Erkek, annesinin beni istemediğinin tavırlarından farkında olduğum halde annem seni gerçekten çok seviyo diye neden üsteler?

Sürekli annesinin beni ne kadar sevdiğinden bahsediyor oyle seviyor böyle istiyor diye nasıl abartıyo aramız bozuldu diye yüzüme bakmadı annem bana kızdı bir an önce adını koyun diyo bana diye neler diyo annesinin beni sevdiğiyle ilgili ama halbuki annesi tanidigimiz biriydi zaten annesiyle karşılaştigimizda annesi yüzüme bakmıyo desem yeridir bundan aslında kendisinin beni çok istediğini kendi düşüncelerini böyle yansıttığını düşünüyorum ama bana bunu annesi uzerinden söylüyosa annesi ona da beni istemediğini belli ediyodur diye düşünüyorum annesi istemediği halde neden bu kadar çok sevdiğinden söz ediyo var mı yaşayan annesinin tavırlarıyla sevgilimij söyledikleri çok tutarsız annesinin sever halini de çok iyi biliyorum ilk zamanlar sanki geliniymişim gibi davranıyodu sevdiğinde nasıl davrandigini gördüm sonralari kadına bir şey oldu tavırlarıyla istemediğini net belli ediyo ben bu konuda sevgilime hiç bir şey demedim bu arada annen beni istemiyo diye hiç bir şey demedim ama o sürekli annem seni çok seviyo aşırı içten istiyo seni diye üsteliyo

Erkek, annesinin beni istemediğinin tavırlarından farkında olduğum halde annem seni gerçekten çok seviyo diye neden üsteler?