Kocamın annesini sevmiyorum?

Eşim polis tayinden dolayı tekirdağdayoz annesi babası da bu şehirde iki kardeşi daha var onlar farklı şehirde eşim de ben burada olduğum için ara sıra annemi babamı da ziyaret etmem gerekiyor ben karımın elinden tutup karımla gitmek istiyorum diyor ama ben eşimin annesini sevmiyorum bir zararı sana dokundu mu derseniz dokunmadı. Sadece bazen boş boğaz konuşları var onun için de eşim yaşlı eski insan ne dersen de yine ara sıra atıyo nadir diyo yapacak bişey yok senin annen de ara sıra öyle şeyler söylüyor dedi ikimizde annemizi atamayız küsemeyiz dedi bende bu annesinin ara sıra boş konuşmalarından dolayı ondan soğudum eşim de sevmek zorunda değilsin tabiki dedi bana ama evliliklerde sorun çıkmasın diye bazı şeyler tölere edilir umursanmaz dedi senin annen kırıcı bişey söyleyince ben hiç takmıyorum sana bile hiç demiyorum ben kendim cevabını veriyorum sende hep cevabını ver dedi bende hiç annesinin babasının yanına gitmek istemiyorum.

eşim en son bana bu duruma çok üzüldüğünü arada sıkışıp kaldığını söyledi ben burada yaşadığım için mecburum ara sıra ziyarete dedi eğer benimle iyi geçinmek istiyorsan annemle babamla da iyi olmak zorundasın ben oraya tek gidince çok kötü oluyorum oturmak bile batıyor dedi

sizce ben ne yapayım bi akıl verin nolur

Kocamın annesini sevmiyorum?