Galiba Eşimden Soğudum. Ne Yapabilirim?

Ben 23 yaşındayım. Eşim 28. Ani sinirlenen ama sakinleştikten sonra toparlamaya çalışan biri. Sevgisini kendince gösteriyor. Fakat karakteri yüzünden soğudum sanırım. Bazen çok yorulunca kanepede uyuyakalır. Uyandırmaya çalışınca tersler. Ben sinirlenince büyütmüş olurum. Ama uyanmış gibi öyle tersliyor ki insan kırılıyor. Uyanınca yanıma geldiğini bile hatırlamıyorum diyor. Salı günü sıkıntı olmazsa işe başlayacağım ve hafta sonum yok. Geçtiğimiz hafta sonu mesaiye gitti iki gün de. İki günlük çalışma olduğu için bi gün git bi gün gitme olmuyormuş. Bende bilsem müsaade etmezdim. Çalışırsam daha hafta sonu göremiyicez. (Bazen 1 ay boyunca vardiyalı çalışıyor sabah sekiz akşam sekiz ya da akşam 8 sabah sekiz gibi.) sen işe gideceksin seni göremeden ben işten gelicem. Sen geleceksin ben işe gitmiş olucam bari bu hafta sonu gitmesen olmaz mıydı dedim. Sanki para var nereye gidicez evde oturacak tık. Para olunca sen işten çıkınca da gideriz bi yerlere dedi. Sinirliyken hep kırıcı konuşuyo anlaşmaya çalışıyorum benim ince düşündüklerim ona saçma geliyo. Geçen parmağımı kestim. Çok kanadı. 112 yi aracağıma onu aramalıymışım. Onun neredeyse parmağı kopmuş sadece dikmişler. Üst kısmında uyuşma olduğu için mikro cerrahi gerekebilir dedilerdi. Beni götürmek yerine otobüs durağına bırakıp gitti. Geldiğinde yerine bakan arkadaş öğle yemeği yememiş miş. Ben büyütüyormuşum. Sinirle söyledikleri yüzünden artık bi güzel söz söyleyesim gelmiyor. Ani sinirlenen sonra toparlamaya çalışan, her sinirlendiğinde ya üstünü yırtan ya da eşya kıran biriyle yapamıyorum. Yapım çok sakin ve soğuk kanlı. O sinirlenince tartışmaya girmek için bile kendimi yormak istemiyorum. Şuanda borç var ama hepsi benim değil. İddia yüzünden giden bilezikler üstüne evi tek idare etmeye çalışırken biriken borç. Sözde ben okuluma devam edecektim. Evlenirken böyle iddia oynadığından borcu için kredi çektiğinden haberim bile yoktu. Ani evlendik ama söylese babamın evinde otururdum 21 yaşından beri 1 kere rahat dışarıda yemek yiyemedim. 1 kere istediğim eşofmanı bile alamadım. Hâlâ pazarda eşofmanlara bakarım. Elimde 100₺ oluyo 35₺ ini eşofmana versem pazar yapamıyorum ki.
Galiba Eşimden Soğudum. Ne Yapabilirim?