Geçen gün buradan biriyle tanıştım.
19 yasinda bir kız arkadaş Mersin'de üniv. İçin bulunuyor.
Biz bununla buluşup kahve içmek için buluştuk. Güzel bir kahve sohbetinin ardından akşama doğru eğlence mekanlarında hiç bulunmadım dedi. Bende istersen götürebilirim dedim ardından bununla gittik viski içtik o iki bardak ile yıkıldı. Sonra bunu evime getirdim. kendinde değildi. Sonra gelir gibi olunca kendine beni öptü bende onu derken maalesef ileriye gittik ve yol kapalı olduğu halde ACTİM. şimdi vicdan azabı çekiyorum ne yapacağınlm yardım edin
19 yasinda bir kız arkadaş Mersin'de üniv. İçin bulunuyor.
Biz bununla buluşup kahve içmek için buluştuk. Güzel bir kahve sohbetinin ardından akşama doğru eğlence mekanlarında hiç bulunmadım dedi. Bende istersen götürebilirim dedim ardından bununla gittik viski içtik o iki bardak ile yıkıldı. Sonra bunu evime getirdim. kendinde değildi. Sonra gelir gibi olunca kendine beni öptü bende onu derken maalesef ileriye gittik ve yol kapalı olduğu halde ACTİM. şimdi vicdan azabı çekiyorum ne yapacağınlm yardım edin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bir kere kendin demissin alkol aldi dagildi diye ! Alkollu bir insan normal düşünebilir mi? Bir de utanmadan yazmissin yol kapaliydi zorladim actim vs. Sen kendini tutacaktin. Karsindaki kisi belli ki alkole alisik degil ve doğru karar veremedi niye boyle birsey yapip o kisinin hakkina giriyorsun? Kac yasinda adamsin birde? Biraz seyinle degil beyninle dusunseydin oto kontrol yapsaydin bunlar olmazdi.
Zorla değil bir krre
O da zaten arzuluydu
Zorla orada klavyem eklemis Şu an gordum. Arzulu felan degildi muhtemelen alkolun etkisi ile istedi sende bunu kullandin.
Bende alkolluyum ama
Ya birsey diyim mi kendini rahatlatmak icin boyle soyleme yok alkolluydum felan . O kiz 19 yasinda alkole alisik degil vs sen 29 . Ne yani alkollu iken her halti yapabilecek kadar kafan gidiyor mu cidden? Kandirma beni ya.
Vermeseydii. Alkol isyemesudi sonucunun böyle olacağıni biliyordu
Kiza yazik gercekten. Hayatinin bir gunu bile olsa senin gibi evet bende de hata var diyemeyecek kadar aciz biri ile oldugu icin.( bak farkinda isen onda da suc var sende de var simdi bana carlama tek suclu ben miyim felan diye)
Ncsmms yol kapalı açtım ne ya anlatış tarzın inanilmz
Pişman olduğun şey tam olarak nedir?
Anlamadın mı yolu ben açtım diyorum
Atarlanmadan düzgün şöyle. Bastan düşünsenize iş işten geçmiş şimdi aklın başına geliyor. Biraz iradeli olun. Bir de artisleniyor şuna bak. Allah affetsin ne diyeyim!
Offf offf.
Kızda üzgün
Bir kere hatayı en başta bara götürerek yapmışsın. Kim olduğunu bile bilmiyorsun ve bara goturuyorsun sonra eve götürüyorsun daha kötüsünü yapıyorsun. Allah a tövbe et ve bir daha kimseye böyle bir şey yapma
Kendisi istedi ama. Bende kiramadım
Ya senin aklın yok mu Allah aşkına. O isteyebilir cahildi vs ama senin durman gerekirdi. Litfen yapmayın yaa. İradesiz olmayın bu kadar.
Offfoff sende gelme üstüme Allah için
Bak üstüne gelmek değil amacım ama sonra böyle pişmanlık yaşamamak icin bir daha bastan hiç bir şey yapma. Kotu bir tecrübe oldu sanada. Allah a tövbe et özür dile yani yazık günah...
Psikoloji mi okuyorsun
Hayır ama vicdanen yorumluyorum
Daha geniş yorumlasana beni
Ne gibi mesela
Daha derin
Yani yaptığın çok yanlış başka ne diyebilirim ki özetle bu
Sen bu gelsene