Daha evlenmiyoruz 2 3 yılımız var daha askerliği de yapmadı 1 yıldır karı koca gibi yaşıyoruz dedim ki düğün masrafı yapmayalım sadece nikah da yapabiliriz bunu dememe rağmen sürekli bana borç harçtan bahsediyor.
Kendince seni manipüle etmeye çalışıyor, her istediğine istediği an ulaşan adam neden evlensin ki? Zaten bu kadın benim elimde ben ne yapsam gitmez diye düşünüyor. Bu kadar vasıfsız bir erkeğin nesine güvenip birlikte oldun ki şimdi böyle düşünür durursun.
Evlenmek istemiyorumun uzatılmış hali olmasın bu yazdıkları nasıl olsa beraberiz ekmek elden su gölden ohh diyen bir erkek kafası hakim şu sıralar dünya da ki çok da yadırgadığım için dile getirmedim bunu bence beraber yaşasın insanlar evlilik öncesi staj oluyor biraz öyle evlilik güllük gülistanlık balayı kıvamında bişe değil hele ki bu zaman da.. Boşanmalar arşa ulaştı bu sebepten eskiden tuhaf gelen evlilik öncesi beraber yaşama şu an çok da uzak gelmiyor şahsen bana ama burada bariz bir konuyu dallandırıp budaklandırarak kaçma durumu var sanki ben objektif bakmaya çalıştım ama bence evlenmek için erken gerek yok şu anın kısaltılmış hali tavırları..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yani bunlar daha iyi konuşulabilir kaldı ki sen gayet düzgün şekilde belirtmişsin istediğini o gereksiz tepki vermiş, evlenmemek için bahane aramış gibi duruyor tabi yanlış anlıyor olabilirim ben boş yapmış biraz sende tavrını koy düzgün ve net bir şekilde aynı davranıyorsa yol ver zamanını çalmasın... yorumlarda aynı evde yaşadığınız için rahat olduğunu söylemiş ama ben sanmıyorum bizde birlikte yaşıyoruz ama hiç böyle bir rahatlık yok açıkçası ben evlilik konusu açtığımda ne zaman hazır hissediyorsan benimle konuş istediğin şekilde hallederiz gibi bi cevap aldım... eğer rahatlığa düşüyorsa yanlış cunki ilerde çocuk olursa ona nasıl bakacak yani
Normal biraz panik yapıyor. Onu sakinleştirmen gerekli. Şu zamanda evlenmek zor ve çok masraflı. Size tavsiyem nikah basın geçin. Tüm kuzenlerimi ve arkadaşlarımı evlendirdim. Düğün ve diğer saçmalıklar gerçekten boş iş. Hiç zevki tadı da çıkmıyor. Teyzelerin oynamasını izliyorsun. Arkadaşına de ki: gereksiz hiçbir masraf yapmayız evimizi dizeriz illaki olur rahat ol. Ansiyete yapmış kendine
Anladım, zor bir durum. Kendisi biraz gerçeklerden kopmuş gibi duruyor 😅 Belki de onun için düğün ve nikah işleri daha stresli geliyor, bu yüzden sürekli borç harç konusunu açıyor olabilir. İletişim çok önemli, ne hissettiğini ve kafandaki planları net bir şekilde anlatman gerek. ✨ Eğer ikiniz de aynı noktada buluşamıyorsanız, bence ilişkide bir adım geri atıp tekrar değerlendirmek en iyisi olabilir. Bazı şeylerin konuşarak çözüleceğine inanıyorum. ♥️
S.. kitrsin gitsin o zaman ağzına da sen yemek ver prensesin, mesele çalgı çengi miymiş, boşa yaşıyor o zaman oksijen israfı. Bir beyaz eşya da alamayacaksa gitsin anasının dizinin dibinde başını sevdirsin, gerçi anası da sevmiyor bunları. Neyin tavavasinda çalışacak kazanacak düğün de yapacak, gelinliğini de alacak takini da takacak. Evini de alacak, eşyanı da alacak. İki gün sonra çocuğunuz olduğunda nasıl bakmayı düşünüyor hangi hayal dünyasında, bunlar seninle konuşacağı konular değil sorun varsa çözümünü bulsun, ya da hiç bulaşmasın karıya kıza. Boşa umut vermesin. Neyin kafası bu?
Ekonomik reailteye yönelik farkındalık 0 Ev dahil eşyalarının Ne kadar tutacağına Dair hesap 0 Ülkedeki bireylerin Ortalama gelir dağılım ve Kazancına dair Bilgi 0 Empati Allaha yalvarıyor. Sonuç ="" S.. kitrsin gitsin , düğün de yapacak, gelinliğini de alacak takini da takacak. Evini de alacak, eşyanı da alacak. """
Tabi bunun için Evde yağmur dansı yapması lazım Direk gökten zembille Yağacak ve bir çırpıda bunları alabilecek 🤣🤣🤣🤣
Eğer evlenmeden aynı evde yaşıyorsan erkeklerin çoğu evliliği gereksiz görüyor. Kavuşma isteği yok, beraber vakit geçirme isteği yok. Evet evlenmek çok pahalı ama mesela nişanlım da ben de çabalıyoruz olduğu kadar. Sonunda aynı evde yaşamak var, beraber vakit geçirmek var, saat sınırı olmadan gezmek var. Erkek beyni bizimkinden farklı işliyor
Evlenmek istemiyorum diyemiyor parayı bahane ediyor 😂 Karı koca gibi yaşiyoruz diyosun zaten değişen tek şey bi imza, düğünde istemiyosun eee hala derdi ne sence, paramı? 😂 Üslubu bile saygısızca itin, karı koca gibi yaşadığın kadın tabiki evlilik hayali kuracak bunu isteyecek mesele paraysa sevgili de yapmasın zibidi. Kullandırma kendini
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Seninle evlenmeye pek de hevesi yok. Olsan da olur olmasan da olur kafasinda. Tabiiki de evlenmek bir sorumluluktur. Ama herkes bütçesine uygun bir şekilde evlenebilir. En azindan bunun planını yapar. 1 yıl şöyle yapayım paramı birikteyim bir süre de borç öderim diye hesabını kitabını yapar.
Evlenmeden evlilik hayatı yaşadığın insan hakkında da bu adamdan olur mu diye sormak da nasıl bir mantık məsəla? Absürt komedi gibi. Siz zatən yaşayacağınızı yaşamışsınız. Evliliğe gelince mi düşünüyorsunuz bizden olur mu diye?
Sen kendini zaten adama teslim etmişsin En son yapılacak aktiviteleri ilk sıraya alıp yerleşmişsin senden zaten alacağını almış bundan sonra seninle evleneceğini hiçbir zaman zannetmiyorum
Hayatım zaten beraber yaşamaya başlamışsınız. Bu düzenini bozmak istemiyor. Hani evleri ayırmadığın ya da cidden ondan ayrılmadığın sürece düzenini bozmaz. Üzülen sen olursun
Adam için olsa da olur olmasa da olursun. Böyle kadın bulmus hala neyin tribini yapıyor. Bide askere daha gitmemiş. Buna kalırsa sen bi 10 sene evliliği unut.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Karı Koca gibi yaşıyorsanız aynı evdesiiz aynı evde 1 yıl kaldiysan isterse evlenir masraf falan yok kandırmış seni. Seninle evlenmek istemiyor kullanmış senide zaten
@Zsez_S fark etmiyor ilişki başında ben söylüyorum zaten kimseye umut vermeden millete şov derdi olan çocukla evlenmek yerine kendi huzurunu düşünen bir hanım ile evlenmek daha mantıklı.
Ben de sadece nikahı mantıklıı buluyorum da. Benim sana tepki göstermem büyük konuşman. Hayat bana büyük konuşmamam gerektiğini net gösterdi seni de uyarıyorum 😂
@Zsez_S peki teşekkür ederim kötü niyetli biri değilim sadece bunca masraf ve strese sırf akrabalar 2 3 saat eğlensin diye üstüne kadın erkek beraber olacağından günahı boynunuza almaya değmez belki o eğlendirmek istediğimiz akrabalar burun kıvıracak onlar için yaptığımız şeylere
Kesinlikle öyle. Ben 8 sene önce evlendim. Hep diyorum Şimdi olsa sade bi nikah tamamdır. Ama sen yinede büyük konuşma. Bakarsın kız zengin çıkar o yapacam der😂
@Zsez_S genelde mantıklı konuşan biriyimdir karşımdaki kişi çocuk değilse hak veriyor genelde söylediğim şeylere başta tüm akrabalar mesela bana tersti şimdi hepsi hak veriyor benim sözlerimi duya duya
Sana karşı olan üslubu çok yanlış. Sevdiğin değer verdiğin bi insanla böyle konuşamazsın. Bence sen de biraz kendini geri çek evlilikten vs bahsetme çok fazla, üstüne de gitme bi askere gitsin gelsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
gerçek dünyada şatavatlı düğünler ve kına geceleri var düğün yapmayan yok ben sevmesem de