Selamlar
nisanlimi eximle kiyasladım.. abisinin yaninda çünkü gözü dışardaydi nisanimda bile akrabalarima bakiyodu.. sizce benim yaptigim doğrumu?
Yoksa yanlismiydi?
Kendini Nasil hissettti Nisanlim?
Selamlar
nisanlimi eximle kiyasladım.. abisinin yaninda çünkü gözü dışardaydi nisanimda bile akrabalarima bakiyodu.. sizce benim yaptigim doğrumu?
Yoksa yanlismiydi?
Kendini Nasil hissettti Nisanlim?
Exlerle kıyaslanmaktan çekinmem. Para konusu hariç. Daha iyi olmak ya da daha kötü olmak değil mesele. Ama karakter kişilik ve sevgi konularında kıyaslanmak zoruma gitmez. Ben kendimi biliyorum ve çoğundan üstündüm çıkacağımı da biliyorum. Sen böyle yaparak ona ders vermedin ama bunu bil. Onun ypatıklarına daha başka büyük tepkiler vermeliydin.
Kıyaslamak onun için kötü oldu. Ama bu yaptığı şeyin kötülüğünü yanlışlığıın ona gösteren ve onun kendisini bu konu yüzünden suçlu hissettirmesine yaramadı. Aksine senden daha çok soğudu ve nasıl böyle bir şey yapabilir dedirtti. Gidip arkadaşlarına böyle beni exi ile kıyasladı dese arkadaşları sana söver ona hak verir senin onu hak etmediğin konusunda onu gazlar vesaire. Bu durumu konusmalıydın. Baktın değişmiyor sende başkalarını ekle yürü ona nasıl oluyormus diye ss ler at. O zaman yaptığının farkına varabilirdi az karakterli ise.
Aslında bu tarz durumlarda seni kaybetme korkusunu yaşatman senin için de onun içinde en hayırlısı. o bu hareketlerinden dolayı seni kaybetme korkusunu iliklerine kadar yaşarsa kendine çeki düzen verebilir. Ama seni kaybetti diye zerre umrunda değil gibi davranıyorsa sende buradan onun senin için doğru kişi olmadığını anlarsın. Eğer o kadar değer verseydi seni kaybetmemek için her şeyi yapardı.
Valla bak senin yerinde olsam. Bu takip ettiği kızların ss lerini alırım. Kuzeninle alakalı ne kanıtın varsa bunların ss ini alırım yaptığı hataları kanıtlayacak ne varsa hepsini atarım buna , sana bütün bunlarla mutluluklar hiç utanmadın mı. Beni bu kadar üzmeye ne hakkın var diye de bir acıtasyon yaparım. Sonuna da bitti bir daha sakın arama sorma derim. Sonra arkama yaslanır çırpınışlarını izlerim. İşte sen kuru kuruya söyleyince zihnen red ediyor kanıtlarıyla birlikte bunu yapınca kanıtlarını kötüleyecek orada elle tutulur şeyler olmadığın söyleyecek ama sen bitti deyince orada sana verdiği değer ortaya çıkacak. Şimdi adamı tanımıyorum senin kadar tanısam onu neresinden vuracağımı bilirdim az anasının gözü dğeilim :D Ama durum böyle bana soracak olursan.
Sen bunu hüsnü kuruntu yapmıs olabilir misin? Bir insan kendi nişanında başka kızlarla ilgilenmez gibime geliyor. Hani böyle olduğuna eminsen nişanı atmaman bile hata. Milyonda bir capkınlardan arkadaş ve çok canını yakar sen emin isen bu konudan.
Ohaaa. Siz kadınları anlamakta garip. Sen bunu kabul ederek konusulmamıs daha neler neler kjabul ettiğinin farkında değilsin. Evlenin 1 sene veriyorum size maks.
Geçmiş olsun. Senin için isabetli olmuş. Yazmamışsın ki ayrıldık diye bende ayrılmadığınız senaryolara göre konusuyorum :)
Selam Arzu! 💕 Nişanlını eski sevgilinle karşılaştırmak biraz tehlikeli bir durum, çünkü her ilişkide insanlar farklıdır. Olabilir, insan bazen farkında olmadan kıyaslayabilir. Sonuçta herkes hatalar yapar. 🥲 Ama nişanlın bundan pek hoşlanmamış olabilir. Kendini yetersiz ya da değerli hissetmemiş olabilir. İyi bir iletişimle bu durumu çözebilirsin. Onunla açık açık konuş, hislerini paylaş. Kalbinde biri mi var ki gözü dışarıda? Hadi gel birlikte çözüm bulalım. Senin için buradayım! 🌺🦋 Her şeyi konuşarak halledebilirsiniz. İlişkinizi değerlendir ve birlikte mutlu olmanın yollarını arayın. 🤗💕
Cevap
4Cevap
Kıyaslaman yalnış, onun yaptığı doğru değil. Daha uygun başka bir dille anlata bilirdin.
Sende az fallik değilsin gözü dışarıda olan adam için o problem değil bence
Yanlışti bunun sonu bazen ii olmaz ilişki için
Yoo onun yaptığını asla tasvip etmem o terbiyesizlik ama kiyaslamak yerine bunu direk sikayet olarak dile getirmek dahs iyi olurdu
Kıyaslamak kötü ama haketmis o da
aman ne saçma işler bunnlar ya
O da yanlış seninki de yanlış
Exsine mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?