Güncellemeler
+1 yıl
Eşimden bahsediyorum. Cümlenin başını silmişim yanlışlıkla..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tek sorun oyun oynaması olsa keşke kaynanandan tut c@nsel hayatınıza kadar sorununuz var. Eşini ksden bulmuştun hava atıyordun bak ana kuzusu çıktı! Hiç kusura bakma eşinde burayı okursa bu kızı üzmesin.
Cinsel hayat ne alaka? Kaynanamla sorunlarım vardı evet (çoğu insanda olduğu gibi) de bunda ne var ki? Diğer insanlardan çok da farklı olduğumu düşünmüyorum. Bu arada kimseye hava da atmamıştım..
Enişteye söyle beni eklesinn hatta sende öğren ekip kuralım 😂
Aman yok ya. Ben bi ara oynuyordum, gel oynayalım deyince girmek istemedi benle. Şimdi de kendisi tek oynuyor her gün. O yüzden kalsın..
Şimdi lol kriz geçirten bir oyun demek ki enişte seninle yenildiyse fıttırmıştır 😅
eminim sakince sormuşsundur
Gayet de sakince sordum. Zaten söylediğim sözde sinirlenecek bir şey yok ki.
Tonlama önemli
Eşin sanırım, ne oynuyo?
Ben görüş yazarken sen de güncellemişsin. Niye kızdığını falan sor bi ne dicek bakalım
Wild rift
Moba sinir bozar zaten. Oyun bittikten sonra sorduysan hırs yapmıştır. Ertesi gün oyuna başlamadan sor bence.
Oyun oynarken sordum. Ona fark etmiyor ama, oynarken de sordam bittikten sonra da sorsam hep sinirleniyor. Özgürlüğümü kısıtlıyorsun deyip duruyor. Halbuki sadece merakımdan soruyorum. 🤦🏻♀️
Böyle anlat kendini işte. Merak ediyorum de, beklentini falan söyle ne bilim. Sizin çocuk doğdu mu bu arada
Doğdu evet 😌
Dişi mi erkek mi?
Kız
Doğrudur.