Kocamın annesi beni bir türlü sevemedi?

Kocam urfalı ben aydınlıyım. Kocam avukat. Annesi zamanında bizim memleketimizden kız al disarıdan alma diye diretmiş. Ama biz kocamla 2 senedir sevgiliydik o zamanlar. Evlenmeye ikna etme süresi 1 seneyi geçti. Annesi beni bir türlü sevemedi kendi memleketinden olmadığım için ve başım açık olduğu için. Başım açık ama dışarıda en açık giyindiğim kıyafet kısa kollu tişörttür öyle dar ve kısa giyinmeyi seven bir insan zaten hiç değildim. Oturmasını kalkmasını bilen saygısını her zaman koruyan bir kadın oldum. Kocamın ısrarları sonucu evlendik 2 tane çocuğumuz var annesi beni hala istemiyor. Aradan 8 sene geçti. Annesi beni terslesede sevmesede ona karşı hiç saygımı bozmadım. Söylediği tüm lafları yuttum. Oğluna hergün 3 öğün yemek yapıyorum çocuklarima bakıyorum kocamla birbirimizi seviyoruz ayrıca kaynanamada her evlerine gittiğimde siz oturun lütfen işleri ben yaparım diyorum. Kadın beni asla sevmiyor. Ne istiyor bu kadın benden anlamıyorum. Kocamı çok seviyorum ama annesinden biktım. Kocam beni aldatsa kadın bir yerlerine kına yakacak. Sürekli kocama beni kötülemeye çalışıyor. Kocamında annesidir annesiyle arasına mesafa koymasını isteyemem. Onun sorunu benimle oğluyla değil. Ayrıca aile yapıları feodal bir yapı. Onlarda akraba sistemi bizimki gibi değil. Onlarda hala teyze amca bile can kandır onlar için. Annesini heleki hiç silemez araya mesafe koyamaz. Kocam böyle buyümüş böyle görmüş çünkü. Napicam bilmiyorum
Kocamın annesi beni bir türlü sevemedi?