ziyade ruh uyumu, duygu uyumu önemli
Minimum sekiz ya da dokuz maksimum 15 ya da 16 hadi maksimum 17 daha fazla değil.
Neden bu kadar fark koyuyorsun diye soracak olursan kişiden kişiye değişir ama tabii ki bu benim kendi görüşüm ben mesela şu an hayatıma kimseyi almıyorum çünkü kendime yaşıtı ya da benden küçük ya da yaş olarak bana çok yakın birisini istemiyorum açıkçası çünkü benim olgun erkeklere gerçekten zaafım var ve ben bunu farkındayım. Benim yaşımda ya da yaş olarak bana yakın birisi ile olup onu aldatmak istemiyorum çünkü her ne kadar seversem seveyim olgun bir erkek benim her zaman zaten o yüzden hem sevdiğim olsun hem olgun olsun ilerde bir ilişkim olursa kesinlikle araya belli bir fark koymayı düşünüyorum benden büyük olsun mümkünse. Dikkat edilirse bu sitede takip ettiklerim bile benden yaşça büyük kişiler😂😂😂😂
Bence en ideali aynı yaş. En fazlası iki yaş ama ben büyük konuştum eğer nasip olursa benden 7 yaş büyük ama yine bence bir ilişkide yaş farkı en fazla iki üç yaş olmalı.
İş sadece cinselllikse 18 üstü fark etmez yaş aralığı ne olursa olsun ama evlilikse 3-5 yaşı geçmemeli bence çocuklen oynadığın oyunları hatırlamayandan okuduğun ders kitaplarını bilmeyenden eş olmaz olursada anlaşamazsınız kuşak çatışması olur
En fazla 10 bizim komşu ile eşi arasında 30 yas var aşk evliliği diyorlar kız 25 yaşında adam baya büyük 2. evliligi oğlu kızından büyük kız çocuk istiyor adamın mecali yok illa kavga gürültü kuşak farkı oluyo
Uç noktaları artı üç, eksi üç şeklinde olmalı en fazla ve en az. Bunun dışında kalanlar jenerasyon farkını ortaya çıkartır ve ilişkinin bir noktasında sorunlara neden olur.
Max 15 yaş fark olabilir. Ama böyle bir yaş farkı varsa eğer iki taraf da 25 yaşın üzerinde, aklı başında, kendi kararlarını verebilen birer birey olmalı
bak kardeşim. bu devirde bu işler aşkle meşkle yürümez. ya dengi dengine birini bulup piyasadsan çekiliceksin ya bekarsın. eğer dersen illa ben evlenicem, yaşa değil paraya bakıcaksın. maks yaş farkı olmaz zengin adam olur.
@kingkong321 Hayır, herkes kendi yaşını baz alarak düşünüyor sonuçta. Burada önemli olan kaç yaşında olduğun. 18 yaşında ki birinin genel olarak düşünce yapısı zaten tam oturmamıştır, kendisinden 7 yaş büyük biriyle yapamaz, düşünceleri oturduğu zaman ya ayrılır, ya başkasına yönelir.