AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kartanem gibi, pu*t gibin i*ne gibin bişey
Nasıl anlayamadım
Replik o, birtanem genelde eşe sevgiliye ya da kızkardeş falan hitap işte sevdiğine
Peki dershanede ki hoca gibi düşünebilirsiniz ama hoca değil 19 yaşındayım bir gün bir evrak vermem gerekti bana bunu hocanın odasına bırakırmısın bitanem dedi
Sen bunu anlamayacak kadar cahilmisin hacı ablam
Konusabilirmiyiz
Cahillikle ne ilgisi var neden der mesela ağız alışkanlığı mı
Ne ağız alışkanlığı bildiğin sana yürüyor işte
@xererrhu olabilir hangi konuda
Eşim bnana çok karışıyor ya aslında ahlaki karakteri öyle ama. Ne yapım ne söylesem düzelmiyor ne dersen köyde eltiler var konuşuyorum konuşunca onlar gidiyor sonra bana sen böyle dedin sen söyle dedin diyor ya yoruldum artık yeter diyrosam. anlamıyor
Ama diyen kişi dershane de çalışıyor hoca gibi bir şey ben de 19 yaşındayım ve parmağın da yüzük var adamın bir evrak bırakmıştım bunu... hocanın odasına bırakırmısın bitanem dedi daha öncede sınıfımdan bir kıza da canım demişti ama bitanem fazla oldu sanki
Normal öyle demesi bazen doktorlar bile diyor ne alaka
@xererrhu ama samimiyetim yok ki
Olabilir ne bilim sormak lazım niye dediniz diye
Ve yaşlı birisi de değil Max 30 lu yaşlarda
Bitanem kelimesi sevgiliden eş ve evlattan başka kişiye söylenmez
@xererrhu herşeye karışıp muhalefet ediyorsa o evlilikten hayır gelmez seni boğuyor bu ilişki çoluk çocuk var mı yoksa son kez kendisini uyar ğer baktın kendi bildiğini okuyor ayrılın bitsin bu iş
Bana söylediğin de çok şaşırdım bana bunu diyen ilk kişi neden böyle yaptı anlamadım canım demesi anormal mi peki sadece bitanem mi anormal daha önce tamam canım falan da demişti
2 yaşında kızım var valla olmaz işte
Canım demesi sıkıntı değil bşrtanem demesi anormal bazı kelimelerde samimi 2 insan canım kelimesi kullanabilir bu birazda cümleye bağlı bir durum
Bitanem demesine şaşıran tek kişi ben değilmişim demek ki
@xererrhu o zaman kendisini sürekli uyar de ben sana karışıyormuyum bu kadar de alttan alma her zaman dişli ol ara sıra
Tekrarlarsa lütfen böyle hitap etmeyin de
Ama işte hoca gibi bir şey olduğu için böyle bir konuşmada bulunmak istemiyorum yanlış anlaşılırım diye kendisinin düşünmesi lazım hani soğuk birisiyim de anlamıyorum gayet normal bir şeymiş gibi söyledi
O zaman ne kadar derse desin siz ciddi olun işinizde daha ileriye giderse sende kelimelerden artık rahatsız olduğunu söylersin
Hayatım falan demez inşallah. acaba beni kardeşi gibi yakın gördüğü için mi nazı geçiyor
Ya da beni önemsemiyor mu ama sanki önemsemese direk bunu hocanın odasına bırakırmısın derdi ya da ismimi söylerdi neden böyle hitap etsin ki
Hayatım falan derse zaten söyle yani direkt
Bir kerede dershane de ben çıkıyordum sınıfa o da iniyordu bana hoş geldin dedi ben de mecbur hoşbuldum dedim oysaki yüzüne bile bakmamıştım
Olabilir bunda bişey yok
Peki şöyle bir durumda var dershane de öğrenci gelmediği zaman aranıyor bir gün beni aradı bu hoca açtım direkt ismimi söyledi nerdesin dedi evdeyim dedim neden gelmedin dedi hastayım dedim geçmis olsun dedi teşekkür ederim sonra ayrıyeten neyin var dedi grip olmuşum falan dedim geçmiş olsun dedi teşekkür ederim dedim sonra kapadım işi gereği neden gelmediği mi öğrenmek istiyor hasta olduğumu belirtiyorum geçmis olsun dedi sonra neden neyin var diye ayrıyeten soruyor ki biraz özel bir soru değil mi sizce
Bu adam sana yürüyor o kadar dikkatli ol
Ama kardeşi yaşındayım parmağında yüzük var başka bir yanlışını da görmedim bunlar dışında
Demekki güzel ve alımlı bir kızsın ondan olabilir
O kadar öğrenci varken neden ben🤦
Ne bileyim onu kendisine sorucan artık
Yani birde bir çok kez ismimi unutuyor bir kere bizlerden bir kağıt alacaktı gelmiş bana sen diyor oysaki diğer kızın ismini biliyordu
Valla ne yaptığını ben bile anlayamadım
Dershane açılmadan bir kaç günde önce kitapları falan almaya gitmiştik bana gelmiş şey dedi bunları çantana koyarsın sanki ben çantama koymayı bilmiyorum
Tamam işte sana karşı çok ilgiliyse birşeyi var demekki
İlgili olması için bir sebep yokki çok saçma
Ama oluyır işte demekki adamın bilekikde ilgisini çekiyorsun kimse kimseye bu kadar üstüne düşmez
Yani siz bu anlattıklarımdan yola çıkarak bu adamın size ilgisi olabilir mi diyorsunuz en çok hangi olay bunu size düşündürdü anlattıklarımdan
Yavrum daha iyi bence
Normal mi bitanem demesi
Nomal bence
30 lu yaşlarda birisinin reşit birisine arada samimiyet olmamasına rağmen bitanem demesi normal yani öyle mi benim bildiğim sevgiliye ve yahut eşe denir
Ama sorduğun soruda yaş belirtmemişsinki eğer arada samimiyet yoksa demesi normal değildir tabikide canım
diyen kişi dershane de çalışıyor hoca gibi bir şey ben de 19 yaşındayım ve parmağın da yüzük var adamın bir evrak bırakmıştım bunu... hocanın odasına bırakırmısın bitanem dedi daha öncede sınıfımdan bir kıza da canım demişti ama bitanem fazla oldu sanki
Ayy ben baya yablış anlamısım kusura bakma. Eğer ileri giderse ailene söylemekten çekinme olur mu
Ağız alışkanlığı olabilir mi acaba
Umarım öyledir. Belki eşine falan öyle sesleniyordur
bir şey yaparsa çevrendekilere söyle
Eşine seslendiği gibi banada mı sesleniyor yani
Ya ağız alışkanlığı işte belki yanlışlıkla söyledi
Ama hiç yanlışlıkla söyler gibi bir hali yoktu gayet normal bir hitap şekliymiş gibi ve yanlışıkla söyleseydi pardon falan demezmiydi
Peki şöyle bir durumda var dershane de öğrenci gelmediği zaman aranıyor bir gün beni aradı bu hoca açtım direkt ismimi söyledi nerdesin dedi evdeyim dedim neden gelmedin dedi hastayım dedim geçmis olsun dedi teşekkür ederim sonra ayrıyeten neyin var dedi grip olmuşum falan dedim geçmiş olsun dedi teşekkür ederim dedim sonra kapadım işi gereği neden gelmediği mi öğrenmek istiyor hasta olduğumu belirtiyorum geçmis olsun dedi sonra neden neyin var diye ayrıyeten soruyor ki biraz özel bir soru değil mi sizce
Resmen küfür etmiş
Küfür?