Eşimden soğuduğumu hissediyorum?

Herkese merhaba kız arkadaşımla 2.5 senelik sevgililik sürecinden sonra evlendik. 6 ay oldu evleneli. Bekarlık zamanımda borçlarım vardı. Erkek adamız borcumu öderim derken kredi öyle böyle bide kız arkadaşımız var karizmamız çizilmesin kartlara abandık baya bi borçlandım. Tabi bunları eşime yansıtmadan bi şekilde kapatmaya çalıştım. Eşimle aynı yerde çalışıyoruz aldığımız maaş aynı. Evlendikten sonra keseleri bir tutup borçlarımızıda kapatıp rahata erelim istedim. O yanlı olmadı. Bende kendi çapımda borçlarımı kapatmaya çalıştım. Para konusu borç konusu geçince hep bi kavga gürültü. Düğünde takılan bileziklerden 3 tanesini bozdurup kredi kartlarımın dönem borcunu ve kykdan kalan borcumu ödedim. Kalanıda eksi bakiyeme yatırdım. Eksi bakiyem faiz binerek 300bin tllere ulaştı. Krediyle kapattım bir şekilde kredi taksiti ödüyorum. Durup sen parayı napıyorsun vs sorular başladı. Soğukluklar başladı. En son dedim bak ben bir kaç aydır böyle böyle eskiden kalan borcumu kapatıyorum. Eğer bana yardımcı olursan 3-4 aya kapatırız. Sonrasında ne yapacaksan maaşlarımızla yaparız dedim. Büyük bir kavga gürültü başladı. Sanki borcu karı kızla yapmışım gibi imalar. Herşeyi kalem kalem anlattım. Yok yine kavgalar yine gürültüler. Çıktım gittim evden. 3 dal bilezik ile bir kaç parça altın vererek borcunu kapat kalmasın dedi sonra. Ama bunun üstüne maaşımı hanfendiye verecekmişim. Bana 10 bin harçlık verecekmiş gerisiyle altın alacakmış. Eksileni geri koyacakmış. (Bu arada borcumun sebebi araba aldıktan sonra ev arkadaşımın evden ayrılması ve kredi artı ev krasının maaşla denk olmasıydı. Zamanla katlanarak arttı. Ödesemde faize ona buna gitti.) Günde 80 kez annesiyle konuşuyor. Bir konu olduğunda beni eleştiriyor. Bayram geldi ilk bayram benim ailemin tek lafı olmamışken ne zaman benim aileme gitme konusu olsa yok 2 gün kalalım. Yok 3 gün kalalım. Oradada tartışma başlıyor. Kavga etmekten yorulduğumu hissediyorum artık ve içimde soğuma kıvılcımları başladı artık. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Bazen böyle kimse yokken içimin sıkıntısından ağlayasım geliyor. Sizce ne yapmalıyım.

Eşimden soğuduğumu hissediyorum?