+1 yılAynen ben de öyleyim Yani bir süre geçtikten sonra artık sıkılıyorum Yani bu bizim karakterimizde olan bir şey değil günümüzün ilişkileri böyle olduğu için sen de aslında ortama uyum sağlıyorsun bunda yadsinacak veya yadırgayacak bir şey yok aslında günümüzdeki ilişkilerin %90'ı artık FB ilişkisi olmuş bu yüzden aslında Çok da fazla takılmamak lazım benim gibi flörtöz olmak lazım ama tabii birine de hiçbir zaman umut vermemek lazım Bunu da Altını çiziyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım modayla ne alakası var. Kişilik yapısı bu. Ayrıca flörtoz olmayida sağlıklı bulmuyorum
- +1 yıl
Ama devir bunu gerektiriyor knk yani birine sadık istesende kalamiyorsun
Soran+1 yılKarakterlede alakalı.
- +1 yıl
E eşyanın karakteri bozuk zaten knk 😂😂😂 sen hiç iyi insan gördün mü hele ki ortadogu gibi iki yüzlü bir cografyada
Soran+1 yılVardır illa ki
- +1 yıl
Yok be kankaa saf olma ortadogu milleti iki yüzlü serfsz herkes bi dümen çevirmenin peşinde
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet var, o yüzden gidipte birisiyle evlenerek adama yüzbinlerce lira masraf yaptırarak sonrada boşanıp tazminat ve nafaka alarak adamın hayallerinide yıkarak ona maddi manevi zarar vererek kendinede potansiyel bir kâtil ortaya çıkarmanı tavsiye etmiyorum. Git senin gibi ilişkide ciddiyeti olmayanlarla fb takıl.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ciddi olmadığımı kim söyledi. Sadece sogurmuyum diye sordum. Nafakayi falan nereden çıkardın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çağımız tüketim toplumunun şımarık birer bireylerisiniz. Ne aradığınızı bilirseniz sıkılmazsınız ama ne istediğinizi bilmeden günübirlik ilişkiler arar ya da önünüze çıkan herkesle flortlesmeye girerseniz hevesiniz bittiğinde tabibi sıkılırsınız çünkü heves geçicidir
12 Yorumla
Soran+1 yılFlörtlestigim falan yok ki zaten karşıyım.
Cevap sahibi+1 yılGüzel, o zaman önce ne istediğinizi. Nasıl bir kişilik ve hobilerinin olması gerektiğine karar verip öyle bir arayış içinde olun, bir araya geldiğinizde aynı şeyleri konuşup tartışmayacaginiz birisiyle yakışıklı vs olsa bile hiç vakit kaybetmeyin bence. İnsanoğlu kıymetli bir canlıdır ve lütfen onlara eşya muamelesi yapmayalım, çünkü ister inanın ister inanmayın ne ne yaparsanız onu yasiyorsunuz
Ne kadar seversen sev bir süre sonra zaten bitecek askın ve yerini alışkanlığa birakacak. Önemli olan sey onun karakterini sevebilmen! Cünkü ask bitince karakterini aslında hic sevmeyeceğin biri çıkarsa ortaya cekemezsin ve evliligin ya kağıt üstünde ya da kafanda biter zaten.
42 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru konuşmuşsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten aşık olunca insan sıkılmıyor emin ol istersen günde birkaç kişiyle aynı anda konuşan bir yapıya sahip ol.
10 Yorumla
+1 yılBende öyleydim. Çok sık iş değiştirirdim. Anneannem bu kocadan da sıkılırsa diyordu. Doğru insanı seçip, sevince sıkılmadım, merak etme. Sende sıkılmazsin
11 Yorumla
Soran+1 yılYaa 😍 inşallah bende bulurum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı yaştayız maalesef öyle oluyor bende öyleyim 2 3 ay sonra sıkılıyorum evlenmek istemiyorum ondan şimdi insanlar da çok sıkıcı geliyor herkes birbirine özenti oldu kimse orijinal değil ben doğal insan seviyorum sempatik komik
210 Yorumla
Soran+1 yılAslında evlenmek istiyorum ama korkuyorum da bir yandan
Cevap sahibi+1 yılBende öyleyim devir kötü bende boşanmış bir ailenin kızıyım korkum ondan ailemden birde devir kötü olunca insan netleşemiyor
Soran+1 yılAllah hayırlısınin iyisini nasip etsin
- +1 yıl
Arkadaslar 2023 te ülkede iç savaş çıkacak zaten keyfinize bakim bu aralar takmayın kimseyi
Soran+1 yıl@Клвдияивановна Allah korusun ya
- +1 yıl
herkes şu an pasaport çıkartmanın derdinde arkadaşlar şaka değil yaza çok büyük olaylar olacak bildiğin iç savaş
Soran+1 yıl@Клвдияивановна seçimden önce mi
- +1 yıl
aynen önce veya sonra ama 2023 te çook kötü bir iç savaş çıkacak zaten gündem takip eden anlıyor gidişhatı knk bu arada ben doğukan memnun oldum
Soran+1 yıl@Клвдияивановна ya varya şu an hayat enerjimi aldin. Korktum iyice
- +1 yıl
kankacım gerçeklerden kaçamayız yapacak bişey yok ülkede eninde sonunda iç savaş çıkacaktı zaten yıllar önceden belli olan bişey
Öyle bir karakterin varsa olabilir. Şimdi biz ne söylersek söyleyelim ne olacağı belli değil. Belki o kişi çok iyi olabileceğinden sıkılmayabilirsin. Ya da sıkılacaksın. Kendine bu konuda güvenmiyorsan evlenip karşındaki insana boş yere yazık etme.
10 Yorumla
+1 yılvalla sürekli don desitriri gibi sevgili degistirmis 1 yılı gecmemis ilişkilerim olmus 3 gün takıldıgım hatta 1 gün takıldıgım kadınlarda olmustur kendini alıstırman cok önemli yoksa yuvan dagılır mahfolursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ben de öyle ama, seversen tam tersi baglanirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım.
+1 yılInan brnde ayniyim ki ben enerjik girisken biriyim nisanlimda sakin ama orta yolunu buluyoruz. Daha cok benim fikirlerim oluyor ki bu hem iyi ama bazen diyorum birazda sen supriz vs yap diye
10 YorumlaBana göre bu insanların çoğunda olucak bişi
Yıllar boyunca sıkılmamak pek olası değil. Evlilik için önemli olan uyum. Uyum olursa bir yerde kopamazsınız zaten..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğursun. Biz severek evlendik. Maalesef soğuduk.
19 Yorumla
Soran+1 yılYaa öyle mi oldu gerçekten.
Soran+1 yılBende mesela birine aşık oluyorum gözüm kimseyi görmüyor. Aylar sonra bakıyorum soğumusum
Cevap sahibi+1 yılGizliliği açayım bana bir yazar mısın
Cevap sahibi+1 yılBende öylr senim gibiydim. Nasıl oldu evlendim. Bende anlam vermedim.
Soran+1 yılTamam aç
Cevap sahibi+1 yılAçtım
Cevap sahibi+1 yılHadi da
Soran+1 yılAç sen ben mesaj atarım
Cevap sahibi+1 yılAçtım tamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılHocamda öyleydi adam 48 yaşında hala bekar bence evlenmeyin siz yani sizle evlenicek insana yazık edersiniz
14 Yorumla
Soran+1 yılKorkudan mı evlenmedi
Cevap sahibi+1 yılYok be bizim hoca rahatına düştün bide gamsızın teki
Anası öldü bunun memlekete gitti anasının cenazesine işte 1 hafta memleketi erzincanda kaldı okula geri döndü işinin başına yani
Biz gittik başsaglıgı felan diledik
""Çokta önemli degil dilemenize gerek yok""" dedi sonra gördük adamı telefonda gülerek biriyle konuşuyo
Ölen anasına bile saygısına yok bunun nasıl bi insan anlamadik ya
Soran+1 yılAa şaka gibi ya. Belkide annesiyle arası pek olmamıştır. gerçekten gamsizmis. Ne hocası lise falan mı
Cevap sahibi+1 yılLise cografya hocası zaten delinin teki allahın manyagı
+1 yılÇabuk sıkılmasanda o öyle bir şey olur. Sonuçta bir sure sonra normale dönücek annen baban nasılsa aynı öyle olucan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende var bi sogdugum zaman hep soguk oluyorum sıkıntı
Hem bunalırım evlilikten10 Yorumla
+1 yılAyy yine mi sen der değiştirirsin, anlaşmalı evlen 1er yıl sonra değiştirirsin 🤣
10 Yorumla
+1 yılBur günlük yemek değil bu bir ömür beraber olacaksınız
10 YorumlaAynı durum bende de var. Hemen soğumuyorum ama. Şıpsevdi konusu.
Evliyim bu arada ☺️ Sana katılıyorum zor oluyor11 Yorumla
Soran+1 yılYaa dediğim gibi oluyormuş demek ki. Bundan sonrası karakter meselesi artık
Evet eğer böyle bir durumun varsa ilerde eşinden de çabuk sıkılırsın
10 Yorumla
+1 yılDaha önceki ilişkilerinde sıkılıp ayrılma durumun olduysa bence evliliğin e'sini bile düşünme boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmadı konuştuğum
+1 yılBunu törpüleyerek düzeltmeye çalışın şimdiden
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela
+1 yılİhtimal olsa da çocuk yapma olan onlara oluyo
14 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sevmiyorum zaten
- +1 yıl
En azından ne istediğini biliyon iyi haber bence sen hiç evlenme
Soran+1 yılSoğurum dememisim ki zaten dikkatli oku
- +1 yıl
Sıkılınca soğumaz mı insan ben şahsen soğurum
+1 yılÇok sıkılan biri olmasa da eşinden illaki sıkılıcan o nu kafana takma😂
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun 😂
- +1 yıl
Aynen öyle emin olabilirsin😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde oyleyim iste 6 aydan razlaa calisamiyomm evliliklerim 6 ay surdu olmuyo benden uzgunum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılolabilir evlenmeden önce çok çabuk mu sıkılırdın ilişkilerin de de?
00 Yorumla Kendi böyle şartlayan ve bunun arkasına sığınan biri olarak hiç evlenme
00 YorumlaBiseylerden emin olmadığın sürece ciddi biseylere başlama bence
00 Yorumla
+1 yılAşk ilişkilerinde nasılsın bunu en iyi sen bilirsin canm
00 Yorumla
+1 yılBirinden sıkılıp başkasıyla konuşup, sonra ondanda sıkılıp bir başkasıyla mi konusuyorsun bebeğem 😏
00 Yorumla
+1 yılYay bırcuysan öyleymiş
11 Yorumla
Soran+1 yılYok değilim.
3 vakte kalmaz tez boşanırsın🤣
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
evet k0rusun tabi evlilikden😆
+1 yılŞıp sevdi insanlar evlenmemeli.
13 Yorumla
Soran+1 yılTam beni tarif ettin. Aninda aşık olup soguyabiliyorum
- +1 yıl
Aşık olmuyorsundur. Hoşlanıyorsundur.
Soran+1 yılOlabilir
+1 yıleşine bağlı sıkılıp sıkılmayacağın
12 Yorumla
Soran+1 yılOrası da doğru
- +1 yıl
eşin olsaydım asla sıkılmazdın😊
+1 yılEn fazla ne kadar süre biriyle oldun
18 Yorumla
Soran+1 yılHic kimseyle
- +1 yıl
Hiç sevgilin olmadı mı yani
Soran+1 yılHayır. Sadece telefondan arkadaş olarak konuştuğum oldu.
- +1 yıl
Sıkılmana fırsat olmamış ki
Soran+1 yılOnu diyorum işte. Bir iki haftadan sonra sıkıldım. Midem bulandı
- +1 yıl
Demek ki sevmemişsin
Soran+1 yılBilmem belki de. Zaten sevgili olayına karşıyım
- +1 yıl
İçinin birine ısınması gerekiyor biraz konuşalım bu konuyu müsaitsen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çabuk sıkılıyorum . Ama 10 seneyi gecik arkadaşım var. Gerçekten sevmem lazım. Birinle flortlesiyorum . Sonra kestirip atıyorum.
00 YorumlaGerçek aşkı bulursan ve o da sana yeteri kadar ilgi verirse soğumazsın
10 Yorumla
+1 yılUzun süreli ilişki yaşa 4-5 yıl sonra evliliğe git 4-5 yıldada artık ileriyi daha rahat düşünürsün herhalde
00 Yorumla
+1 yılÇabuk sıkılıyorsan var bu ihtimal.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bende sevince hic sıkılmıyorum keşke sıkılsam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılihtimal dahilinde 🙅🏼♀️
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Bu değişir bence sevince her şeye katlaniyorsun
10 Yorumla
+1 yılVar ihtimal dahilinde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Var var evlenme sen
10 Yorumla
+1 yılaşık olursan bence sıkılmazsın birde bence çiftler hep yan yana olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır evlenince işler degisecegini düşünüyorum bende çok çabuk sıkılan biriyim fakat evlenince çok farklı olacağını ümit ediyorum.😂
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur. Ya bi anda nefret edersem aklima sacma sapan şeyler geliyor
Ben de sıkılıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
+1 yılYaş kaç peki
19 Yorumla
Soran+1 yıl30
- +1 yıl
E peki evlenme yaşı gelmedi mi sence?
Soran+1 yılGeldi de ne yapayım yani yoldan geçen birinin koluna mı yapisayim 😅
- +1 yıl
Ahahaha buda güzel taktikmis ya ahah olabilir dene bı. Peki uzun süreli sevgilin olmadı mj
Soran+1 yılYok olmadı
- +1 yıl
Skildigin için mi olmadı?
Soran+1 yılAslında karşıyım diyebilirim
- +1 yıl
Niye peki
Soran+1 yılGüven ve dini konudan dolayı
Olur yüksek ihtimal
14 Yorumla
Soran+1 yılOff cok kötü bisey ya
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılsanmıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin inşallah ya
- +1 yıl
mutluluklar
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyden çabuk sıkıldığında bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur ckock koca bulabilirsin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yapmaya karar verdin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKotu bir huy
Sevgilin bile olamaz00 Yorumla
+1 yılOlur. Evlenme hiç.
00 YorumlaBence sen evlenme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yaş aldıkca farklı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyi yaşadım.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin yani
Cevap sahibi+1 yılevet 3 senede sıkıldım napıcam bilmiyorum
Soran+1 yılalışmaya çalış. farklı aktiviteler yapın. kadına yazık olmasın
Cevap sahibi+1 yılhepsini denedim zevk almıyorum, bende istemem yazık olmasını alışmaya çalışıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok sanmam ya
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
+1 yılvar abla boş ver evlenme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Olabilir
10 Yorumla
+1 yılSeni iyi sever sıkılmazsın
11 Yorumla- +1 yıl
Sks varsa yürür
Olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılAday yok 🤷
+1 yılEvlenme o zaman
18 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden istemiyordum ama şimdi istiyorum
- +1 yıl
Ya birini bulup sogursan adama yazık degil mi?
Soran+1 yılİnşallah öyle bir şey olmaz
- +1 yıl
Anladım umarım istegin gibi olur
Soran+1 yılamin sağol
- +1 yıl
Talip var madem niyetlen mişsin
Soran+1 yılYok talip falan 😅
- +1 yıl
Olur niye olmasın
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!