Annem kocamı sevmiyor ne yapmam lazım?

3 senedir evliyiz kocamla 8 sene bir sevgililik dönemi sonu severek evlendik. Birbirimizi tamamlıyoruz çok iyi anlaşıyoruz evlilik süresi boyunca hiç kavgamız olmadı taa ki annem müdahale etmeye başlayana kadar. Annemde bel fıtığı var evin tek kızıyım bi abim var oda çalışıyor. Ameliyatsız tedavi gördü 6 7 ay annemin evinde kaldım anneme baktım. Sadece hafta sonları evime gidebildim. Onda bile bana laf soka soka. Evime asla göndermek istemedi. Eşim tek başına kaldı aylarca kendi işlerini kendi halletti beni idare etti ta ki büyük bir kavga çıkana kadar. Eşim en son patladı ne zamana kadar böyle olacak eve geliyorum yoksun falan demeye başladı. İki tarafı idare etmeye çalıştım arada kalan ben oldum. Sonra kavgamız duyuldu annem eşimden nefret etmeye başladı. Kızı bize göndermiyor demeye kalktı halbuki 7 aydır bekar gibi yanında kaldım komşular kavga edip geldim sanmaya başlamış onu bile takmadı hiç. Şimdi bayram geliyor yüzüne bile bakmıyor eşimin arkasından küfürler hakaretler ediyor ben ne yapacam bilmiyorum. Akıl verin arada kalmaktan çok yoruldum.
Annem kocamı sevmiyor ne yapmam lazım?