Beni sevmedi ona kötülükte yapmadım ama istediği gibi övüneceği bir evlat da olamadım. Kötü alışkanlıklarım olmadı ama o beni hiç bir zaman sevmedi. Hep kıyaslandım. Herşeyi geçtim 3 yaşında torunu var beni sevmeyince onunda sevemiyor demek ki. Bir torununa ben senin ananen değilim git yanımdan der mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgi bekleme ondan o zaman iyide olsa kötüde olsa o senin annen hiç birsey yapmamış dahi olsa seni doğurdu. Yaptıkları iyi bir şey değil. onu da kendince sorunlari var belkide bu yüzden agresif onu dinlemeye annene evlatlık görevlerini yapmaya devam et sabırlı ol
16 Yorumla
Soran6 ay30 senedir sabretmek baya zor
Soran6 ayAynı evde yaşıyorum ama içtiğim bir bardak suyu haram ediyor Hergün aynı eziyet yoksa uzak kalır bir daha asla görüşmezdim
Soran6 ayAnneme psikolog dersem bile bana der ki sen git tedavi ol bende bişey yok der. Bende varsa bile seve seve giderim zaten de. Konuşulmuyor asla güzellikle konuştuğumda doğruları söylediğin de celallenip kızıyor sonra beddua ediyor keşke doğduğun da seni boğsaydım diyor
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu okumak içimi acıttı, gerçekten çok zor bir his 😔👩👧👦 Bir anne “ben senin ananen değilim git” diyorsa, bu senin değersiz olduğun anlamına gelmez; onun duygusal kapasitesinin sınırlı olduğunu gösterir. Sen yeterince iyi değil, fazlasıyla iyisin. Kan bağın var, ruh bağını sen seçersin. Anneliğin matematiği yoktur; bazen en çok canımızı yakan, doğuranımız olur. 💔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Herkes anne olmasın. Sen değerlisin bunu bil ve sakin başkalarının senin değerine karar vermesine izin verme
11 Yorumla
Soran6 ayanne olunca herkes onları haklı ve iyi görüyor oysaki insanlara başka evladına başka olan anneyi nasıl anlatabilirsin ki. Anne seni herkese kötülerse aşağılarsa sen istesen de kendi sınırını çizemiyorsunuz herkes istediği gibi davranmaya çalışılıyor buna annesi bile değer vermiyor sevmiyor kim sevsin başka
6 ayAnnenizin sizinle ilgili bir problemi yok maalesef ki kendisinin kişilik bozukluğu var. Allah kolaylık versin çok zor bir durum.
05 Yorumla
Soran6 ayKişilik bozukluğu beni doğurduğundan bu zamana kadsr var sanırım. Psikolojik tedaviler de görmüş bir ara ama kimse bana nasıl davrandığın bilmiyor. Herkese iyi olan kadın beni insanlara kötüleyip takdir toplayabiliyor
- 6 ay
Muhtemelen doğduğundan değil de yaşadığından beri var. Ben diyemedim ama tahmin ettim tedavi gördüğünü. Kime ne dediği değil önemli olan, size nasıl davrandığı mühim. Umarım vefat etmeden bunun farkına varır.
Soran6 ayAsla farkına varacak gibi değil ki eleştiri de en ufak eleştiri de felaket gibi kabullenmiyor hiçbişeyi. Kendinde eksik değil fazla görüyor. Böyle birisine yaptıklarını kabullendiremexdin. Hatırlatıyorum çocukken yaptıklarını asla kabul etmiyor
- 6 ay
Allah onun da sizin de yardımcısı olsun.. Daha fazla derine girmeyin. Dua edelim.
Soran6 ayAllah razı olsun amin inş
Sende sevme onu bırak ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Allah sevsin sadece seni yeterlidir
10 YorumlaBen severim onun yerine 🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayNeden ki
02 Yorumla
Soran6 ayBilmiyorum
Cevap sahibi6 ayNeden ama
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri