Şahsen ben öven tarafta değilim. Siyah avrat eğlenmek, mavi avrat evlenmek için var. Kaldı ki kadınlar da erkekler konusunda tutarsız. Bunu hepimiz biliyoruz...
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadınlar biraz eli mahkum kalıyor, bence ama erkekler yeterince özgüvenli olduktan sonra güzel bir kadını tavlayabiliyorlar rahat.
Güzel ve bir tarafları kalkık kadınlar da yapabiliyor bunu? Kaldı ki erkeğin eli mahkum bence çünkü günümüze bakarsak, kendini boyayan 10 kadının 10'u da, 50 erkeği birden peşinden koşturabilir fakat erkek tarafı bu konuda epey zayıf kalıyor. Kadınlar seçer, erkekler seçilir. Bu değişmez bir gerçektir.
Sorun aslında bu: Kadın 50 erkeği peşinden koşturabilir ama hangi 50 erkeği? Brad Pitt gibi 50 erkek koşmuyor peşinden dolayısıyla çoğunlukla içlerinde en iyisi bile Brad Pitt'in onda biri etmiyor ama erkek 1 kişi üzerine yoğunlaşıyor çünkü kaybetme riskini göze alamıyor ve dolayısıyla onu da kazanıyor ne kadar güzel olursa olsun. Yeterince ilgiyle elde edilmeyecek kadın yok eğer boştaysa ve gerçekten çok farklı, ciddi bir mazareti yoksa.
Sonuç olarak 50 erkeğin arasından istediğini tercih etme lüksüne sahip kadın. O 50 olmazsa, başka 50'yi peşine takar farketmez. Ta ki Brad Pitt'ini bulana kadar. Erkek öyle mi? Talep fazla bir kere. Rakip çok. Ayrıca artık tüm erkekler işi çakallığa vurup duygusal yanaşıyor kadınlara. Yani her açıdan erkek, kadın için savaşmak zorunda. Bu kadar net.
Yakışıklı erkeklerin yanındaki çirkin kadın sayısıyla güzel kadınların yanındaki çirkin erkek sayısı arasında bir çalışma yapılırsa ve sonuçları ortaya çıkarsa o zaman ne demek istediğim anlaşılır sanırım :)
Tamam işte o halde; 'Kaldı ki kadınlar da erkekler konusunda tutarsız.' cümlemle ortak noktaya çıkıyorsun demektir. Erkekler de ne istediğini bilmiyor kadınlar da. ;)
Alttaki dolgun sevenler için, üstteki kuru sevenler için.
Üsttekinin gözü yükseklerde Alttaki asgari
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olabilir ama bana göre yanında üsttekinin tarzında bir kadın varken-illa sevgilisi olmasına gerek yok-o kızın bulunduğu bir ortamda, diğerinden övgülerle bahsedecek erkekte akıl yoktur :)
Ben ikisinide överim ama hok bana düşen kel kör topal göbekli şişman basenli offff daraldım bir bunlara bak bide benim dediklerime
1
23 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şevval Duru gibi bir kızı övecek olan üstteki kızı güzel bulmasın ya:) Hakaret resmen Chloe'ye :) Ayrıca Şevval'in de göbeği, baseni var; her ne kadar senin gibi düşünenlere öyle gelmese de:)
Bana göre daha yapılı :) Yani ben yanında fazla ince kalıyorum :) Bu iyi bir şeymiş gibi görünüyor böyle söyleyince ama demek istediğim:gösterişli :) Manken sonuçta yani normal, omuzlarının filan daha geniş olması
Evet belin baya ince çıtkırıldım gibi ama her erkeğin hayalini süsleyecek şekilde. Güzel yani benim kriterler içinde. Heleki sevgililerimi düşünürsem mükemmel. Bacaklarında uzun ve pürüzsüz görünüyor. Neyse iyi geceler.
Bize tam olarak anlatmak istediğin nedir çözemedim.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bu soruyu şundan sordum aslında:Az önce bir soru gördüm, kızın teki soru açmış "Hakkımda ne düşünülüyordur, sizce?"diye ve fotoğrafını paylaşmış. Kimseyi küçümsemek değil niyetim ama kızın bir havaları varki sanarsın Adriana Lima. Bunu fark eden bazı kızlar da bunu yüzüne vurmuş. Birkaç erkek de gidip o kızların yorumuna "Böyle tipsiz kızlar bu kıza laf ediyor ya."demiş ama eğer o erkekler, soru sahibinin fake hesapları değilse cidden saçmalamışlar. Yani yorum yapan kızlar, o kıza bin basar ama gidip soru sahibini korumuşlar hem de o karakterdeki bir soru sahibini.
Bu terste bir işlik var hakim bey şimdi anladım. Böylelerini bende görüyorum ama dikkate almıyorum geçenlerde serenay sarıkaya güzel dedim diye topa tutuldum soru sahibi nasıl sizce diyor kendi kötü diye bellemiş kafasında sende kötü diyeceksin yoksa sıkıntı büyük hocam.
Ben sarışın insanları sevmiyorum. Sarı rengi de sevmem. Bir insan kırmızı seviyor diğerleri sevmiyor diye ona bir etiket mi takmak lazım. Sarışın sevmiyorum hayatım boyunca bir tane sarı arkadaşım bile olmadı sinsi ve kirli gibi geliyor bana.
Sen hiç içi çürük çıkan kabuğu parlak ceviz görmemişsin. Ever ikinci resimdeki kıza konsomatris tipi var evet ama yinede karakter olarak değil güzellik anlayışı ve göz zevki olarak birinci resimden iyi. Tabiki bu benim fikrim diğer insanlar beğenmez saygı duyarım. Fakat hiçbi zaman önyargılı olmamak lazım.
İyi de hayallerindekiler yanındayken neden bunu yaparlar? Aldatılan kadınlara ve aldatıldıkları kadınlara bir bak, bence :) Resmen zevksiz bu erkek milleti ya :)
Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum. Sonuçta Rus kızlarını da biliyoruz, genel anlamda. Yanlış anlaşılmasın, ırkçılık filan yapmıyorum. Ben Rus kızlarını arkadaş anlamında gayet beğeniyorum yani Türk kızlarından daha iyiler bence, her anlamda.
En İyi Cevaplar