Hipergami kavramını duymuşsunuzdur arkadaşlar. Benim bu konuda söylemek istediğim birkaç şey var.
Gördüğüm kadarıyla hipergami kavramını zengin erkek bulmakla ozdeslestiren kişiler var. Bu bence yanlış bir algı.
Hipergami demek kadının çocuklarına iyi genler verebilecek ve güvenli ortam saglayacabilecek baba secmesidir.
Genler kısmına bakacak olursak Türk erkeklerinin çoğunluğu gayet iyi genlere sahip. Tipi çok kötü olan erkek çok az görmüşümdür. Dizilerde filmlerde uç tipler gösterilerek beklenti gereksiz yükseltiliyor ve gayet yakışıklı erkekler bile bu nedenle harcanıyor.
Güvenli ortam sağlama konusu ise erkeğin zengin olması ile değil ekmeğini gerekirse taştan cikarabilecek çalışkan ve akıllı biri olmasiyla mümkündür. Yani bunun için illa zengin olmanıza gerek yok. Ki zengin insanlar genelde güçlerini paradan aldıkları için çocuklarına o kadar da değer vermezler zaten. Kadınlar için de bu böyledir. Çoğu zengin kadın ve erkeğin az çocuk yapmasının nedeni budur. Bu nedenle zengin eş demek daha güvenli ortam demek değildir.
Kısacası kadın doğası hipergami cart curt gibi bahanelerle servetiniz için sizi avlamak isteyen peynirlere itibar etmeyiniz. Bunun kendi hemcinslerinizin size paranız için dost olmasından bir farkı yoktur.
Okuduğunuz için teşekkürler...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer