Evliyim ama zor dönemden geciyorum?

Kizlar 4 aydir evliyim ve baya uzun süre nisanli kaldim tanima firsatim oldu iyi gecti hersey ama bir gercek var ki hic bir sey evlenene kadar ayni olmuyor yani ayni ortam da ayni evde kalinca evlendigin kisiyle hersey degisiyor bilmedigin aliskanliklari ortaya cikiyor huy hareketleri vs… bu durumdan basta etkilendim ama o da bana karsi oyle hissettigini soyleyince az da olsa takmamaya calistim kafama.. evet erken oldu biraz ama hamileyim Şu an , ve cok duygusal dönemden geçiyorum. Bazen esimle anlasamadigim konular oluyor sonra kendi kendime neden evlendim neden cocuk yaptim diyorum cocuk olmasa aceba bosanirmiydim diyorum? Aceba bu cocuk bir hayir mi diyorum bizim icin evliligmiz icin daha iyi olsun diye falan.. cok sukur buyuk sorunumz yok esimle aramda ama boyle ufak tefek sorunlar olunca hemen aklima kiyaslamalar geliyor eski konustuklarim la o oyleydi keske onun gibi olsa diyorum, ama ya onunla evlenseydm belki onunda evlilikte bilmedigim huylari olacakti diyorum…

evlilik cok zor birseymis aslinda ama bazen dedigim gibi oyle dusuncelere gidiyorum sizce normal mi bunlar?

lutfen bilincli arkadaslar yorum yapsin, ciddi birsey anlatiyorsam ciddi yanitlar alayim

Evliyim ama zor dönemden geciyorum?