Bi süredir konuşuyoruz, gerçi bitirdi sağ olsun🤠. Diyalog şöyle (b:ben / o:kendisi)
o: Ama ciddi anlamda benim için gerçekten çok az şey ifade ediyorsun. sana yalan söylemeyeceğim. Yine de seninle iletişim kurmak isterim. Çünkü şendi beğeniyorum. Sebebini bilmiyorum.
b: çok şey ifade etmememe alınmam. Olması gereken bu. Sanaldan bi süre konuştuğu kişiye bağlanan ciddi sağlıksız bir insandır ya da yalancıdır diye düşünürdüm. Gerçek hayatta hiç görmediğin birine değer vermek zordur zaten.
o: Öyle olsun, temelde haklısın.
—alındığını düşündüğüm için meramımı düzgün ifade etmek için şunu yazdım—
b: İyi kalpli birine benziyorsun. İnanılmaz zekisin. Duygusal değil, mantıklı düşünüyorsun. Her zaman her şey hakkında danışmak isteyeceğim birisisin. Bir insanın sahip olabileceği en değerli arkadaşlarından biri olduğuna eminim. Ama yıllarca mesajlaşsak bile "benim için çok değerli bir insan..." demezdim. Gerçek hayatta görmenin anı biriktirmenin önemli olduğunu düşünüyorum değer verme konusunda. Umarım kabalık olarak algılamazsın. Ben de senin için hiçbir şey ifade etmediğimi biliyorum. Sanal dünyanın gerçekliğinden bahsediyorum. Bunlar subjektif konular, aynı fikirde olmayabiliriz elbet.
o: Sözlerim için sana minnettarım. Ama benim düşüncem şu ki, iki ev ötede yaşasan bile senin sözlerinle gerçek hayatta seninle vakit kaybetmezdim. Ancak, senin hakkında kötü bir şey söyleyemem. Önceden söylediğim tüm güzel şeyler de geçerlidir.
İyi şanlar.
—-
Muhabbet böyle arkadaşlar.🤷♀️😂 bir şey yazmadım bende. Ama niye alındı anlamadım. Afedersin durduk yere ağzımıza mıçıyorsun benim için bir şey değilsin diye, ben gene kibarca durumu eşitleyince de darılıyorsun. Kim haklı sizce.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer