Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar o sahsiyeti hayatimdan tamamen cikariyorum kapima gelip yalvarirsa belki kabul ederim cok tesekkurler hepinize 💋
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olmaz.
neden
Empati kuramayan birinden ve sadece kendini düşünen birinden olmaz.
cok haklisin sadece kendini dusunuyor
Iyi yanlarinda karaktere dair duzgun veri yok, tekrar bir gozlem yapip degerlendirme yapmalisin
karaktere dair iyi yanlar yardimsever, dusunceli olmasi, dinlemeyi sevmesi ve sakin olmasi. ayni zamanda elit ve kibar
Tek madde ilişki düşünmüyorum diyor orada elenmeli bu adam boşa kürek çekmek kim ister
ama ona ragmen benim degerimi anlayip ben seninle ciddi adimlar atmaya karar verdim dedi. ama ben gec kaldin diyip onu reddettim cunku o siralar gercekten onunla ilgili kotu hissettigim zamanlardi. ondan sonra uzun bir sure konusunu acmadi. kurbanin son gunu bulustuk, sevdigin kisi acil giyinmeni istemeseydi tepkin ne olurdu diye agzimi aradi. arada bir beni hala istedigini dusunuyorum
Yorulursun şansını denemek hakkın elbette
aman ne gerek var ya onda enerji harcayana kadar yenilerini denesem daha az yoruluyorum hatta en iyisi elini ayagini bu islerden cekmek
Bu konuda hem fikirim kimsenin doktoru olamayız iyileşip gelen ne istediğini bilen biri ile olmak daima iyidir
Seni üzerler çiçeğim. İyi yanlarının bazıları da iyi değil zaten
hangileri iyi degil mesela
12 yaş büyük yazıyor gibi gördüm o yüzden dedim ama değilmiş. Bence evi arabası iyi bir yan değil, bunlar olabilecek bir şey. Ya da ileride bazı sıkıntılar sonunda kaybolup gidebilecek şeyler. Çok aşırı derecede iyi ya da kötü yan olarak bakmak mantıklı değil. Cinsellikte kötü oluşu, ona rağmen sürekli istemesi, seni kıyafet yönüyle vs kısıtlaması, duygusuz oluşu ve bencilliği, ilişki istememesi kesinlikle katlanılır şeyler değil
of cok haklisin gercekten sirf imkanlar ve kaliteli yasam icin onunla olursam bu patladiktan sonra b*k gibi ortada kalirim cunku o zaman ne para olur ne sevgi olur ne de adam akilli bir c*nsellik
Tam olarak öyle. Zaten ekonomik çöküntü sonrasında cinsel performans genelde daha fazla düşer. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Bir de seni kısıtlaması falan olacak bir şey değil
hic kisitlamadi aslinda ama tabi sevgili olmadik o yuzden normal sevgili olduktan sonra nasil olur bilemem. normalde giyimimi cok begeniyor ama 1-2 defa cok kibar bir sekilde acik buldugunu soyledi. br kere de (kurban bayraminin son gunu bulustugumuzda) esin veya sevgilin acik giyinmeni istemese tepkin ne olur diye sordu
Açık giyiniyorsun demek böyle giyinme demek zaten. Ciddi bir şey olsa bunları giyme diyecek açık açık. Bir de yay burcunu hiç sevmem ben. Senin burcun ne
ben de hic sevmezdim ona daha ilk tanistigimizda soyledim burclarla ne alakasi var dedi. ama sonra saolsun hic sasirtmadi beni 🥲
balik burcuyum sen
Alakası var. Çoğunlukla buna bakılmaz ama genel hatlarıyla doğruluk payı yüksek.
Boğa benim burcum
bogalar fena degil cok sahipleniciler sadiklar ama benim gozlemledigim kadariyla doyumsuzlar yani gozleri disariya kayabiliyor kendi kadinindan cabuk soguyabiliyor
Çabuk soğumak doğru. Sahiplenici ve sadıkta doğru. Doyumsuzluk konusu şöyle, birini genelde zor beğenir. O yüzden de doyumsuz gibi geliyor. Sadakat konusunda ise gerçekten iyiyizdir ya, çünkü etrafımıza zor açılır, açılınca da o en değerlimiz olur genelde
bogalari iyi bilirdim ama boga burcu bir sevgilim oldu kendime yaptigim en buyuk saygisizliklardan biridir kendisi. ondan sonra tipsiz kimseyi hayatima almadim zaten
Vardır herkesin hayatında belli başlı dönüm noktası. Benim de dönüm noktam yay burcuydu mesela. Ondan sonra ne yay burcunu hayatıma aldım, ne de ona benzer kişilerle muhatap oldum
empati yoksunu insanlardan uzak durmanızı öneririm. narsist vs. gibi insanlar başlangıçta iyi sonunda kötü olurlar.
cok haklisiniz tesekkur ederim aynen de oyle oldu
Ahahhaha kahkaha attım. Şirket gibi Swot analizi yapmış ya hahahaha
ee olur mu hocam nedir sonuc
İyi yanları kötü yanlarından fazla görünüyor devammm
bir de mukemmel koktugunu eklemeyi unutmusum. tanidigim en temiz ve bakimli erkek
Sen onun için sadece bi kullanım aracisin o iştede kendisi kötü
aynen sevgi desen vermiyor zevk desen veremiyor ben niye hala bu malda diretiyorum anlamis degilim ama artik diretmiyorum
Niye olduğunu söyleyeyim evi var parası var arabası var bu kriterler jsjsjs ama vasat bi insan
ben paraya bakan bir insan hic degildim onceki sevgilim ogrenciydi calismiyordu hep ben oderdim ama bununla tanisinca kaliteli yasamaya basladim gezdik tozduk guzel mekanlara gittik arabayla son ses muzik actik evindeyken bile luks bir apartta hissediyordum kendimi o yuzden ama gerek yok biraz calisip bu imkanlari kendime saglayabilirim
Ya benim imkanım var gidip boğazda yemek yiyebilirim lakin ben sahilde kayalıklarda çekirdek çitleyebilicegim ama mutlu olacağım insanı tercih ederim bu daha önemli cidden
of ben de oyle dusunuyordum ama eskiden. cunku bu zamana kadar hep oyle oldu ve skldim. sık kiyafetler kaliteli mekanlar seviyorum
Kalite dediğin şeyi sevdiğin birisi zaten sunar merak etmeye ama böyle boş yobazlar degil
neyse bundan sonra kendi kendimize sunucaz artık
Merak etme o da bir süre sonra sıkıyor
yalnizsan ve paylasacak kimsen yoksa sıkar tabi bir anlami olmaz
Aynen öyle oluyor tam olarak
sevişip dağılın siz de, bence ondan olmaz
neden olmaz
empati kuramayan, bencil ve aramayan adamdan bi cacık olmaz. üstelik cinselliği de iyi değil diosun, bir f*ck gibi davranıo dicem ama cinselliği de zayıf, fb olsaydı bari orada iyi olurdu
haklisin ya hicbir b*k olmayan adamla niye zorluyorum
bence sen onunla bi kere samimi olmuşsun die zorluyorsun, bide cinsellik sonrası salgılanan hormonlarından dolayı ona bağlı hissediyorsun kendini.. başka fb bulsan ona da aynı olur
yok sadece samimi olduk diye zorluyorum baska sebebi yok. cinsellikte iyi olsa zaten ben de isterim ama ne zevk var ne sevgi var o yuzden yasamanin da anlami olmuyor
o zaman başka samimiyetler kurma zamanı :D
gercekten cok yoruldum baska samimiyetler kuracak olsam neden bu kiside direteyim ki? ama bunla da komple kesicem bir sure sakin sakin hayatima devam edeyim kafa dinleyeyim. peki beni ararsa bulusalim gezelim derse arkadas olarak? gerci arkadasim olmayi bile haketmiyor birkac gun once kotu bir sey yasadim ve sonrasinda arayip ne durumdasin diye bile sormadi. benden uzak Allah a yakin bundan sonra
öyle bile yapsa hiç uzatma bence, öyle yapmasının tek nedeni olabilir cinsel ihtiyaçları, bencil adam :S
boş ver başkası çıkar illa karşına,
umarım ileride çok mutlu olursun
amin tesekur ederim insallah sen de
çıkar ilişkisi gibi duruyor. Soldaki ilk 5 madde tam ben 😃
Bir insan hem düşünceli hem bencil nasıl olabiliyor 🙄
yardimsever dusunceli. ama son konusu kimin hakli oldugu konusu olunca bencil, iliski konusunda bencil yani. ama insanlik olarak cok yardimsever. bir seye ihtiyacim olsa elini uzatir
kendi merakini gidermek icin mi yazdin buraya ak defol git
Olmaz ya hiç
neden
Herşeyden önce cinsellikte yetersiz demişsin
hahah aynen elendi
Cinselk önemli
ne alaka
Yazmışsın
bu kadar uğraşmışsan olur
Sözleşme yapıcaksanız olabilir 😄
Hayır
nede