Anne beni niye sevmedin?

birgün ölürsem ölüm şeklim ne olursa olsun sorumlusu annemdir Bana uyguladığı baskı ve mobing gün geçtikçe daha çok canımı yakıyor Kendini her ne kadar mükemmel biri olarak lanse etmeye calışsada içini ben biliyorum Bana olan baskısı günden güne artıyor ve ben dayanamıyorum Bugün bana eğer onun ev işlerini yapmazsam beni kuzum yapıp satacağını söyledi Bunları söylerken babamda oradaydı ve bana kes sesini it demekten başka hiçbir şey demedi Ben kendi kızıma bunları kazara bile olsa yapsam utanırdım çok ağlardım Ama o gene beni suçladı benim suçum ise masadaki bulaşığı toplamamak Bu bana olan baskının minimum hali evden attılar beni öldürmekle tehtid etti boğazıma bıçak dayadı gibi daha niceleri bana babaannenin çektirdiklerinin intikamı olarak sana böyle yapıyorum dedi Ben kurbanım özet olarak annem bana ne isterse yapabilirmiş sen benim kölem olmak için doğdun diyor ama ben seçmedim ki doğmayı Herkesi herkese karşı korur ama beni kimseye karşı korumaz canım ailem haklı olsam bile haksızımdır Dışarıya çok fazla çıkamam çünkü yaşım küçük bana zarar verebilirler Ama evin her işini yapıp evlenecek kadar büyümüşüm bir işte çalışacak eve para getirecek kadar büyümüşüm ama kafede çalışırsam kuzum olurmuşum çünkü ben öyle olmak için çabalıyormuşum ama canım annem bana engel oluyormuş benden utanıyormuş meğer ben ne kadar berbat bir insanmışım benimle gurur duymaları için elinden geleni yapan ben meğer ne şeytanmışım yaşamayı hak etmeyen bir şeytansın dedi bana benmişim onun huzurunu bozan ama bana bıçak çeken oydu ben onun psikolojisini bozuyormuşum yazıklar olsun bana umarım birileri ya da ben kendimi öldürürmüşüm öyle dua ediyor bana ölürsem üzülmez misin dedim 2 gün elalem görsün diye ağlarım 3. gün hayatıma bakarım dedi en azından elalem görsün diyerek bile olsa ağlar arkamdan bu mutlu etti beni ama mutlu olmamda suçtu benim gibi bir şeytan mutlu olamaz dimi anne? Anne hep kızıyorsun sorunca ama ben genede sormak istiyorum ben senin evladın değil miyim?
Güncellemeler
10 ay
Annem beni niye sevmiyor?
Anne beni niye sevmedin?