Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben cidden soruyorum niye dalga geçiyorsunuz 😂
Dün akşam saat 7-9 arası sebepsiz bir ağlama tuttu beni öyle ağlıyorum ki normal duruyorum böyle gözlerimden yaşlar dökülüyor Allah Allah diyorum tutmaya çalışıyorum kendimi ama durmuyor meğer bugün öğrendim ki aynı saatlerde erkek arkadaşım da bir sıkıntı yüzünden ağlamış.. gerçekten böyle bir şey var mı yaşayadiniz mı daha önce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben eskide kalmış kişilere karşı sadece nefret hissediyorum o da haklı olarak, hala sevdiğim için değil.
Nefret sana zarar verir onlar için dua et Allah seni bunun karşılığında başka bir yerden sevindiriri
En fazla Allah ıslah etsin diyebilirim, fazlasını haketmiyorlar..
Önemli olan onların değil senin ne hak ettiğin.. Allah senin daha güzel şeyler hak ettiğini biliyor sen onlar hak etmesede gerçekten diyorum bak kalbindeki kini, nefreti yık güzel niyetlerle et onlara dua vallahi sen kazanırsın.
"Allah senin daha güzel şeyler hakettiğini biliyor "
Çok güzel söylediniz🙂
Sağolun
😌😌🌸🌸💗💗 sen sağol kardeşim
Sizin normal haliniz değil mi ağlamak
Sana normal hali ağlak olan denk gelmiş benim içim sıkılır hep tebessüm ederim
Sen farklısın yani. Ne mutlu
Farklı olduğumdan değil erkek nasıl mutlu edilir bildiğimden..
Ayakta alkışlıyorum sizi
Alkışla diye söylemedim ama teşekkür ederim
Saygım sonsuz
eskisi mi
Hayır şu an devam eden ilişkim
acısı warmı
Saçma
Rabbim sana da böyle iyi ve kötü hâlini hissedecek kadar bir sevgili nasip eylesin
Gerek yok
Bence buna ihtiyacın var 🙂 inan gelecek..
Bana bakan olmaz tipsizim
Ahlakın güzel olsun 🥰 eminim ki tip olarak da iyisindir Allah'ın yarattığı tipsiz olmaz sen kendine aynada bir bak subhanallah de beni bu kadar kusursuz yarattığın için şükürler olsun de sen kendini kusursuz görürsen "kibirlenmeden" ve ahlaken de güzel olursan Allah seni sever, sonra insanlara sevdirir..
Tip olmadan olmaz
Ahlak falan hikaye
Ermişsin
Bu hafta altın ve dolar tahminini alabilirmiyim
😏
😏😏
Dua 🤲🏻
Allah kabul etsin 🙏
var mı özel olarak gönlünden geçen bir dua? Biz ablamla beraber tanımadığımız insanlara dua ediyoruz onun için
Vallah mı?
Benim hisseler %5000 artsa 😂
Artsın inşallah mevlam çoğaltsın ki eğer hayırlı işler için kullanacaksan bu zenginliği daha çok verir senin tahayyül ettiğinden daha fazla.. Yetimleri doyur, giydir, okut.. bak nasıl bereketli oluyor kazancın ve belalardan nasıl koruyor yaptığın iyilikler seni 🌸 kalbinde çiçek açsın ama sende kalplerde çiçek açtır. Duacınım 🤲🏻
Adamsınnn ❤️ sözüm olsun sanada ayırırım 🙋🏼♂️
Adam olan sensin 😌 Sadece dua isterim 🤲🏻
Dualarım seninle kanka..
Yalan aw
Doğruuuuu
He he